Неша Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 ukoliko se i dalje nastavi nazivati monah Artemije episkopom deliću opomene Немој да си тако строг....ја никог не вређам,а и не бих желео да ме банујеш :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Хоћеш ли рећи да је Сабор наше Свете Цркве "разбојнички" и јеретички као у случају св.Јована, или само хоћеш да кажеш да је монах Артемије на истом нивоу са светим Јованом Златоустим? Колико се сјећам св.Јован је прихватао неправедне епитимије. Много се залећеш....не мислим ни једно нити друго,само се присећам...па читао сам и ја Житија Светих ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ено сад. Ајд једну јасну мисао без инсинуација, молим те ко брата. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ено сад. Ајд једну јасну мисао без инсинуација, молим те ко брата. Добро, ајде ти прочитај оно што сам написао а немој претпостављати шта би хтео да кажем и на основу тога доносити неке закључке који нису истинити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Нисам бато давао изјаве, него ти постављао питања на основу онога што си писао. Ево, живота ти, конкретно - шта ти мислиш да ће бити даље са м.Артемијем? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Нисам бато давао изјаве, него ти постављао питања на основу онога што си писао. Ево, живота ти, конкретно - шта ти мислиш да ће бити даље са м.Артемијем? Јел можеш мало конкретизовати питање...мало ми је нејасно постављено,опрости што те цимам...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Па шта човек може да уради, осим да се окрене смирењу, молитви и да слуша глас своје Цркве? Мислим, може да направи неку своју, нову "цркву", или да се уједини са старокалендарцима, али кажем, не дај Господе Боже, молим се за његово спасење у првој опцији. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Па шта човек може да уради, осим да се окрене смирењу, молитви и да слуша глас своје Цркве?To bi bilo najbolje. Da m. Artemije nadje smirenje i da poslusa Crkvu. I to je mnogo puta receno. Ali, sta mi cinimo da mu pomognemo da nadje smirenje i spokojstvo u molitvi i askezi? Da li pametno i da li je od koristi to sto vicemo svako malo raskolnik, jeretik i da ne pominjem neke druge kvalifikacije koje se mogu procitati i na ovim stranicama i na drugim forumima. Zar ne mislite da bi bilo bolje da se proglasi makar desetodnevni prekid osudjivanja m. Artemija i njegovih sledbenika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Па шта човек може да уради, осим да се окрене смирењу, молитви и да слуша глас своје Цркве?To bi bilo najbolje. Da m. Artemije nadje smirenje i da poslusa Crkvu. I to je mnogo puta receno. Ali, sta mi cinimo da mu pomognemo da nadje smirenje i spokojstvo u molitvi i askezi? Da li pametno i da li je od koristi to sto vicemo svako malo raskolnik, jeretik i da ne pominjem neke druge kvalifikacije koje se mogu procitati i na ovim stranicama i na drugim forumima. Zar ne mislite da bi bilo bolje da se proglasi makar desetodnevni prekid osudjivanja m. Artemija i njegovih sledbenika? dada dada dada Не само прекид осуђивања, већ прекид расправа било ког типа. 1405_love 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука