Jump to content

Спиридон Гопчевић(Лео Бренер)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Главни разлог због кој је расчињен Митрополит Петар је што он саслуживао заједно са епископом Лаврентије, са дозволом Патријарха Германа, али без дозволе архиепископа Гаврила. Митрополит Петар је био једини Митрополит у МПЦ-е који се старао о разрешењу душепогубног раскола. Шта се догодило са овог Епископа после мај 2002, ја искрено не знам. Ал надам се и молим се Богу да Митрополит Петар са његовим паством ступи у јединство са Једну, Свету, Соборну и Апостолску Цркву.

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Главни разлог због кој је расчињен Митрополит Петар је што он саслуживао заједно са епископом Лаврентије, са дозволом Патријарха Германа, али без дозволе архиепископа Гаврила. Митрополит Петар је био једини Митрополит у МПЦ-е који се старао о разрешењу душепогубног раскола. Шта се догодило са овог Епископа после мај 2002, ја искрено не знам. Ал надам се и молим се Богу да Митрополит Петар са његовим паством ступи у јединство са Једну, Свету, Соборну и Апостолску Цркву.

Јако је то лепо од тебе Брате.. заиста... То што се молиш за то а и за Петра лично. Али не треба се бити ''слепо молитвен'' .. confused па да се може наслутити заиста, шта се са овим, својевремено, јединим трачком светлости у мпц, и десило..  1000000001010 А то показује баш оно што сам ја овде хтео да кажем, а у вези његове, и неозбиљности целог синода мпц, и повлачења потписа које су метнули на Нишки Споразум. А који су касније омаловажавали и деградирали пред јавношћу у македонији, да Он није ништа до ''обична платформа'' за ''понатамошните преговори'' (сећаш се тога ;)), што је потпуна и целовита ЛАЖ ! Е сад што је у међувремену Каревски постао и прави правцати ГОНИТЕЉ ЦРКВЕ, у пар наврата ЛИЧНО интервенишући код полиције и захтевајући оштрије мере против П.О.А. и њених припадника, о томе можемо расправљати.... али хајмо боље на сам ''терен'' где се о томе и говори.. :bla: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9832.msg328598/topicseen.html#msg328598 . О.К.  :huh:
Подели на овим сајтовима

Ко има живаца да чита ево... мало ниже имате издвојен цитат из уџбеника историје у Макеоднији данашњој ...занимљиво... http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=91810926559&id=9&setIzdanie=22086

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...