Ратко :( Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Види бритке брке у јунака, помели се црни момци сињи, или бели али ипак плави, не мешајте ђевојке са тима, са тим страшним женским аветима. Није свака к'о Соња Бисерко, наопако да је макар слична, већ је свака кршна србадијка вила горска, и лепа и дична. Маните се такијех изрода параметар мало наштелујте, па некије лепе горске виле у маљава њедра узнегујте. Послушајте Пајка стаситога, свака у њег реч је златна, права, помињете и Наташу Кандић, вид несреће, бестрага јој глава! Пајко јунак, љутим словом сева, словом сева, и див жене снева! Тако и ви од сад да творите, такије су жене у јунака, србадијке од сад да сневате, србадијка - моћна, здрава, јака! Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Боже мили чуда великога Шта то виде моје очи чарне Десетерци ничу као гљиве Помињу се ракије и шљиве Ни пиво им није промакло А мени је време већ одмакло Да довршим десетерац мој Чека мене посао ко јунаке бој. Још невеште пишем стихе Мисли моје још су тихе А кад се разбукте ко срце у јунака И мој десетерац биће за мерака. crvenilo Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 Мила браћо чуда великога десетерца редци утихнуше сваки јунак своја посла гледа изгна браћу из дубине душе Где су сада ворума јунаци десетерску браћу да умире да вас има не виде се знаци по Србији знани а и шире Умукла су пера у братије бистре мисли што шаљу далеко ил' је мука ил' нема артије већ помишљам неко вас урек'о ...Ил'вас муче предизборне радње па сте негде активисти странке или неког совјета партија па вам време оде на састанке где се плани кују за победу која ли ће завладат' братија. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Види Пајка, великог делију, обилази ворум и братију, кришом уђе, нико не чу откуд, од истока, да ли од запада, кришом уђе, кришом и изађе... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Мили Пајко, брате од Мораву, Што из села Војке погледује шта се ради по плодној равници а и мало по брдима сињим (нисам зна штао друго да ставим, да би имо добрану метрику ) Ој Бога ти мили брате Пајко, Је ли отац Зоран поранио да освети васкршњу водицу? Вичу л' људи: Попе много рано! Знаш ли попе кад је Васкрс? Има њему још месечак дана! Шта до тада са водом да радим? Ја сам јадан по Дубоке крено, ускоро ћу до твојих рођака да и њима водицу осветим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Окаснила Косовка девојка да опише чудо јучерашње па исправља голему неправду и овако форуму казује... snoozer_11 Боже мили, на свему ти хвала, омркнусмо па и осванусмо, цик је зоре, тек је десет сати, сва братија по форуму спава, после битке са атеистима, ЖРУ безбедност заслужено дрема... Само Душа тесто замесила, 1335_womens пак развлачи питу на чаршафу... Кад, ето ти, незнане делије, узјахао своју бедевију, 4869 под калпаком очи му севају, а на ветру вијоре бркови, 0911_sport сјаје му се токе на прсима, у облаку мушкога парфема, пољем језди, на форум насрће, ал' му форум двери не отвара... Боже, мили, чуда великога... то не беше незнани делија, већ то беше Пајко Војковчанин, бедевију своју уставио, пак пребира по лапову топу, лозинку је он заборавио, не може се улоговат више... Па удара звекиром на форум, ал' му форум двери не отвара. Ту се Пајко грдно изнервир'о, па отвара чета конекцију, и дозивље посестриму Душу... Душо, вило, посестримо драга, косу режи, конекцију вежи, не бих ли се како улогов'о, ил' дозивљи попа Цветковића, не би ли ме како укачио... И ту Душа тврда срца била, приговара Пајку побратиму, Што си, јунак, лога затурио, затурио ил' заборавио, у туђини, крај мека душека, ленствујући и кофи срчући... Него, ево попа Цветковића, он ће тебе ласно избавити, избавити, истину казати, да братија чује шта је било... zru Казуј попе, не говори криво... 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Види Пајка, великог делију, обилази ворум и братију, кришом уђе, нико не чу откуд, од истока, да ли од запада, кришом уђе, кришом и изађе... Ево мене а и плеоназма јер Делија вазда је велики што'но после купа Р Србије поносито главу извирује, извирује да одвећ пронађе ако могне какова гробара па да њему ситну књигу пише за Стојковић вратара да пита. Црни брате са белим пругама како ли је вратара стасита упослила управа гробара тог човека помало манита издајицу којој нема пара? Казуј мени кукавни гробару, казуј или заувек замучи: Зар је мало таковијех људи зар те прошлост ништа не научи? она иста што таквима суди. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Мили брате, попе Левчанине што пребиваш у селу Дубока шта се ради не знам да казујем јер ти нисам крај ладне Мораве но по царству Авустријском ходим аргатујем, шута избацујем па се тако јадан разонодим. Чак ни ово следеће питање: Је ли отац Зоран поранио да освети васкршњу водицу? одговора пронаћи не могу јер се отац разбеснио на ме' све помишља да сам га издао па ни речи са мном да прозбори када ли ме у набавци спази у дућану тамо покрај њега преко пута дома парохијског. Сад ми кажи мој духовни оче шта ми ваља с њиме учинити у контексту горњега питања јер горд отац неће опростити брату Пајку опроста подати. Поздрави ми вели' вамилију кад их видиш послом за водицу па им дадни какову беседу штоно ће им од користи бити да се брину и за живот вечни а не само за јести и пити. Pantera, Crveni Baron and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Брате Пајко, војштански јунаку, што се, јадан, по Швабији мучиш Ја ти могу дати поукицу (јер ти јеси на поуке.орг) што се тиче попића Зорана што се моли за прелепу Војску брдовито сеоце Рајкинац, још малено сеоце Мачевац а сада и село Радошин Што му је још Владика додао и повећо њему парокију.. Најбоље је драги, мили брате да ти лепо дођеш једно вече до нашега предрагог Зорана до његовог парокијског дома што он јесте у сред центра села преко пута задруге сеоске где војштанци испијају пива све пијући, на гајбе седећи пресветлога пива јагодинског Е сада је ред да поентирам с овом мојом причом подугачком Дакле, Пајко војштански делијо једно вече око осам-девет ти долети до твог драгог попа, па отвори врата са лактови (ер у руке придржаваш кесе што си доно из црне Швабије и унутра црне чоколаде. поред тога једно кило кафе, и на крају добру домаћинку мученицу а препеченицу. Казуј онда твоме драгом попу да ти нећеш са њиме заваде да си моро отић у швабију да зарадиш леба а и с леба да ћеш њему када се повратиш помоћ да фрескопише цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Мила сестро на свему ти хвала што нас браниш од разнијех чуда на нас мислиш кад послове радиш и на мене Поморавца луда. Ја те хтедох нешто упитати да ли гледаш серије на Првој у којој је царе Сулејмане походио на нашу Јевропу. Шта ти мислиш, 'вако ко Српкиња да ли браћа ниже Цариграда нису мало сморили са њиме кад га дижу равно до небеса а Србин га држаше за гада. Србин њему хараче даваше и све друго што приде иђаше а ми сада серију гледамо како Суљо најбољи бејаше. Шта ти мислиш Душо од Косова да ли има истине у томе да Сулејман бејаше велики ил све то су лукаве рекламе? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Брате Пајко, војштански делијо од Швабије, теби пише црна Пантера, а не Душа од Косова. Што се јадан бринеш о Турцима кад Београд опет покорише и и децу и жене серијски окупираше освајачем суровим Суљом медијски, ко домаћим пасуљом Одупрети се Срби не могаше пре седам векова, давно беше, но за турским вођом иђаше и своје му животе предадоше гле дивоте, и полако пропадоше! Тако и сад Срби једва дочекаше турску серију и руке раширише разбибризи дневној и кризи, о историји не размишљаше. Срби на Црном мору уживаше и на лето опет динар свој уплатише турском освајачу и тирану да код њега уживају славно. Но, ти брате Пајко, гледај своје бриге и склони се мало од Немаца љубљеног нам народа те се мало одмори од тог ринтања и дођи у Србију код пријатеља да заборавиш умор и уживаш малко зовемо те драги брате Пајко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Расрди се са Косова вила. smajlizakojisuzamolilezene пак' узимље бурут и артију, ал' оставља бурут и артију, па се хвата црне тастатуре и овако Пајку одговара... Шта ће мени проклети Турчине, ваљда имам паметнија посла...? 1319_womens Нити гледам, нити погледујем, дрндам вуну и конопљу снујем, ален, пембе, бођо, рујно, мавит, 1340_womens пафтелију да ми је направит'... Кад ме питаш, ево, да ти кажем, никад Турчин добар није био, нит' је био, нити може бити, нит' се може на теве снимити, злотвори ми мили бити неће, макар били и у телевизор... Тај што гледа крвавим очима, у туђ забран и туђу авлију, џаба су му грдне паре дали и џаба су правили серију, да Бог да им црк'о репетитор... Него, Пајко, ти јутром урани, 301 рани сина пак' шаљи на теве, да он сними дичног Обилића, да га љубим у десницу руку... .hvala. Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Оче Иво шумадијски 'тићу што савете по воруму делиш ја се чудим твом чудесном бићу јер и мени покоји намениш. Што се тиче поменутог оца којег ли си лепо описао ја све мислим да им'о сам ровца који ме је њему клеветао. Он је слуш'о лажнијех другара што се њему лажно увукоше све подлаци не било им пара клеветајућ' у мене пукоше. Одлазише његовом чадору па му тамо побратима Пајка уз ракију стару и опору приказаше као да је снајка. Па све оче и да одем тамо једно тихо августовско вече шта ће рећи обојица знамо његов колач, он реже и сече. Још ти знадеш срце у јунака знаш да може ласно изнервиран громко кликнут средином сокака као да је триста изгравиран. Па да виде Војштани што пију на врх гајбе гузицом седећи да се брату у сред центра смију све очима попреко гледећи. А за мито што си предложио лактовима да отварам двери већ је отац кесе напунио ко доказ су слике на бандери. Vaske and dusha је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Мачко, сестро, прецрна Пантеро што пребиваш подно Биограда кога Турци опет покорише серијама статус поправљају а не знаду кол'ко нас побише. Не бринем се јадан о Турцима већ се бринем за наше наслеђе јер су можда у походе пошли серијама ушли у залеђе не би ли нам још брже придошли. Серијама језик да разгласе човек чује да се турски збори, а исти му уши не испара већ навикнут, касно ј' да се бори опробана тактика је стара. Нису нама само Турци криви извиднице и други имаду што тевеом јавнога сервиса раширују рекламе по граду ћирилицу нико не написа. А сви Срби латинског закона а и ови што с' клањајућ моле српски зборе доказа је много ал да кажу већма и не воле да на глави српски им је лого. dusha and Pantera је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Ударила нека мора тешка, ударила на јадну Србију, притиснула и небо и земљу, и те нове српске регијоне, веле треба фотеље поделит' да зајаши ко јахао није, и разграбит' ово мало пара, што је јоште у народ остало, нећемо га на муке метати, ал' Србијо, бирати се мора... Измилеше жуте демократе и напредне, врле дипломаТЕ, разне лиге и чедине љиге, зукирлије па и влашке прррије... Покрала се браћа листићима, па сад вришти свако на свакога, њиште као Дамњанов Зеленко, по три копља у напредак скачу, не би ли се власти дочепали... Само двери нико не затвара... :sherif: ljut buuuuuuu Пајко, ај сад ти... Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука