Ратко :( Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Право збориш, Цветковић Иване, двострука је у тог пива сила, држи косу попут моћног гела, длака чврста а глава весела! Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2011 И ракија има добро својство, Што користе млађане делије кад у кући нема афтершејва а он хоће лице да обричи. Тада узме комове ракије, што је пеко јоште стари ђедо и ставио у дудово буре па је на њу печате турио да остане унуку за свадбу. Но се јунак унук досетио, па печате с бурета поскидо и узео николико оке ракијице љуте мученице да с другар'ма на журку понесе Печате је нове поставио, копирајућ' дедине печате код комшије који свеће прави продајућ' их на зелен пијаци испод цене што ли је у Цркви Зато унук кад се обричио, користећи Бика и Жилета на лице је ракију нанео (то му реко најстарији ортак, што се брије има две године) О да видиш чуда големога! Одједном је почео врискати да се чује до трећега брда ал' да видиш чуда повећега Као рипа млађани делија Три би копља јунак прескочио и четврту омању планину! Ракија је чудновато средство користи се у више намене једно јесте основна намена а то је да повезује људе, а друго је и ова намена да добијеш преголему снагу када себе бријачем обричиш па на свежу кожу да нанесеш ракија ти тада припомаже да добијеш гласа најјачега и да можеш помного скочити по три копља у вис да прескочиш и четврту омању планину. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Оче Иво, шумадијски тићу што моравска опслужујеш села где на муку стављају те Срби луди Срби а Бог'ме и Власи који живе у селу суседном што га влашки називају Гладна. Читам твоју књигу извезену у којој се на колеса жалиш па се питам што их не измениш ил' на старим разбијеш прозоре како би се случила промаја па да тако чиниш еркондишн. За климом ће пресахнути жеља кад сазнадеш колико је штетна штетна таман к'о Караџић Тома што нам уби фудбал у Србију у Србију где се одвећ знаде ко ће први на крају да бидне па ти играј ако ти се 'оће. Боље немој климу укључиват' да те не би пре'лада стревила уједно ћеш смањити потрошњу што колеса попију свеједно а тебе је парокија мала па не може јадна финансират'. Даб' избег'о додатно штелање па и штетне климатске промене а ти оче почупај каблове па да не мож' климу укључиват' и да тол'ко производи мука како 'оћеш, твоја је одлука. Штос' мириса од знојања тиче ни то није препрека велика дедер купи од Нивее стиче а претходно да обијеш шишке које теби вире испод мишке да женица на тебе не виче. То је теби решење једино а и Власи горњепоменути штос' на одмор у Д. Воду дошли из далеке пусте дијаспоре где 'но беру девиза ко цвеће ак' од њија помоћ не поискаш проблем овај решити се неће. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Драга Ања сунце наше драго, радо би ја сад пешке одио, али немам ваљане опанке нисам свињи кожу огулио и штавио кожу по старински већ сам лане сандале купио те ми вире прсти кроза њија, па се бојим покупит прашину која ми се међ' прсте увуче и накупи одмах испод нокта, па када ја у кућу улегнем може моје жена помислити да сам негде ноктима влачио по пољима црницу земљицу. То ће онда дупла штета бити, Ем ће жена на мене викати, Ем ћу грдан морат' да се перем И потрошит' подоста сапуна, што се муком прави од масноћа У Мерими или у Хенкелу. Зар ти не знаш- сд су скупе паре, немам ти ја трошит на сапуне а још мање на шампоне скупе! Знаш и сама колко литра кошта, Са мирисом коприве ил' зове, Што га прави "Бисер"-Куманово? klapklap klapklap klapklap Купи оче адидас опанак то је можда марка понајбоља па још један да увек имадеш да замениш први 'ко смрдне или друге марке које знадеш. То ће бити уштеда двострука неће више глава да те боли да купујеш сапуне што смрде и 'емију сумњиву користиш "трпеж-крпеж" старији нам тврде. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Мила мајко, како везе Пајко! У брк суне љути десетерац, у брк суне а да ни не трепне, у врх носа громким стихом клепне, клепне Пајко ко нанулом љутом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Ја се питам што да пишем овде иако је српски десетерац некако је сувише себарски ништа нема јуначко у њему нег све неке опанке и пиво и све тако обична работа. Нико једну јуначку да рече ни Косово да помене једном нит јунака нити издајника нег све нешто а у ствари ништа млого приче а све речи празне ја се таквом чудим десетерцу. Може бити да сам ти ја ретро тер навико на друге стиове овима се привићи не могу ја све хоћу и упињем очи десетерцом привлачи ме тема али мањка ту јуначка шема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Какве вајде, мили ретро друже, од тог твога јуначкога жара данас жене не воле јунаке већ папане што имају пара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Душо, сестро, Косовски Божуре није моја прозивка на лошем но сам хтео с тобом диванити све незнане теме а и знане ал' се не даш никуда затећи вешто кријеш кораке у снегу све нестанеш лагана корака ка' 'но срне што трагова крију посред шуме ил' мрачна буџака. Неби тебе браца оклевет'о ни за триста у злату дуката сељачка је туга преголема ал' да изда сестру ил' брата то не бива у земљи моравској јер се образ за озбиљно схвата. Из села сам храбра Синђелића који храбро бранише Србију на бедему, на Чегру преславном не побеже остављајућ' браћу што бројаше три 'иљаде глава већ са њима у смрт зај'но оде ој Стеване на свему ти хвала. Ти си иста као Бранковићи Вук је некад Косовом владао, Косовску је битку војевао, а Косово није сачувао. Син му Ђурађ деспотом бијаше у престоном граду Смедереву к'о ти сестро оде са Косова од Турака да сачува главу иста прича, прича се изнова. Ако треба у бој да се пође, не брини се вече Вучитрнско нити хладно вече Митровице ни ти друме Глоговац-Србица ни ти крају, даљи, Качанички Душо, сестро, па и ти не брини ту је опет реч наша сељачка Лепосавић - полазна је тачка. Брате Жељко ретро јуначино што брцима ворум украшаваш што ти сета за данима славним ајде пробај тему да спашаваш. Ја заметну' кавгу да се пише но ми отац са ворума рече о другијем темама се питат' као доказ уметнућу цитат. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Ја се питам што да пишем овде иако је српски десетерац некако је сувише себарски ништа нема јуначко у њему нег све неке опанке и пиво и све тако обична работа. Нико једну јуначку да рече ни Косово да помене једном нит јунака нити издајника нег све нешто а у ствари ништа млого приче а све речи празне ја се таквом чудим десетерцу. Може бити да сам ти ја ретро тер навико на друге стиове овима се привићи не могу ја све хоћу и упињем очи десетерцом привлачи ме тема али мањка ту јуначка шема. dizzy999 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Какве вајде, мили ретро друже, од тог твога јуначкога жара данас жене не воле јунаке већ папане што имају пара. Баш ме брига шта то жене воле кад би гледо на њиове жеље брзо би ми памет изветрила боље вако о том не мислити. А те жене што воле папане мени нису ништа занимљиве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Јао браћо, ворумски јунаци што цукате црну тастатуру Неко "Лабтек", неко "Лоџитека", А неко и доброг "Џинијуса". Дајте теми мало веселости, због тога је тема сачињена да ви ситну књигу напишете о обичним људскијем стварима! Види Жељко, брката делијо ко је вође први 'тервенисо у контексту јуначкијех тема дефицитно, па и ја би' пис'о. Он шамара црну тастатуру па поскочи из кожне фотеље и буни се, ситну књигу пише и не даде братији да меље. Што написа, вала и нека је ал намеће све теме што воли фини манир одавно продаје све нас куди, 'вамо шатро моли. slava3 0304_smile4 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 А за жене што си с' обрукао немој брате за Бога милога већ си себе страшно насукао па се пази од беса женскога... slava3 0304_smile4 Pantera је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Стиже писмо бркатом делији од свештеник Иве из Дубоке... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Какве вајде, мили ретро друже, од тог твога јуначкога жара данас жене не воле јунаке већ папане што имају пара. Баш ме брига шта то жене воле кад би гледо на њиове жеље брзо би ми памет изветрила боље вако о том не мислити. А те жене што воле папане мени нису ништа занимљиве О Жељкане ворумски јунаку,што аватар никад не мењујеш Кад би тебе сад Наташа чула, љута Ната презименом Кандић, Или можда и Соња Бисерко имао би променити причу, све кукајућ' и запевајћ' На те би се оне окомиле, уз подршку и жена у црном све би тебе брке почупали и ту капу са главе збацили а још мислим, то ни пола мука! После би те на муке ставили, повеле би те на своје гумно, где бешједе о земљи Србији проклињући своју судбу клету, што се нису на Запад родиле, где се људи млого више цене мање људи али више жене. А тебе би дланом удариле, псовајући балканске мушкарце колко би те ласно удариле три би тебе зуба испанула! Зато ћути Жељкан ворумаше Боље ћути и у себе збори, да се не би млађан препануо што ти Соња са Наташом спрема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Наши стари знали су за реда такове су маторе вјештице које своје бјесе ишћерују на прогнаној сиротињи раји све метали на једну гомилу да сажежу на тијаној ватри. Вјештице су погани изроди мртвило им из очију сева душе грешне и већ истрошене једном ногом на кори банане а другом су у гроба крочиле то знајући Бога не волећи оће собом и друге повући. Што би неком другом било боље кад је њојзи време дошло крају честитога живота не знају у Бога се оне не уздају пакао их све једнако чека . Њихов узор црни је ђаволе о слободи вазда некој ричу свакој души спремају окове младој ђеци мозак испирају претварају србе у зомбије. Ту се Милош грдно преварио што је прогон њихов уставио. Ђе вјештице ове завладају ту се земља у пако претвара... Ратко :( and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука