Огњен Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Браћа су продали Јосифа из зависти а он плаче од среће када се среће са њима... Јака вера. Поверење у Бога који нас уводи и у такве животне ситуације. Мислим да је Јосиф тиме био пелцован. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 Браћа су продали Јосифа из зависти а он плаче од среће када се среће са њима... Јака вера. Поверење у Бога који нас уводи и у такве животне ситуације. Мислим да је Јосиф тиме био пелцован. А Јосиф рече браћи својој: Приступите ближе к мени. И приступише; а он рече ја сам Јосиф брат ваш, ког продадосте у Мисир. А сада немојте жалити нити се кајати што ме продадосте овамо, јер Бог мене посла пред вама ради живота вашег. Јер је већ две године дана глад у земљи, а биће још пет година, где неће бити ни орања ни жетве. А Бог ме посла пред вама, да вас сачува на земљи и да вам избави живот избављењем превеликим. И тако нисте ме ви оправили овамо него сам Бог, који ме постави оцем Фараону и господарем од свега дома његовог и старешином над свом земљом мисирском. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 Браћа су продали Јосифа из зависти а он плаче од среће када се среће са њима... Јака вера. Поверење у Бога који нас уводи и у такве животне ситуације. Мислим да је Јосиф тиме био пелцован. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 шта вас чини срећним?! мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мени је тешко исказати ријечима па ћу сликом Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Predivno,Vuče...ma MILINA Božija.Mnogo ste lepi i imaš neprocenjiv razlog da budeš srećan i presećan!Beba je anđelak preslatki,a i žena tvoja! мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Predivno,Vuče...ma MILINA Božija.Mnogo ste lepi i imaš neprocenjiv razlog da budeš srećan i presećan!Beba je anđelak preslatki,a i žena tvoja! мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл a шта тебе чини срећном? мајкл мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Kad neko od njih,sa ulice nađe dom мајкл tada sam istinski radosna мајкл Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука