Jump to content

Digitalni andjeo je glupost

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

ja sam izvadio novi biometrijski pasos pa sam vidio na jedan video digitalni andjeo da treba da se spale sva dokumenta biometrijska ili vrate i da se pokajemo da li je to istina molim vas brzo odgovorite!!! beggingpleasesmiley-1

Digitalni anđeo je film bez blagoslova Crkve koji obiluje protestantskim mentalitetom i neistinama.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Brate Pravoslavac 888 nema razloga za brigu.Dobrodošao u ovu virtuelnu zajednicu.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

....

ЗАШТИТА ПРАВОСЛАВНОГ ВЕРНИКА

По нама, дакле, електронски чип само угрожава грађанска права и не може довести до угрожавања или губљења благодатног стања, тј. заштите православног верника. У техничко-правном смислу, у електронском чипу је само дошло до усавршавања, увећавања и обједињавања нечега што је до сада већ постојало. И до сада су постојали тајни досијеи; разлика је у томе што су они до сада отварани само за одређени број „сумњивих“ грађана, а сада сваки грађанин постаје „сумњив“, добија и са собом јавно носи свој тајни досије. И до сада је било могуће праћење и лоцирање грађана преко специјалне опреме и мобилних телефона, а сада та могућност са новим документима постаје општа.

...

http://pravoslavlje.spc.rs/broj/986/tekst/jos-o-elektronskim-licnim-dokumentima/

Тако да можеш да палиш једино ако си лоше на слици испао  greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ја сам гледао 1. део Дигиталног Анђела. Има мало претеривања око биометрије, мада треба то узети озбиљно. Та биометрије је продукт Новог Светског Поретка са циљем да пороби цјели свијет. Желе од нас људи да направе роботе и послушнике.

Али у том филму има добрих података о масонима, о уједињеним нацијама, о Хитлеру, о Стаљину, о Титу...итд. Мени се у глобалу тај филм свиђа. Ко има очи нека види.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ја сам гледао 1. део Дигиталног Анђела. Има мало претеривања око биометрије, мада треба то узети озбиљно. Та биометрије је продукт Новог Светског Поретка са циљем да пороби цјели свијет. Желе од нас људи да направе роботе и послушнике.

Али у том филму има добрих података о масонима, о уједињеним нацијама, о Хитлеру, о Стаљину, о Титу...итд. Мени се у глобалу тај филм свиђа. Ко има очи нека види.

Falsifikat istorije i to tezak. Revizionisticke gluposti i lazi, mahom, za sta osim traceva nemaju ni jedan jedini

dokaz.

Posedovanje moblinog telefona smo mnogo vise izlozeni pracenju, posmatranju i manipulaciji nego

tim cipovima u licnim kartama i pasosima. Opet nikom od tih "rezisera" nije palo na pamet da spomene

mobilni telefon kao "zig zveri", "pecat antihrista" i sta ti ja jos znam.

Dovoljan pokazatelj da taj ko je pravio film ne zna o cemu prica kad je rec o ovoj temi.

Подели на овим сајтовима

Ja sam vam rekao a vi necete da slusate. Blagodat zaista moze da ode.Jedini nacin da sprecite da blagodat ode je da cusnete neku lovu Radetu Neimaru; oni naime izgrade neke rampe i kada blagodat krene da odlazi ne moze da vas napusti.

Onog trenutka kada pasos stavite u vas dzep ( pasos naravno ima tri sestice skirvene u sebi) iz vaseg srca vas napusti ljubav prema pravoslavlju i useli se u pasos. U srcu vam samo ostane ljubav ka masonima, papi, Ziziiulasu i sta ja vec znam,i onda ste gotovi.Postanete papoljubac i protiv vase volje.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ja sam vam rekao a vi necete da slusate. Blagodat zaista moze da ode.Jedini nacin da sprecite da blagodat ode je da cusnete neku lovu Radetu Neimaru; oni naime izgrade neke rampe i kada blagodat krene da odlazi ne moze da vas napusti.

Onog trenutka kada pasos stavite u vas dzep ( pasos naravno ima tri sestice skirvene u sebi) iz vaseg srca vas napusti ljubav prema pravoslavlju i useli se u pasos. U srcu vam samo ostane ljubav ka masonima, papi, Ziziiulasu i sta ja vec znam,i onda ste gotovi.Postanete papoljubac i protiv vase volje.

Да, има доста примера који би могли да потврде ту теорију.  0110_hahaha

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Помоз Бог !!!

Па време ће показати, као и до сад !!!

Не треба све схватати здраво за готово !!!

Никад човек није био обесправљенији и пониженији него данас, све је важније за наше владаре од човека !!!

Мислите ли да је то случајно или смишљено !!!

Не браним " Дигитални анђео " , али ми смета искључивост и утрка ко ће пре да пљуне на поменути филм !!! 

Подели на овим сајтовима

Помоз Бог !!!

Па време ће показати, као и до сад !!!

Не треба све схватати здраво за готово !!!

Никад човек није био обесправљенији и пониженији него данас, све је важније за наше владаре од човека !!!

Мислите ли да је то случајно или смишљено !!!

Не браним " Дигитални анђео " , али ми смета искључивост и утрка ко ће пре да пљуне на поменути филм !!! 

Zar nije to zasluzio ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...