Marjanovic Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Ја стварно не разумем толики екстремни капитализам. Они су само екстремни, нема ту ни к од капитализма, о слободи да и не говоримо. Задржана стара комунистичка тоталитарна свест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Ја стварно не разумем толики екстремни капитализам. Мешана привреда је мајка, ви како оћете. Јер првим регулисањем загађивања од стране фабрика добијамо елемент социјализм. Ти и звонко можете до ујутру... Верујем да не разумеш и зато ти је опроштено. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Није социјалистичка, већ демохришћанска. Имаш прилично тоталитарни начин размишљања за неког ко се позива на слободу. Види се да ниси прави либертеријанац. Ох ево га још један "праведни" судија. Да ли можеш да ми доделиш још једну квалификацију, плиз? Жудим за тим, ичини ми то, молим те.. I beg you .... Каква демохришћанска???? Знаш ли ти уопште шта је то политички поредак? Демохришћански није политички поредак већ морално опредељење. Марјановићу молим те мало озбиљности. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Које друштво? Ово што "у брзини пролази"? Ово друштво "које је зидано на песку"? Ово друштво "које једе, пије и весели се" а које ће сутра доћи Богу на истину? А шта ако не долазимо богу на истину, шта ако грешиш??? Да бацамо животе под том идејом! Не хвала! Зато је секулиразим и изабран за државу. Јел то твоје друштво за које људи требају да жртвују свој вечни живот? Занимљиво, а до јуче си причао о изборима. Како ти не разумеш приатељу да су социјалисти 1000 пута пкушали да уведу утопијско друштво правде и једнакости, и 1000 пута су пропали? Нису успели и никада неће успети. Мешана привреда није социјализам само има елементе социјализма. Ово остало не могу да коментаришем јер нисам разумео шта си хтео да кажеш. Оно што сам хтео да ти кажем да када забраниш фабрици да баца отрове у реку и за то плаћа казну или уведеш еколошку таксу којом би чистио природу око себе је елемент социјализма. Док се та јака и чврста форма капитализма за коју се ти и звонко залажете не слаже са овим стварима. Просто речено ако утераш порез на алкохол, зато што имаш ,много пијанаца па да смањих број пијанаца не би ли смањио например број саобраћајних несрећа проузрокованим алкохолом ( лупиш порез виша цена мања потражња) је елемет социјализма против ког су твоји капиталисти. Елемет социјализма виђен у економији Еу - против којег либетаријанци чврсто стоје. А то нема никакве везе са спасењем душе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Они су само екстремни, нема ту ни к од капитализма, о слободи да и не говоримо. Задржана стара комунистичка тоталитарна свест. Шта је Марјановићу појела маца језик? Немаш ништа више да кажеш осим овога? Где је она силна вика са других тема? Верујем да ти никада ниси видео ниједну капиталистичку земљу. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Одлично! Коначно да доћемо до тачке да пустимо људе да сами одаберу! Људи имају моћ расуђивања. Они су су чеда Божија. Не мораш им ти рећи шта је добро а шта зло. Па што им онда ти говориш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Мешана привреда није социјализам само има елементе социјализма.Оно што сам хтео да ти кажем да када забраниш фабрици да баца отрове у реку и за то плаћа казну или уведеш еколошку таксу којом би чистио природу око себе је елемент социјализма. Док се та јака и чврста форма капитализма за коју се ти и звонко залажете не слаже са овим стварима. Просто речено ако утераш порез на алкохол, зато што имаш ,много пијанаца па да смањих број пијанаца не би ли смањио например број саобраћајних несрећа проузрокованим алкохолом ( лупиш порез виша цена мања потражња) је елемет социјализма против ког су твоји капиталисти. Елемет социјализма виђен у економији Еу - против којег либетаријанци чврсто стоје. А то нема никакве везе са спасењем душе. А шта ако не долазимо богу на истину, шта ако грешиш???Да бацамо животе под том идејом! Не хвала! Зато је секулиразим и изабран за државу. Ово не разумем. И Бог се пише великим словом. Чак и ако не верујеш у њега, то се зове граматика српског језика. Илити култура изражавања. Мешана привреда није социјализам само има елементе социјализма. Каква мешана привереда, први пут чујем ... Оно што сам хтео да ти кажем да када забраниш фабрици да баца отрове у реку и за то плаћа казну или уведеш еколошку таксу којом би чистио природу око себе је елемент социјализма.Док се та јака и чврста форма капитализма за коју се ти и звонко залажете не слаже са овим стварима. Очигледно ниси читао шта Звонко пише тако да лупеш ове глупости. А то нема никакве везе са спасењем душе. Пријатељу, ти си себе декларисао као "атеиста". Пристиснуо су дигме "атеист". Тако да умукни о спасењу душе, јер си сам себе избацио из лиге озбиљних мислиоца на тему "спасење душе". Ти априори не верујш у душу, а камоли у њено спасење. Ти можеш да причаш о многим темема, глобализму, националзму, формули 1, Ивици и Марици, али о спасењу душе никако. Каписко? Вершест ду? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Па што им онда ти говориш? Ха ха ха ха ... Is it supposed to be funny? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Није смешно, жалосно је. Оно што ти не капираш је да сте ти и теби слични највећи непријатељи тог такозваног слободног друштва са ароганцијом којој се не назире крај. angst је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Ја постављам овде пре људе изборе шта су добре књиге а шта су отровне књиге а они нек изаберу.Њихов избор. Ваљда и други људи имају разум да расуде које су књиге отровне, а које нису? Или то важи само понекад? angst је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Није смешно, жалосно је. Оно што ти не капираш је да сте ти и теби слични највећи непријатељи тог такозваног слободног друштва са ароганцијом којој се не назире крај. Да, ја сам аронгантан. Ја сам покварен. Ја сам лош човек. Ја чак и не знам да презентујем слободне идеје а оспорим социјалистички БС. Све је то тачно, али то и даље не мења чињеницу да је социјализам БС, да је социјализам пропао где год да се променио, да је социјализам само у овом веку однео 200 милиона мртвих. Или хоћеш да ово напишем у бројевима: 200.000.000. Еееее знаш ли ти колико је ово глава човече???? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Ваљда и други људи имају разум да расуде које су књиге отровне, а које нису? Или то важи само понекад? Тако је Ивице гирице. Пустимо људе да одлуче шта је добро за њих. Пустимо људе да одлуче да ли ће теби добровољно дати свој новац за твоја истраживања. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Да, ја сам аронгантан. Ја сам покварен. Ја сам лош човек. Ја чак и не знам да презентујем слободне идеје а оспорим социјалистички БС. Све је то тачно, али то и даље не мења чињеницу да је социјализам БС, да је социјализам пропао где год да се променио, да је социјализам само у овом веку однео 200 милиона мртвих. Или хоћеш да ово напишем у бројевима: 200.000.000. Еееее знаш ли ти колико је ово глава човече???? То о чему ти причаш није социјализам по себи, него разне идеологије измиксоване од свега и свачега. Пре свега тоталитарне. Шта сад, ако код Хитлера нађем религијских елемената, треба да изјавим како је религија однела милионе живота? Свашта! Објасни ми како залагање да образовање, здравство, наука и слично буду финансирани од пореза и доступни не само деци богатих, може да однесе милионе живота? angst је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Тако је Ивице гирице. Пустимо људе да одлуче шта је добро за њих. Пустимо људе да одлуче да ли ће теби добровољно дати свој новац за твоја истраживања. Да би дали новац, морају прво да се образују. Људи који о науци знају колико и ти и који мисле да се технолошко знање зачиње у компанијама, не могу да одлуче за шта ће да дају новац јер немају благог појма о томе. angst је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Да би дали новац, морају прво да се образују. Људи који о науци знају колико и ти и који мисле да се технолошко знање зачиње у компанијама, не могу да одлуче за шта ће да дају новац јер немају благог појма о томе. Е мој Ивице тешко нама са тобом и са теби сличнима. Мислим, да не знам једну чињеницу ја бих сада био тужан пред овим што говориш. Па ти смерни човече, који мене називаш гордим, трошиш отетиш новац од људи који су га зарадили и те исте људе називаш незналицама којима треба отети новац. Знаш шта, ја да не знам да постоји Страшни суд, полудео бих. Али пошто знам да постоји Страшни суд, знам да ће се ово једном завршити, ово тј. ваша отимачина од људи и истовремено мокрење по тим истим људима. Па ако су ти људи простаци, што узимате новац од њих? Што сами не зарадите макар 1 долар за ваша истраживања? пс. приватни сектор је све изумео а ви нисте ништа корисно изумели пс 2 2 пасуса одавде је чињеница коју сам хтео да ти кажем www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука