Пг Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Када упознам некога из иностранства ако је уопште чуо за Србију то су углавном две три ствари. Да смо започели Први светски рат, за Видића и Српски филм. Репутација нам је на нивоу, нема шта. А Вучић?! :-) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 А Вучић?! :-) Нећеш веровати, упознам овде дечка са Фиџија. Кад је чуо одакле сам рече ми да је упознао Вучића лично. Помислио сам да је Вучић био тамо на летовању али ми рече да га је упознао у Италији... Млађони, Пг and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Pokajala sam se 1000 puta sto pogledah Srpski film.... tri dana mi nije bilo dobro nakon toga, a i svaki put kad se setim...dozivela sam bukvalno " silovanje" u mozak od strane tog filma. A sto je najgore, i meni samoj neobjasnjivo, buljila sam prikovana za ekran, i nisam mogla da odvojim pogled od te bolestine.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 A sto je najgore, i meni samoj neobjasnjivo, buljila sam prikovana za ekran, i nisam mogla da odvojim pogled od te bolestine... Da! Racunaju na to. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Ма бре, болештина од филма, да нема горе! Мене само нервира што је морао да га назове "српски филм" и тиме направи чак и свој бренд. Могло је на много бољи и креативнији начин да се прикаже силовање Србије. Kaludjerovic Sreten, Пг, Титаник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Nisam video i ne mogu da komentarisem Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Nisam video i ne mogu da komentarisem Si video nekog bolesnog narkomana, kad u strahu prepričava ono što samo njegov mozak moze da proizvede? E pa ovaj je izgleda našao takvog i od toga napravio film. Deki992 and Пг је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Nisam video i ne mogu da komentarisem Па погледај-ништа те не кошта... Сем "мало" живаца Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 pogledao sam al u njemu nista lijepo nisam vidio. nije trebalo da se nazove srpski film,nego bolesni film Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука