Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 браво за нас и хвала свима на честиткама 0409_feel 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ????? ?? ??? ? ????? ????? ?? ?????????? navijanje 0442_feel ????? ?? ??? ? ????? ????? ?? ?????????? navijanje 0442_feel 0442_feel :cheesy2: 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: 0442_feel :cheesy2: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DzoA Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ??????! ??????? ??????????? ?? ??????????, ????? ?? ??????, ??? ?????? ???? ??? ???? ????! ???? ?????? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ????? ????? ?? ? ?????? ??? ????????? ???? ???? ???? ??? ?????? ????? ??? ??????. ?????? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??? ???? ?? ?????????? ???? ???????, ??? ???? ????? ????? ???? ?????? ???????????, ???????????, ????? ??????... ???? ?? ?? ????????? ???, ?? ??????? ?????? ? ?? ??????? ? ??????? ??? ? ????? ???????????... ???????? ??? ?????? ???????????? ???? ?? ???? ??????????! Ko gubi ima pravo da se ljuti! Imam pitanje, za admina. Da li je dobio pozivnicu za prisustvovanje dodeli nagrada? Da li ima bilo kakvu informaciju? Ja pokusavam da dobijem informaciju kako doci do pozivnica/ulaznica? Jedan pobednik koliko ljudi moze da povede sa sobom? Ja sam im slao mailove, postavljao pitanja na grupi na fb ali nista confused deluje mi ovo neozbiljno 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ??????! ??????? ??????????? ?? ??????????, ????? ?? ??????, ??? ?????? ???? ??? ???? ????! ???? ?????? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ????? ????? ?? ? ?????? ??? ????????? ???? ???? ???? ??? ?????? ????? ??? ??????. ?????? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??? ???? ?? ?????????? ???? ???????, ??? ???? ????? ????? ???? ?????? ???????????, ???????????, ????? ??????... ???? ?? ?? ????????? ???, ?? ??????? ?????? ? ?? ??????? ? ??????? ??? ? ????? ???????????... ???????? ??? ?????? ???????????? ???? ?? ???? ??????????! Ko gubi ima pravo da se ljuti! Imam pitanje, za admina. Da li je dobio pozivnicu za prisustvovanje dodeli nagrada? Da li ima bilo kakvu informaciju? Ja pokusavam da dobijem informaciju kako doci do pozivnica/ulaznica? Jedan pobednik koliko ljudi moze da povede sa sobom? Ja sam im slao mailove, postavljao pitanja na grupi na fb ali nista confused deluje mi ovo neozbiljno 0409_feel ????? ?????? ?? ??? ??????? ?????????, ??? ?? ?? ????? ?????. ??, ???? ?? ??? ?? ?????????. ????????? ?? ????? ??????? ?????????. ? ?????? ???? ?? ?? ??????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DzoA Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Na sajtu se tako stekaju sa informacijama da gomila stvari moze da bude protumacena dvosmisleno. Cini mi se da su negde napisali da je pocetak ceremonije sutra u 20:00. Ja ako budem dolazio krenucu iz Cacka oko 09:00 a ako oni misle da salju pozivnice u minut do dvanaest onda nemam sta da kazem 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Церемонија проглашења победника ће бити сутра у 20ч у Скупштини града Београда, али могу да уђу, на жалост, само 3 особе које су у уредништву нашег сајта. Изнећемо утиске и фотографије прекосутра, надам се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 8084.gif 0409_feel 8084.gif klapklap sokiran girl_smiley osmeh1 ladan osmeh1 girl_smiley Овако Вас сутра замишљам са музиком и обожаваоцима 0104_cheesy Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 8084.gif 0409_feel 8084.gif girl_smiley osmeh1 ladan osmeh1 girl_smiley ????? ??? ????? ???????? ?? ??????? ? ???????????? 0104_cheesy 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 0409_feel 8084.gif 0110_hahaha girl_smiley 8084.gif osmeh1 osmeh1 girl_smiley ????? ??? ????? ???????? ?? ??????? ? ???????????? 0104_cheesy 0110_hahaha ????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ?????????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ? 20? ? ????????? ????? ????????, ??? ???? ?? ???, ?? ??????, ???? 3 ????? ???? ?? ? ?????????? ????? ?????. ???????? ?????? ? ??????????? ??????????, ????? ??... Bas lepo,a ko odlazi kao predstavnik foruma ?Da li je predvidjena neka nagrada?Mi navijaci smo uz Vas!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Mislim da cemo svi u Egipat! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ?????????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ? 20? ? ????????? ????? ????????, ??? ???? ?? ???, ?? ??????, ???? 3 ????? ???? ?? ? ?????????? ????? ?????. ???????? ?????? ? ??????????? ??????????, ????? ??... Bas lepo,a ko odlazi kao predstavnik foruma ?Da li je predvidjena neka nagrada?Mi navijaci smo uz Vas!!! ?.????, ?? ? `???????????` ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ??? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ????-????. ????? ??? ???? ???? ????? ??? ????? ????????? ?? ?? ???? ? ??? ????? `???? ??????` . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ?????????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ? 20? ? ????????? ????? ????????, ??? ???? ?? ???, ?? ??????, ???? 3 ????? ???? ?? ? ?????????? ????? ?????. ???????? ?????? ? ??????????? ??????????, ????? ??... Bas lepo,a ko odlazi kao predstavnik foruma ?Da li je predvidjena neka nagrada?Mi navijaci smo uz Vas!!! ?.????, ?? ? `???????????` ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ??? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ????-????. ????? ??? ???? ???? ????? ??? ????? ????????? ?? ?? ???? ? ??? ????? `???? ??????` . Recite Oce Misi, da popravi onu foru za dodavanje knjiga. 0104_cheesy Za Egipat me fino kulirate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Za Egipat me fino kulirate. ?? ?? ??????? ?? ???? ? ??????, ?? ? ? ????? ??? ???????? ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Za Egipat me fino kulirate. ?? ?? ??????? ?? ???? ? ??????, ?? ? ? ????? ??? ???????? 0110_hahaha... girl_smiley naravski! U Bosni ima svega 0110_hahaha znaci idemo u Visoko sa rajom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука