Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

????? ?? ??? ? ????? ????? ?? ??????????  navijanje 0442_feel

????? ?? ??? ? ????? ????? ?? ??????????  navijanje 0442_feel

0442_feel :) :cheesy2: 0442_feel :drugarstvo: :cheesy2: :cheesy2: 0442_feel :drugarstvo: :cheesy2:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

??????!

??????? ??????????? ?? ??????????, ????? ?? ??????, ??? ?????? ???? ??? ???? ????!

???? ?????? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ????? ????? ?? ? ?????? ??? ????????? ???? ???? ???? ??? ?????? ????? ??? ??????. ?????? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??? ???? ?? ?????????? ???? ???????, ??? ???? ????? ????? ???? ?????? ???????????, ???????????, ????? ??????...

???? ?? ?? ????????? ???, ?? ??????? ?????? ? ?? ??????? ? ??????? ??? ? ????? ???????????...

???????? ??? ?????? ???????????? ???? ?? ???? ??????????!

Ko gubi ima pravo da se ljuti!

Imam pitanje, za admina. Da li je dobio pozivnicu za prisustvovanje dodeli nagrada? Da li ima bilo kakvu informaciju? Ja pokusavam da dobijem informaciju kako doci do pozivnica/ulaznica? Jedan pobednik koliko ljudi moze da povede sa sobom? Ja sam im slao mailove, postavljao pitanja na grupi na fb ali nista  confused deluje mi ovo neozbiljno  0409_feel

potpisopusteno.gif
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??????!

??????? ??????????? ?? ??????????, ????? ?? ??????, ??? ?????? ???? ??? ???? ????!

???? ?????? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ????? ????? ?? ? ?????? ??? ????????? ???? ???? ???? ??? ?????? ????? ??? ??????. ?????? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??? ???? ?? ?????????? ???? ???????, ??? ???? ????? ????? ???? ?????? ???????????, ???????????, ????? ??????...

???? ?? ?? ????????? ???, ?? ??????? ?????? ? ?? ??????? ? ??????? ??? ? ????? ???????????...

???????? ??? ?????? ???????????? ???? ?? ???? ??????????!

Ko gubi ima pravo da se ljuti!

Imam pitanje, za admina. Da li je dobio pozivnicu za prisustvovanje dodeli nagrada? Da li ima bilo kakvu informaciju? Ja pokusavam da dobijem informaciju kako doci do pozivnica/ulaznica? Jedan pobednik koliko ljudi moze da povede sa sobom? Ja sam im slao mailove, postavljao pitanja na grupi na fb ali nista  confused deluje mi ovo neozbiljno  0409_feel

????? ?????? ?? ??? ??????? ?????????, ??? ?? ?? ????? ?????. ??, ???? ?? ??? ?? ?????????. ????????? ?? ????? ??????? ?????????. ? ?????? ???? ?? ?? ???????????
Подели на овим сајтовима

Na sajtu se tako stekaju sa informacijama da gomila stvari moze da bude protumacena dvosmisleno. Cini mi se da su negde napisali da je pocetak ceremonije sutra u 20:00. Ja ako budem dolazio krenucu iz Cacka oko 09:00 a ako oni misle da salju pozivnice u minut do dvanaest onda nemam sta da kazem  0409_feel

potpisopusteno.gif
Подели на овим сајтовима

• Гости

Церемонија проглашења победника ће бити сутра у 20ч у Скупштини града Београда, али могу да уђу, на жалост, само 3 особе које су у уредништву нашег сајта. Изнећемо утиске и фотографије прекосутра, надам се...

Подели на овим сајтовима

8084.gif 0409_feel 8084.gif      0501_music        klapklap sokiran girl_smiley girl_smiley osmeh1 ladan osmeh1 girl_smiley girl_smiley

Овако Вас сутра замишљам  са музиком и обожаваоцима  0104_cheesy

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

?????????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ? 20? ? ????????? ????? ????????, ??? ???? ?? ???, ?? ??????, ???? 3 ????? ???? ?? ? ?????????? ????? ?????. ???????? ?????? ? ??????????? ??????????, ????? ??...

Bas lepo,a ko odlazi kao predstavnik foruma ?Da li je predvidjena neka nagrada?Mi navijaci smo uz Vas!!! :(:)girl_smiley

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ? 20? ? ????????? ????? ????????, ??? ???? ?? ???, ?? ??????, ???? 3 ????? ???? ?? ? ?????????? ????? ?????. ???????? ?????? ? ??????????? ??????????, ????? ??...

Bas lepo,a ko odlazi kao predstavnik foruma ?Da li je predvidjena neka nagrada?Mi navijaci smo uz Vas!!! :(:)girl_smiley

?.????, ?? ? `???????????` ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ??? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ????-????. ????? ??? ???? ???? ????? ??? ????? ????????? ?? ?? ???? ? ??? ????? `???? ??????` girl_smiley .

Подели на овим сајтовима

?.????, ?? ? `???????????` ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ??? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ????-????. ????? ??? ???? ???? ????? ??? ????? ????????? ?? ?? ???? ? ??? ????? `???? ??????` girl_smiley .

Recite Oce Misi, da popravi onu foru za dodavanje knjiga.  0104_cheesy

Za Egipat me fino kulirate.  girl_smiley

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...