Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Ово су одличне вести, зато гласајте и не жалите 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 лицитирајте,лицитирајте,лицитирајте....... :cheesy2: По(р)уке Show! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 http://www.wfest.org/ Драги пријатељи, први смо у три категорије на web festu!!! Још само два дана је гласање, ви, којима се допада наш сајт дајте нам глас и помогните ширење православне речи. Још само два дана до краја. Ваше Живе Речи Утехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Дивно! Дивна вест! 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Дакле, имамо велике шансе да освојимо web fest 2009. Ако волите ову православну интернет оазу, гласајте. За све непознаности, обратите се на мејл [email protected]. Још једном, хвала свима у име Уредништва што сте гласали или што ћете гасати за Поуке.орг и форум ЖРУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Ево кад је крај гласања: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 --- 216622 порука у 11144 тема 2150 чланова--- домаћи задатак.... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 --- 216622 ?????? ? 11144 ???? 2150 ???????--- ?????? ???????.... 1414_feel Uskoro Max, uskoro... s tim sto mi ne jurimo veliki broj pasivnih clanova, vec kvalitetne diskusije. Ali polako, mi postojimo nekih 5-6 meseci. Ima vremena... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Није поента у квантитету, већ у квалитету 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Tako je,Maso! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 У сваком случају, још један дан је остао за гласање... не мора да се чека. Имате слику, видите где се налазимо, гласајте и за неке друге и то је то... Иначе налазимо се и у забавним сајтовима (знамо ми овде добро да се забављамо јел? ), чак смо и ту врло близу првог места (мислим да смо 3 или 4). Иначе, кандидати смо у 4 категорије и за сад у три категорије водимо, што не значи да ће тако бити до краја. Зато браћо и сестре гласајте, ако нисте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 У данашњем, немилосрдном свету и ово је битно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Стварно вас не капирам,ко мала деца сте,дај мени чоколаду... Чему то агитовање за гласање,оћете награду на овом свету... Неозбиљно је ово,какав бре забавни сајт,о чему ви то... Оче Иване,мада вас поштујем и ценим,овде сте оманули,не знам шта вас је повукло... Сајт ради пар месеци и добро је почео,шта желите, рекламу,почаст,награду... И немојте одма да ми узимате ово на зло , само добронамерна критика... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 ??????? ??? ?? ???????,?? ???? ???? ???,??? ???? ????????... ???? ?? ????????? ?? ???????,????? ??????? ?? ???? ?????... ????????? ?? ???,????? ??? ??????? ????,? ???? ?? ??... ??? ?????,???? ??? ???????? ? ?????,???? ??? ???????,?? ???? ??? ??? ?? ???????... ???? ???? ??? ?????? ? ????? ?? ?????,??? ??????, ???????,??????,???????... ? ??????? ???? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? , ???? ???????????? ???????... ????? ????? ?? ???????, ???? ?? ?? ????????????, ??? ???? ??????? ??????? ????? ?? ??? ??? ??????:?????, ??? ?? ????? ?? ???????, ?? ? ?? ???? ?? ?? ??? ?????? ???????, ? ? ??? ??? ?? ?????????? ??. ?? ????? ?? ??????, ?? ??????? ????? ??? ???? ?? ??????? ?????, ???? ? ???? ?? ???... ??????? ??????, ??? ????? ?? ??????? ? ????? ??????. ???? ?????? ????????? ?? ???? ???? ?? ?? ???? ???????? ???????? ?????? (???? ??????????? ????? ????? ?? ???? ???? ?? ????????, ??????? ?? ?????????, ??????????? ?????, ??????, ??????? ??????? ???...). ??, ?????? ????? ???? ???? ?? ??? ???? ??????, ? ???? ?? ????? ?? ??? ?? ???????? ?????? ?????? ?????? ???????????? ?? ????. ?????? ?? ? ???? ???? ??????, ?? ???? ???????? ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ?? ????????????, ?? ???? ?? ??? ?? ????????, ????????, ??????????? ????, ?? ????? ??????? ???? ??????? ?? ????, ??? ????? ???, ??? ??? ??????? ? ????? ???. ????? ?? ??????? ?? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??????????? ????????? ?? ???????? (?????, ??? ??? ??? ??????????? ?????? ???????????? ???? ???????, ????? ???? ?? ????? ?????, ??????? free, ??? ??????? ??????), ? ??? ?? ???? ???? ???? ? ????? ?? ???? ?? ??????. ?, ?? ??? ????? ?? ???????? ??????? (? ??? ?? ?? ?????? ??????????? ??????, ?? ???? ?? ???? ?????? ???? ???? ?? ???? ??? ??? ? ????), ?? ????????? ? ????? ?? ????? ???? ???? ?????? ?? ????? ?????? ?????. ?? ?? ?? ????????, ???? ?? ?????? ?????, ? ?? ?? ?? ?????? ??????????? ?????? ?????? ????. ????? ????? ????, ????? ?? ???? ??? ??????????, ??? ?? ? ???? ????, ???? ????? ?? ??????? ?? ??? ???????? ??? ?? ?? ??? ??? ?????? ????????. ??? ????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ? ?? ??????? ???????? ? ?????? ????????? ???? ?? ?? ???? ?????, ??? ??????? ?????????, ??????? ??????????? ????? ????. ?? ????????? ???, ????? ???? ??? ?????, ?? ?????... ???? ????? ????? ?? ?????? ??? ????? ??? ?? ??????? ??????? ?? ?????? ???? ?? ?? ???? ??????? ??????. ???? ?? ????????? ?????? ?? ?????? ????? ??? ??? ???? ??? ??. ?? ?????? ?? ????? ????? ???? ? ????. ? ?????? ???????, ??? ???? ??????- ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука