Зоран Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Uzbuđenje među veb-entuzijastima Kako se jedna po jedna koverta otvarala, uzbuđenje skoro da je treslo salu punu ljudi/entuzijasta koji veruju u veb i radeći na njemu približavaju naš region svetu. Dok su pobednici izlazili da prime statuetu, ostali su ih podržavali aplauzima, a iz skoro svih očiju se videlo da je svakom koje ušao u uži izbor iskreno stalo da izađe na binu i dobije priznanje za svoj trud. Svakako, svi oni koji su se našli u top 3 u svojoj kategoriji mogu se smatrati pobednicima, shodno izuzetno velikom broju prijavljenih. Međutim, pobednik je jedan, a ove večeri to je bio sajt MTV.rs, kome je pripala Velika nagrada po izboru stručnog žirija. Publika koja je glasala na sajtu Wfest.org se izgleda sa tim baš i nije složila, pa je nagradila sajt pouke.org. Izvor: http://www.utripu.com/sta-se-dogadja/specijalni-dogadjaji/sd-reportaza/14203-utripucom-medju-top-sajta-kategoriji-zabava-web-festu.html Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 ФОТОГАЛЕРИЈА Web Festа слика 27. и 34 0409_feel Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ово је слика најлепша са доделе 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0409_feel 0203_cool ekstra bleh 0110_hahaha 0110_hahaha 0409_feel 0203_cool 0110_hahaha 0110_hahaha ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ово је слика најлепша са доделе klapklap klapklap klapklap klapklap 319.gif 319.gif 319.gif 0442_feel 0442_feel 4chsmu1 ekstra :group111: :group111: dada 4chsmu1 319.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ponosan sam sto sam moderator zvanicno najboljeg sajta na Balkanu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ponosan sam sto sam moderator zvanicno najboljeg sajta na Balkanu! И ми смо поносни што си са нама брате 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ponosan sam sto sam moderator zvanicno najboljeg sajta na Balkanu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Хвала порталу http://www.utripu.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ponosan sam sto sam moderator zvanicno najboljeg sajta na Balkanu! И ми смо поносни што си са нама брате 0110_hahaha Hvala, dobri Ivane. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 To gubi smisao ako se sada svi mi koji smo glasali ne okupimo i damo svima do znanja da smo tu. Znam da je to teško ali trebala bi Crkva o tome malo da se pobrine. Najpre episkop šumadijski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ponosan sam sto sam moderator zvanicno najboljeg sajta na Balkanu! Ponosan sam što se jedna "moja" tema na razbibrigi, nalazi medju lepljivima, a sve to na najboljem sajtu u ex YU. :291291291: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Ponosan sam sto sam moderator zvanicno najboljeg sajta na Balkanu! Ponosan sam što se jedna "moja" tema na razbibrigi, nalazi medju lepljivima, a sve to na najboljem sajtu u ex YU. :291291291: Hahah, nemoj da se ljutiš ali tebi bi pisalo na spomeniku: "Uličnom Muzičaru za velike zasluge. Ulični Muzičar." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Pa, ni ti nisi malo dete (što se tiče samodivljenja)... :291291291: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука