Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Lepo, lepo...  4chsmu1

Nego, je li na kraju bilo i nagrada po kategorijama ili je bilo samo Grand Prix?

Ja tamo na sajtu webfesta ništa ne razumem.

Da se bira najgori sajt, njihov bi trebalo da pobedi...

Kako je bilo prošle godine?

Je li bilo nagrade po kategorijama ili isto samo GP?

Hajd' nek neko objasni lepo :D

Подели на овим сајтовима

ма то сам и очекивао  kolo2 4chsmu1 Рекао сам оИвану вечерас пре доделе награда да непризнајем ништа друго него ПРВО МЕСТО и као што рекох ПОБЕДА kolo2 :huh: oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 :D 0110_hahaha brokoli brokoli brokoli kolo2 kolo2 oleeeee oleeeee oleeeee

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 . . .ТХЕ БЕСТ!!! . . . :D

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Шта рећи него тако раде , како су нас прозивали љубоморни , секташи Србије  4chsmu1 :D 0110_hahaha :huh: oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ovo je od prošle godine...2009

Постављена слика

Na 1min24sec smo mi...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QRT0KMpvmDA

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

link=topic=9831.msg301037#msg301037 date=1290807281]

радујте сјааааааа и весеееелитееееее сјааааааааа...  :drugarstvo:

...јако прва награда наша је.... :cheesy:

stadaradim klapklap klapklap

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Отац Иван поздравља све форумаше, и вели да ово није његова лична победа , већ свих нас који учествујемо на овоме форуму , захваљује свима на подршци и на гласовима и жели свако добро.

п.с. тренутно слави победу !

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Догодине уз Божију помоћ још БОЉИ  :drugarstvo: :cheesy:

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Драги пријатељи,

Захваљујући и благодарећи Богу за све, захваљујемо се и свима вама који су подржали да овај заједнички пројекат освоји највеће признање на интернет пољу, по мишљењу публике. Наш сајт је победио изван категорија и зато је награда Grand prix. Само је једна награда публике и ми смо је освојили. Другу награду жирија је освојио сајт MTV-а.

Још једном се свима захваљујем као главни и одговорни уредник у име целе Администрације.

Тренутно сам код наше драге Тање и са нашим пријатељима из Београда где прослављамо ово велико признање.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...