Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 je l' dobijaju neku kintu drugi i treći ? Ух, ви сте ме схватили озбиљно bendoff Нема бре кинте ни за првог, има само бронзана статуа и медијска подршка. Шалио сам се за паре, чисто да привучем читаоце не тему prstgore Kad smo već kod para.Hteo sam to odavno da predložim.Ja, a verujem i mnogi drugi bi rado poslali neku paricu za poboljšanje i tehničku podršku foruma.U tom smislu bih molio da napraviš nalog kod Paypala (kolko sam čuo da i u Srbiji sad radi) pa da možemo malo da pomognemo da bi se ovaj forum i tehnički poboljšao. Odnosno da bi bilo kako valja,da li se slažeš da napravimo glasanje pa da se povinuješ volji većine prstgore За сада постоји мој жиро рачуна за све оне који желе да уплате неку пару за сајт. Наш сајт ускоро добија поптуно ново рухо мислим да ће те бити веома пријатно изненађени. Ко хоће сада да помогне сајт и све ово што радимо још може учинити преко мог рачуна: https://www.pouke.org/pomjanici.php Уједно и да упише имена својих ближњих за помињање у Литургији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 klapklap 0102_laugh ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 kOJI JE NAS MUSLIMANA DOPRINOS U TOME? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 kOJI JE NAS MUSLIMANA DOPRINOS U TOME?Допринос муслимана као и људи других вера, а такође и наших пријатеља који кажу да су атеисти је велики. Управо смо показали да можемо створити место где сви могу да разговарају и да покажу да су људи без обзира на разлике које постоје. Мени је велика част што сам као свештеник дао свој мали допринос томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Иначе сутра идем за Бг, имате мој број телефона, могли би да се организујемо и видимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 ............................................. Ako bi mogao da napraviš Paypal nalog zbog nas iz inostranstva. Slao sam već tako pare preko banke pa su mi za 30 € naplatili 39€ na račun troškova transfera. Nedelju dana kasnije sam dobio 24€ nazad pošto nije bilo moguće izvršiti transakciju jer račun nije bio devizni. Raspitaj se kako funkcioniše sada Paypal u Srbiji,ja sam čuo da je u funkciji. Na zalost, pay pal ne funkcionise ovde uopste, koliko znam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 ............................................. Ako bi mogao da napraviš Paypal nalog zbog nas iz inostranstva. Slao sam već tako pare preko banke pa su mi za 30 € naplatili 39€ na račun troškova transfera. Nedelju dana kasnije sam dobio 24€ nazad pošto nije bilo moguće izvršiti transakciju jer račun nije bio devizni. Raspitaj se kako funkcioniše sada Paypal u Srbiji,ja sam čuo da je u funkciji. Na zalost, pay pal ne funkcionise ovde uopste, koliko znam... Не функционише. за сада сајт могу да помогну појединци из Србије. Наравно, ко жели... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 kOJI JE NAS MUSLIMANA DOPRINOS U TOME?Допринос муслимана као и људи других вера, а такође и наших пријатеља који кажу да су атеисти је велики. Управо смо показали да можемо створити место где сви могу да разговарају и да покажу да су људи без обзира на разлике које постоје. Мени је велика част што сам као свештеник дао свој мали допринос томе.Takođe i meni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Сутра у 21:00 на http://www.live-e.tv/ уживо пренос. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Јел планирате оче нешто својом камером да забележите овај свечани тренутак и да нам поставите овде у овој теми? За фотографије предпостављам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 samo da podsjetim http://www.live-e.tv/live-streaming/ trenutno je prenos (21.20h), mada kasni po običaju... možete vidjeti i našeg popa Ivana Ne može da se snima..jer je striming...možda neko ima neki programčić koji može.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Сутра у 21:00 на http://www.live-e.tv/ уживо пренос. почелооооо!!!! 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Почело је почелооооо.... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 je l' dobijaju neku kintu drugi i treći ? Ух, ви сте ме схватили озбиљно smej.gif Нема бре кинте ни за првог, има само бронзана статуа и медијска подршка. Шалио сам се за паре, чисто да привучем читаоце не тему smej.gif Tu bronzu, obavezno rastopiti i prodati, nebi li se koja kinta izvukla... smej.gif 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Cekajte ljudi, treba da naidje prava kategorija valjda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука