Chevalier Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Е то је већ твоје виђење, не оно што је законодавац желео да каже. Схватићеш кад порастеш... 1414_feel ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Е то је већ твоје виђење, не оно што је законодавац желео да каже. Схватићеш кад порастеш... 1414_feel Hahahah. Ozbiljno? Nisam znao da imamo tumača volje zakonodavaca. Valjda ću ja umeti da shvatim smisao stvari i zakona kad porastem. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Па рецимо да имам неки ауторитет после 4 године испирања мозга правном науком, за разлику од некога који се ове године упознао са предметом Устав и права грађана, значи 4 месеца и који дан. Не рачунам ти распуст... greengrin Буди добар... 1414_feel ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Ne možemo tako tumačiti kako ti Darko pretstavljaš, jednostavno pojam građanin je ovde definisan ne kao konstitutivan narod, nije rečeno i Hrvata, Mađara, Slovaka. Ovaj pojam građanin podrazumeva samo jednakost u pravima subnacionalnog entiteta. Ja sam građanin Srbije i da je kojim slučajem definisana samo kao država Srba ja ne bih mogao da imama nikakav pravni odnos koji se ostvaruje između države i građana. Prema tome je sasvim jasno da država Srbija jeste država Srba i svoju teritoriju ne deli sa gore nabrojanim narodima ali daje podjednaka prava svima nama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Vratite se temi, ovo nije "ustavno pravo", već "dijalog sa satanistima"! Evo pokažem ja malo satanizam kod nas u Češkoj! 0205_whistling Većina Čeha aktivno ispovijeda satanizam - Většina Čechů aktivně vyznává satanismus Izvor: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/%C4%8Ce%C5%A1i Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Ovaj Poljak je priznao Kosovo: Tragično stradali Poljak koji nije hteo da prizna Kosovo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 ovake slike kad gledam deluje mi kao da smo u nekom bizarnom filmu igrici sta li vec, ne znam ni kojoj kategoriji pripada... a da- real life :group111: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Satanova osa zla Oni već očekavaju dolazak Antikrista! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Ne možemo tako tumačiti kako ti Darko pretstavljaš, jednostavno pojam građanin je ovde definisan ne kao konstitutivan narod, nije rečeno i Hrvata, Mađara, Slovaka. Ovaj pojam građanin podrazumeva samo jednakost u pravima subnacionalnog entiteta. Ja sam građanin Srbije i da je kojim slučajem definisana samo kao država Srba ja ne bih mogao da imama nikakav pravni odnos koji se ostvaruje između države i građana. Prema tome je sasvim jasno da država Srbija jeste država Srba i svoju teritoriju ne deli sa gore nabrojanim narodima ali daje podjednaka prava svima nama. На Балкану је проблем што је направљена неприродна разлика између Србин и Србијанац. У САД су сви Американци иако се поштује особеност сваке етничке групе. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Ovim mojima ni đavo ne može ništa, ja bih im dao one nacionalne penzije što su izmislili Srbi. PREŽIVEO 10,24 PROMILA ALKOHOLA U KRVI (2) Petak, 28. Januar, 2011.| Autor: Agencija BETA VARŠAVA - Policijska patrola u Ćešinu na jugu Poljske naišla je tragajući za pijanima i beskućnicima kako bi ih sklonila u toplo, na Poljaka koji je preživeo ledenu noć na autobuskoj stanici sa čak 10,24 promila alkohola u krvi. Smrtonosna doza alkohola počinje već na četiri do pet promila, a pored dvaput veće doze, taj beskućnik prespavao je noć u kojoj se temperatura spustila na minus 10, na klupi na autobuskoj stanici polunag. Kada su videli da ne reaguje na gurkanje, policajci iz patrole su pozvali hitnu pomoć. "Nakon prve pomoći, muškarac je povratio svest", kazala je novinarima policija u Ćešinu. Rekorder po količini alkohola u krvi je jedan 45-godišnji Poljak koga je pre nekoliko godina pijanog sa čak 12,3 promila u krvi udario automobil. Preživeo je i nesreću i smrtonosnu dozu alkohola. Vesti: alkohol, promil, pijan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Ovim mojima ni đavo ne može ništa, ja bih im dao one nacionalne penzije što su izmislili Srbi. PREŽIVEO 10,24 PROMILA ALKOHOLA U KRVI (2) Petak, 28. Januar, 2011.| Autor: Agencija BETA VARŠAVA - Policijska patrola u Ćešinu na jugu Poljske naišla je tragajući za pijanima i beskućnicima kako bi ih sklonila u toplo, na Poljaka koji je preživeo ledenu noć na autobuskoj stanici sa čak 10,24 promila alkohola u krvi. Smrtonosna doza alkohola počinje već na četiri do pet promila, a pored dvaput veće doze, taj beskućnik prespavao je noć u kojoj se temperatura spustila na minus 10, na klupi na autobuskoj stanici polunag. Kada su videli da ne reaguje na gurkanje, policajci iz patrole su pozvali hitnu pomoć. "Nakon prve pomoći, muškarac je povratio svest", kazala je novinarima policija u Ćešinu. Rekorder po količini alkohola u krvi je jedan 45-godišnji Poljak koga je pre nekoliko godina pijanog sa čak 12,3 promila u krvi udario automobil. Preživeo je i nesreću i smrtonosnu dozu alkohola. Vesti: alkohol, promil, pijan Легенде! :cheesy: Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Država Srba zato što su građani. Moglo je stajati da je Srbija država Tunižana i svih naroda koji žive u Srbiji, smisao bi bio isti, a smisao je da je Srbija država građana Srbije.Јес' ти пио нешто ил' си сваки дан тако блесав? 0409_feel БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Danas radim proljećno čišćenje stare pošte na FB i po email boxovima pa prije nego što obrišem jednu stariju poruku s FB samo vam pokažem kako to izgledaju otprilike te moje poruke koje tamo na FB pišem ili dobivam: Ovo mi piše jedan moj FB prijatelj pravoslavac iz BiH o drugom zajedničkom poznaniku s FB, takodjer iz BiH: Vidio sam mu slike... nema šta... dobre su. Ali on izgleda satanista... To nisam očekivao.... bliss jeeee Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 I u ustavu pise da je Srbija zemlja gradjana Srbije, ne drzava Srba. Ај што си неписмен када је у питању нација и било шта везано за њу...па и око устава.. Ал ако немаш појма о томе..што летиш да пишеш? Država srpskog naroda jeste, ali je i država hrvatskog naroda, mađarskog, država muslimana, Roma, Slovaka i svih ostalih zato što su njeni građani. Pogledajte i ustave drugih zemalja, stoji da je država država svih njenih GRAĐANA, ne naroda po kom se zove. Ta sintagma "država Srba i svih građana Srbije" upravo ukazuje na to. Država Srba zato što su građani. Moglo je stajati da je Srbija država Tunižana i svih naroda koji žive u Srbiji, smisao bi bio isti, a smisao je da je Srbija država građana Srbije. Република Србија је држава српског народа и свих грађанa који у њој живе, заснована на владавини права и социјалној правди, начелима грађанске демократије, људским и мањинским правима и слободама и припадности европским принципима и вредностима. Али ГРАЂАНИ се мењају...данас хрвати..сјутра тунижани...прекосутра јапанци... разумеш! Али Српског народа увек остаје... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Неопаганизам је пројекат за разарање државних темеља Неопаганизам је вештачки створен пројекат за уништавање темеља руске државе и културе, рекао је представник Епархије Архангелска ђакон Андреј Алексејев током говора на трибини „Информациона безбедност и превенција интернет-екстремизма у оквирима високог образовања“ на 44. Ломоносовој трибини. Према речима ђакона Андреја, неопаганизам радикално мења наше националне, културне и верске вредности. „Људи који прихвате вредности неопаганског система, престају да себе везују за последњих хиљаду година руске историје и културе. Стотине и хиљаде следбеника почињу да осећају своју везу са вуртуелним световима старих Словена, Аријеваца и сада непостојећих малих етничких група. Промена у националном идентитету доводи до промене у политичким погледима и принципима. Веома велик број идеологија неопаганизма проповеда одбацивање државе или царства као облика интеграције народа. Они озбиљно говоре о оживљавању примитивног облика заједнице и закона архаичне народне скупштине („већа“). То све може да се сматра информационом претњом нашем интегритету. По речима ђакона, главни метод промовисања неопаганизма у региону Архангелска и широм Русије јесте стварање романтичне слике, путем уметности (слике, стилизоване фотографије, музике, књижевности – посебно књижевног жанрА „фантазијЕ“), наводног изгледа прехришћанског живота словенских народа. „Због недостатка историјских основа и нелогичних аргумената неопаганизма, прво се нуди људима естетски дух слободе древних епских хероја, херкуловске снаге и сједињавање с природом. Особа је понесена овом атмосфером и онда је спремна да поверује у било какву којештарију,“ истакао је ђакон Андреј. Такође је набројао главне тачке ширења неопаганизма у региону Архангелска. Извор: Православие.ру (превод Информативне службе) Информативна служба Српске Православне Цркве Zayron and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука