syd Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 A sta ocekujete od Ihtusovaca? Raskolnicki rasisticki, neobrazovani, fasisticki, tzv zeloti koji su se juce krstili a danas bi da uce veri episkope koji su monasi po 50 godina. Al' si ti 0102_laugh, brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Сестро Хана,да је бивши епископ Артемије био епископ у Банату а не на Косову,да ли би сви ти људи онда ишли у Банат уместо на Косово? Шта мислиш? To je sad tesko reci-sta bi bilo kad bi bilo. Za banat ne znam, zato sto brdjani tesko podnose Vojvodjansku ravnicu i mentalitet. Ali mozda da je bio Zicki ili Sumadijski-ko zna. Tesko je to ovako proceneiti, kad do toga nije ni doslo. A videcemo koliko ce novih monaha sada otici na Kosovo kod vladike Teodosija. Ako odziv bude pribilzno isti, onda je u pitanju samo Kosovo. Nisam sigurna da sam dobro razumela mislite da Kosovo zraci posebnom blagodacu koje privlaci mlade monahe, zbog velikog stradanja tamo prisutnog? "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Сестро Хана,да је бивши епископ Артемије био епископ у Банату а не на Косову,да ли би сви ти људи онда ишли у Банат уместо на Косово? Шта мислиш? To je sad tesko reci-sta bi bilo kad bi bilo. Za banat ne znam, zato sto brdjani tesko podnose Vojvodjansku ravnicu i mentalitet. Ali mozda da je bio Zicki ili Sumadijski-ko zna. Tesko je to ovako proceneiti, kad do toga nije ni doslo. A videcemo koliko ce novih monaha sada otici na Kosovo kod vladike Teodosija. Ako odziv bude pribilzno isti, onda je u pitanju samo Kosovo. Nisam sigurna da sam dobro razumela mislite da Kosovo zraci posebnom blagodacu koje privlaci mlade monahe, zbog velikog stradanja tamo prisutnog?Наравно.Крв мученика је семе нове вере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KNEZ Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Сестро Хана,да је бивши епископ Артемије био епископ у Банату а не на Косову,да ли би сви ти људи онда ишли у Банат уместо на Косово? Шта мислиш? To je sad tesko reci-sta bi bilo kad bi bilo. Za banat ne znam, zato sto brdjani tesko podnose Vojvodjansku ravnicu i mentalitet. Ali mozda da je bio Zicki ili Sumadijski-ko zna. Tesko je to ovako proceneiti, kad do toga nije ni doslo. A videcemo koliko ce novih monaha sada otici na Kosovo kod vladike Teodosija. Ako odziv bude pribilzno isti, onda je u pitanju samo Kosovo. Nisam sigurna da sam dobro razumela mislite da Kosovo zraci posebnom blagodacu koje privlaci mlade monahe, zbog velikog stradanja tamo prisutnog?Наравно.Крв мученика је семе нове вере. брате дејане они одоше тамо и не издржаше ми не смјесмо отићи тамо него остасмо овде да им судимо за оно што они нису издржали Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука