Jump to content

Прозелитизам на форуму Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Guest ЖРУ Администрација

Препоручена порука

razgovoriveliki.jpg

Како смо, нажалост, констатовали да појединци који нису православни хришћани, овај форум православних хришћана користе за прозелитистичке акције својих верских група и заједница (постављајући текстове које очигледно исмејавају нашу православну веру), као и промоцију атеизма (мисли се на атеисте)где уз недостатке здравих аргумената исмевају Администрацију, чланове и нашу православну веру, Администрација највећег православног портала на Балкану доноси одлуку:

Свака порука, линк, цитат где се отворено или прикривено врши прозелитизам (а то процењује Администрација форума), биће санкционисан једном опоменом а ако се настави у томе трајним бановањем. Такође, ово важи и за оне који своје идеје о Цркви износе тако што вређају и ниподаштавају канонско свештенство иверни народ наше Свете Цркве. Све ово важи и за наше фејсбук групе.

Овај форум је место где треба у пријатном разговору, поштујући разлике које постоје у вероисповедању или за атеисте неверовање у Бога, да разговарамо о теолошким, духовним, култруролошким и осталим питањима која проистичу из заједничког разговара у коме на првом месту преовладава идеја да смо сви ми људи а не да се насилно намеће вера других конфесија или невера

Ваше,

Живе Речи Утехе

АМИН

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

-МРАЧЊАК

видиш како се ти одједаред сјетиш о чему се ради... sHa_sarcasticlol

Админ-мод се максимално труди да буде коректан према свима, једно је кад имамо некога ко отворено вријеђа, пљује и напада а не узима у обзир мјесто на коме се налази и чије је исто. Предложио бих ти да на овој теми пишеш поново кад будеш имао неке одређене аргументе а не оне извучене из контекста и тока приче.

1000000001010

Подели на овим сајтовима

-МРАЧЊАК

видиш како се ти одједаред сјетиш о чему се ради... sHa_sarcasticlol

Админ-мод се максимално труди да буде коректан према свима, једно је кад имамо некога ко отворено вријеђа, пљује и напада а не узима у обзир мјесто на коме се налази и чије је исто. Предложио бих ти да на овој теми пишеш поново кад будеш имао неке одрежене аргументе а не оне извучене из контекста и тока приче.

1000000001010

Ja nikada nisam otvoreno vredjao i napadao... prosli put sam banovan iz ciste obesti admina a bez ikakvog razloga... moguce je da mu se ko tebi jednostavno nisam svidjao...

Ja sam na ovoj temi napisao jak argument kojim sam pokazao da je admin izrekao laz... zbog toga sam dobio opomenu... svaka cast.

Ajde daj ti meni argument za moje banovanje? Malo sutra... ne mozes da das nesto sto ne postoji...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

АМИН

Teoretski zvuci zaista prelepo...

Steta sto se i ne primenjuje... jer admin kaze da je necija religija bajka i to je mnogo lepo, ma divota jedna i primer komunikacije i tolerancije... pa kad kaze da su autori tudje svete knjige nepismeni i polupismeni... juhuu! interreligijski dijalog moze da pocne!

Подели на овим сајтовима

са дрским и безобразним демагозима понекад се не може другачије... не знам ко те је бановао и зашто али знам зашто ћу ја а ти само изволи... плус опростили смо ти оно подметање за шта си требао бити банован во вјек и вјеков... човјече ми теби икономију ти нама тако .. е мрачни мрачни... sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

са дрским и биезобразним демагозима понекад се не може другачије... не знам ко те је бановао и зашто али знам зашто ћу ја а ти само изволи... плус опростили смо ти оно подметање за шта си требао бити банован во вјек и вјеков... човјече ми теби икономију ти нама тако .. е мрачни мрачни... sHa_sarcasticlol

Sta je to ikonomija?

Подели на овим сајтовима

Овај форум је форум православних хришћана на првом месту и свако ко није православни хришћанин треба да се понаша као гост код доброг домаћина. Ако не уме да се понаша, Администрација је дужна да му предочи шта и како треба. Зато ми не пада напамет да мењам политику форума. Ово ће увек бити форум православних хришћана и свих оних који Православље не вређају и знају да поштују различитост.

Ово је сасвим у реду.

razgovoriveliki.jpg

Свака порука, линк, цитат где се отворено или прикривено врши прозелитизам (а то процењује Администрација форума), биће санкционисан једном опоменом а ако се настави у томе трајним бановањем.

Ваше,

Живе Речи Утехе

Ово већ није, и на то сам више пута указивао. Произвољно тумачење и бановање је неозбиљно. Ја сам овде добио неколико опомена а да ми није дат јасан разлог. Образложење админа се могло свести на "ја сам тако одлучио".

Дакле, појасните правила овог форума, ограничите неправославне на подфорум који би се звао "Разговор са иноверцима и незнабошцима" или тако нешто. Шта се подразумева под вређањем ваше вере? Да ли је то моје неверовање у Исуса и изражавање тог става? Како поштовати правила кад се не зна како та правила гласе?

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

A znači nastavlja se jednoumlje administracije uvođenjem novih pravila. Za vreme Tita si smeo slobodnije da pričaš, a ovi ako ovako nastave pretvoriće se u ateiste Srbije.

Ни данас нико не брани да причаш шта хоћеш, али на правом мјесту и у право вријеме....

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

koristim svoje demokratsko pravo da ti ne odgovorim i posluzicu se narodnom izrekom "zini da ti kazem" sHa_sarcasticlol

guglaj malo :drugarstvo:

O ovome pricam... da sam ja to napisao bio bih anatemisan kao bezobrazan i verovatno bih dobio opomenu...

Zini i ti...:)

Подели на овим сајтовима

Ako želite da sankcionišete nekoga zbog prozelitizma, onda bi trebali da krenete od bar desetak pravoslavnih članova foruma.

Neko kaže ja mislim da je hriščanstvo bolje od islama, to nije prozelitizam.

Dok drugi kaže ja mislim da je islam bolji od hriščanstva, e to je prozelitizam.Zahvaljujem na domačinskom odnosu, kojeg poštujem i cjenim ali zamolio bih da budu hednaki aršini za sve.

A sa druge strane obzirom da je ovo misionarski pravoslavni forum pitam se kako ćete vi pobjeći od prozelitizma.

Молим те,дај ми линк неког твог верског форума да се учланим као православни хришћанин и да захтевам једнака права.

Друго,као што сам и рекла пре неки дан честитајући муслиманима верски празник(без превелике сентименталности или порива васеленске осећајности...шта ћу)надам се да ће и други инославни нас удостојити на наш највећи верски празник Васкрс,да каже:

Браћо,Христос Васкрсе-Ваистину Васкрсе!

Е то је мој брате равноправност на делу за коју се и ти залажеш.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

И још да додам да нема дана а да у топ-темама нема ислама и атеизма,тако да овде ствари стоје и више него за свако поштовање.

Поштујте то.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...