Дејан Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 @ Obi Wan : Toliko je isto licemerno tvoj pominjanje njegovih psovki dok 90% naseg naroda ne poocinje nista bez posvki. Nisi napisao da ti je licemerno da jedan velja selja Ilic stalno pominje Crkvu ; a jezik mu je najprostackiji koji mozes da zamislis.I nije.Pročitaj razmišljenja oca Aleksandra Šmemana o razlici između dobrog i moralnog čoveka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Rugajte se ili bilo sta; ali ovaj covek slavi slavu pa makar i kao tradiciju. Svojevremeno je Slobodan Milosevic porucio jednom srpskom vladici da mu ne donosi Bibliju u zatvor jer "mu ne treba to smece". И Вук је славио славу , а Обилић није стигао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 @ Obi Wan : Toliko je isto licemerno tvoj pominjanje njegovih psovki dok 90% naseg naroda ne poocinje nista bez posvki. Nisi napisao da ti je licemerno da jedan velja selja Ilic stalno pominje Crkvu ; a jezik mu je najprostackiji koji mozes da zamislis.I nije.Pročitaj razmišljenja oca Aleksandra Šmemana o razlici između dobrog i moralnog čoveka! Jako mi je tesko povezati Velju Ilica u pricu sa bilo dobrim ili moralnim covekom. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 @ Obi Wan : Toliko je isto licemerno tvoj pominjanje njegovih psovki dok 90% naseg naroda ne poocinje nista bez posvki. Nisi napisao da ti je licemerno da jedan velja selja Ilic stalno pominje Crkvu ; a jezik mu je najprostackiji koji mozes da zamislis. Kakav da je i Ceda J ima svoje misljenje o slavi ( pretpostavljam da je trazio ukidanje Slave Grada, jer ista vecini politicara sluzi za licnu promociju) ; ima 4 dece i ne spava okolo sa tudjim zenama. Ne znam sta si se dovatio tog Velje, da prostis, jer ga ja nigde nisam pomenuo, i takodje bih imao sta da kezem o njemu, ali posto je ovo tema o Cedi - drzimo se Cede... :229229229: Narod ko narod, evo ti moj ujak - kad opsuje odvali vrata iz lezista, ali je predaleko cestitiji od ovog lika, jer se ne pravi fin i ne maskira se u 1000 maski kao g. Jovanovic... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Чеда је схватио да му ништа не помажу огромне донације које добија од страних служби да би повећао проценат својих посланика у Парламенту Србије, тако да му је неко веома промишљено и паметно савјетовао да умјесто што му је политика увијек била "круг двојке" односно окренута екс скојевцима а сада преко ноћи квазилибералима, ушло се у потпуно нову - популистичку фазу. Сва прича око Карлеуше у ЛДП, Чедине наводне побожности је просто једна фарса за медијима затупљен и неквалитетно информисан народ, а све у нади да ће неко да се превари и поверује да је и Чеда једна нормална опција за Србију. Добро примјећује брат Оби да човјек који шета на паради срама, отворено прозива Митрополита Амфилохија и пљује по СПЦ може само да глуми породичног и побожног човјека, о чему додатно свједочи чињеница да је позвао новинаре да сниме како ломи славски колач са све својом дјецом којој је, од свог силног традиционализма, дао имена на енглеском језику. Стварно треба бити глуп па насједати на ове медијске идиотарије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Brate i onaj tvoj klempavi; kao ide u crkvu pa onda izadje i tuce cigane i velica Hitlera. to je mnogo licemernije nego ista drugo. Пре свега овдје констатујем да ниси васпитан, иначе неби лупето глупости неке. Прво Младен није досада никога ударио (а камоли цигагне на расној основи) а друго он велича Дражу Михаиловића, Димитрија Љотића, Карађорђа, владику Николаја, Св. Саву и остале св. Немањиће а не Хитлера (или немаш појма о србском национализму или си злонамеран...треће нема). Даље дал је Младен лијеп или није то мене не интересује, нисам ја педер да ме занимају мушкарци. Знам само да има лијепу жену, поштену...довољно је да се он њој свиђа, не мора теби. И какве везе Младен има са овом темом, кирие елеисон? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Понекад Савле постаје Павле.....молимо се да тако и са Чедом буде! Али и Јуда остаје Јуда 1000000001010 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 I setimo se da se mitropolit Amfilohije pokajao što ga je krstio nesiguran Sa druge strane lepo je što slavi slavu... Ма митрополит је легенда stadaradim Увјек сам га готивио. 1000000001010 У првим вековима Хришћанства није свака шуша могла да се крсти...прво су постојали катихумени, тога више нема, нажалост. Зато и имамо сваке куге у Цркви...али није моје да се мјешам у то, вјероватно је наша Света Црква имала разлог да то промени. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Сама чињеница да се деведесетих од Чединог равногорства, сликања са уздигнута три прста својевремено није могло живјети, а да је човек преко ноћи постао ултра-либерал који би најрађе Србију поклонио, човек који отворено опонира Цркви, подржава све могуће настраности а о склоностима ка дружењу са нарко-мафијом да и не почињемо. Захваљујући њему Србија је постала једина земља која има партију и њеног лидера чији је програм истоветан са програмом непријатеља Србије. Јадник којег нормалан човек може само да сажаљева. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Брате Евгеник, свака част за оба поста! klapklap Нема шта више да се дода на твоје излагање! Ти си писменији од мене па си боље рекао! 4chsmu1 1414_feel http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Понекад Савле постаје Павле.....молимо се да тако и са Чедом буде! Али и Јуда остаје Јуда 1414_feel klapklap Овај део јесте карактеристичан за Чеду ал зато ја рекох да се помолимо да Савле постане Павле, иако се тако нешто тренутно граничи са бајком 4chsmu1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 I setimo se da se mitropolit Amfilohije pokajao što ga je krstio 0110_hahaha Sa druge strane lepo je što slavi slavu... Ма митрополит је легенда 0110_hahaha Увјек сам га готивио. 0110_hahaha У првим вековима Хришћанства није свака шуша могла да се крсти...прво су постојали катихумени, тога више нема, нажалост. Зато и имамо сваке куге у Цркви...али није моје да се мјешам у то, вјероватно је наша Света Црква имала разлог да то промени. prvi put da i ti kazes nesto smisleno. Da smo prvo vrsili edukaciju krstenih, ne bismo imali ni Obrazovce, ni nase, ni rascinjene monahe koji su bili skinhedsi, kriminalci i slicno. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 prvi put da i ti kazes nesto smisleno. Da smo prvo vrsili edukaciju krstenih, ne bismo imali ni Obrazovce, ni nase, ni rascinjene monahe koji su bili skinhedsi, kriminalci i slicno. Незнам по којим критеријима си ти већи вјерник од Младена (а момка и не познаје)?Ја се неби усудио да кажем да ти ниси заслужио да будеш крштен (јер те не познајем и боље је тако :291291291:). Немам ја ништа против што ти водиш јалову борбу против једног христољубивог покрета (нека је теби на част), али пре него што нешто изнесеш, требаш промислити у глави дал то има неког смисла klapklap "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Плаћени љигавац,кад би знали колике новце добија за ово,не би вам пало на памет да помислите да ће да се предомисли!!! Ovo nimalo nije politicki korektno ni levo ni desno vec pravo u meso pesnajom u vugla da ostanu bez zuba da frfljaju u skupstini kad raspravlja se ustav Ovo je buna protiv dahija ovo je kidanje bukagija nad ovim nemate kontrolu to je masovna reakcija Brzo budi premijera cujem zveckaju lisice postroj mi sve ministre kljuceve od riznice Ajmo, raport za narod da cujem ko je krao sjeb'o nam zivote a nije odgovar'o sad ste se usemili pa nema revansizma to je kodeks lopova niko nece da prizna A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem ko te jeb'o godinama jebace te opet al' zapitaj se, dokle kakav si to covek ponizan i plasljiv zivis bez slobode Dovoljne su mrvice da odreknes se borbe jajare, funjare zarazna bolest prodali bi kevu da u tome vide korist placamo racune na kojim je vas potpis Ne treba mi BIA da mi kaze da sam posten niti radikali da li Srbin sam uopste ne treba demagog da me s govornice zove da borim se za bolje mi znamo sto smo ovde Oni su sistem, instrukcija dogma, korupcija, teror institucija represija ubija mafija, murija, drzava, hajducija kadija, sudija, a mi smo revolucija Oni su sistem, instrukcija dogma, korupcija, teror institucija represija ubija mafija, murija, drzava, hajducija a mi smo revolucija to nije nasa Srbija Zajebi dijalog, ne pregovaram s bagrom vi lazete k'o stoka eno stala vam je tamo stranacki vojnici bolje palite u zaklon zakljucacemo grad dok ne ocistimo talog I nek bude jasno svakom s poslanickom platom ko nastavi po starom platice nam glavom Patriote pred izbore sto put su nas izdale slali nas u ratove za svoj licni interes Dok ikone su pevale majke su naricale na krvavim parama institucije su nicale realnost sve je skuplja a gudra sve jeftinija zuto kao stampa kojom upravlja policija Crno-bela Srbija nesloga je ubija na putu ka Evropi u govnima zavrsila zar bombom da kazem da ta prica nam se smucila na sednice da upadam i taoce da uzimam Zar vas istorija nasa nije bas nista naucila sami smo sebi poput najvecih dusmana ovo je otvorena poruka svim najgorim njuskama za sva vasa dela presudice vam ulica U amanet svima da ne ponovi se nikad generacije da pate za dobrobit rezima zapamtite zauvek svi zajedno k'o jedan samo zdravi u glavi protiv sistema Oni su sistem, instrukcija dogma, korupcija, teror institucija represija ubija mafija, murija, drzava, hajducija a mi smo revolucija to nije nasa Srbija!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 prvi put da i ti kazes nesto smisleno. Da smo prvo vrsili edukaciju krstenih, ne bismo imali ni Obrazovce, ni nase, ni rascinjene monahe koji su bili skinhedsi, kriminalci i slicno. Незнам по којим критеријима си ти већи вјерник од Младена (а момка и не познаје)?Ја се неби усудио да кажем да ти ниси заслужио да будеш крштен (јер те не познајем и боље је тако :291291291:). Немам ја ништа против што ти водиш јалову борбу против једног христољубивог покрета (нека је теби на част), али пре него што нешто изнесеш, требаш промислити у глави дал то има неког смисла klapklap Meni brate to ne mozes da kazes. Ja sam krsten sa 40 dana; a bogami tvog Mladena mozes i sam da pitas kako se krstio. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука