Aquilius Cratus Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Не причајте којешта. Артемије није долазио јер је он тако хтео! Данас сам чуо ,да су га за овај сабор,преклињали да дође,специјално владика Амфилохије! Али он је имао друга посла,да обија манастире по Косову. Srpska crkva vodi srbe u otpad ekumenističke lažne crkve.Lažna crkva uvek koristi svetovnu vlast da bi zaštitila svoj položaj i učenje. Pa ako je tako onda ja sa zaloscu mogu da konstatujem da te ceka Akakije da te prigrli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Meni kao laiku ,apsolutno stoji sve što je rekao u intervjuu vladika Artemije.. Sve je tako čudno i sumnjivo šta se radi sa njim. Kako možete osuditi čoveka bez krivice? Bez crkvenog i državnog suda! Sve te zabrane koje je on dobio bez dokazane ali dokazane krivice, su besmislene. Pa i kad su ljude slali na Goli Otok imali su makar montirano suđenje. Prosto je neverovatno koliko je ovde sve sumnjivo. Ja posmatram stvari bez unapred apriori donetog stava i i ne stavljam se ni na jednu stranu jer želim da sagledam istinu. Zar bi toliki broj monaha išao za nim u nepoznato ako je loš čovek,raskolnik i šta već mu ne kače. Meni oni na tim snimcima izgledaju sasvim OK. Vladika u ovom intervjuu je sasvim smiren i normalan i sve mi je ovo mnogo ,mnogo čudno i žalosno!! Aha, znaci ona stara nasa pesma, ne razumem se ali znam da nije tako kako strucnjanic kazu. Zato i propadamo jer je svako postao ekspert za sve i svakome je tu nesto "mnogo sumnjivo". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Не причајте којешта. Артемије није долазио јер је он тако хтео! Данас сам чуо ,да су га за овај сабор,преклињали да дође,специјално владика Амфилохије! Али он је имао друга посла,да обија манастире по Косову. Srpska crkva vodi srbe u otpad ekumenističke lažne crkve.Lažna crkva uvek koristi svetovnu vlast da bi zaštitila svoj položaj i učenje. Молио бих администрацију да реагује!И да ли неко знак име и епархију о Адмирала истинског "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Meni kao laiku ,apsolutno stoji sve što je rekao u intervjuu vladika Artemije.. Sve je tako čudno i sumnjivo šta se radi sa njim. Kako možete osuditi čoveka bez krivice? Bez crkvenog i državnog suda! Sve te zabrane koje je on dobio bez dokazane ali dokazane krivice, su besmislene. Pa i kad su ljude slali na Goli Otok imali su makar montirano suđenje. Prosto je neverovatno koliko je ovde sve sumnjivo. Ja posmatram stvari bez unapred apriori donetog stava i i ne stavljam se ni na jednu stranu jer želim da sagledam istinu. Zar bi toliki broj monaha išao za nim u nepoznato ako je loš čovek,raskolnik i šta već mu ne kače. Meni oni na tim snimcima izgledaju sasvim OK. Vladika u ovom intervjuu je sasvim smiren i normalan i sve mi je ovo mnogo ,mnogo čudno i žalosno!! Aha, znaci ona stara nasa pesma, ne razumem se ali znam da nije tako kako strucnjanic kazu. Zato i propadamo jer je svako postao ekspert za sve i svakome je tu nesto "mnogo sumnjivo". Dragi moj brate,"stručnjaci" ma kakve vrste bili su mnogo zla kroz istoriju doneli svetu a i ovoj našoj jadnoj zemlji. A ovde sve kobajagi doktori nauka a ponašaju se ko razmažena deca, kad nije po njihovom. Treba danas mnogo rasuđivanja baš zbog takvih nazovi stručnjaka, koji ni osnovnu ljubav prema svom pozivu nemaju, pa kako onda da postupaju po ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Не причајте којешта. Артемије није долазио јер је он тако хтео! Данас сам чуо ,да су га за овај сабор,преклињали да дође,специјално владика Амфилохије! Али он је имао друга посла,да обија манастире по Косову. Srpska crkva vodi srbe u otpad ekumenističke lažne crkve.Lažna crkva uvek koristi svetovnu vlast da bi zaštitila svoj položaj i učenje. Ајде не лупај глупости, људи знају да си свештеник. Имаш задњу опомену због оваквих глупавих и провокаторских порука! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Dragi moj brate,"stručnjaci" ma kakve vrste bili su mnogo zla kroz istoriju doneli svetu a i ovoj našoj jadnoj zemlji. A ovde sve kobajagi doktori nauka a ponašaju se ko razmažena deca, kad nije po njihovom. Treba danas mnogo rasuđivanja baš zbog takvih nazovi stručnjaka, koji ni osnovnu ljubav prema svom pozivu nemaju, pa kako onda da postupaju po ljubavi! I sad reci mi brate, ali iskreno, da li ti msilsi da ces uticati pozitivno na tok dogadjaja nesto bolje od tih strucnjaka poto nemas znanja ali imas ljubavi ili dobre volje? Pa vecina naroda ima ljubavi i dobre volje da sve u ovoj zemlji uredi kako valja ali dzaba ljubav kad nemas znanja za tu doticnu oblast. Napravices jos vise stete ako samo ljubavlju pristupas problemima. Da ima puno preveranata i zlonamernih ljudi koji zloupotrebljavaju svoje znanje ali nemojmo tako paranoisati da sebe postavljamo iznad strucnjaka zbog pojedinih zlonamernih. Napravicemo jos vecu stetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Не причајте којешта. Артемије није долазио јер је он тако хтео! Данас сам чуо ,да су га за овај сабор,преклињали да дође,специјално владика Амфилохије! Али он је имао друга посла,да обија манастире по Косову. ovo zadnje si pogrešno čuo! nije on obijao manastire po kosovu nego policija. postoje i video dokazi i izjave koje ovo potvrđuju! na osnovu kojih dokaza si ti to čuo? Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Не причајте којешта. Артемије није долазио јер је он тако хтео! Данас сам чуо ,да су га за овај сабор,преклињали да дође,специјално владика Амфилохије! Али он је имао друга посла,да обија манастире по Косову. Srpska crkva vodi srbe u otpad ekumenističke lažne crkve.Lažna crkva uvek koristi svetovnu vlast da bi zaštitila svoj položaj i učenje. Pa ako je tako onda ja sa zaloscu mogu da konstatujem da te ceka Akakije da te prigrli. 2017 godine će se zaokružiti ekumenski pokret time što će se ujediniti hrišćanske denominacije.Rimski Papa će odigrati tu ulogu oko koga će se svi ujediniti.Političke prilike i odnosi sa islamom u evropi će ubrzati taj proces.To ujedinjenje neće biti po Pismu već po merilima sveta.Svi će govoriti mir, mir i a ratovi će besneti.Otpala crkva će isterati hrista napolje.To je vreme Laodikijskog perioda crkve gde Isus stoji pred vratima i kuca,dakle nije u crkvi kao organizaciji već će oni koji drže reč božiju i imaju svedočanstvo Hristovo izaći na poziv Isusov iz Vavilona i gde će Hristos završiti sa crkvom neznabožaca i okrenuti se ostatku izabranih Jevreja. Izadji iz nje narode moj .... otkrovenje poziva da se izadje iz te lažne ekumenske crkve.Današnja moderna teologija i dogmatika utire put formiranju te lažne crkve koja će na štetu Božije reči oformiti lažno telo Hristovo dok će Nevesta biti u katakombama gde će čekati da bude uznesena u susret ženiku jer će je Gospod izbaviti od velikih nevolja koje dolaze na zemlju.Vladike koji ne podržavaju takvu lažnu teologiju biće prognani dekretima svetovne vlasti.Sam sotona preko državnih vlasti po direktivi lažnih episkopa sprovodiće nevidjenu inkviziciju a mi smo svedoci toga po nekim našim eparhijama.2017 godine grad Witemberg će se proglasiti gradom Literštad i formiraće se lažna crkva I onda je mrmot zavio cokoladu..... a ti nazalost jos uvek sanjas taj san. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 ADMIRAL = Мирољуб Петровић? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 ADMIRAL = Мирољуб Петровић? Hahahahahaha i meni je isto palo na pamet posto Petrovic non stop ponavlja da je SPC sotonu proglasila za Isusa. lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Dragi moj brate,"stručnjaci" ma kakve vrste bili su mnogo zla kroz istoriju doneli svetu a i ovoj našoj jadnoj zemlji. A ovde sve kobajagi doktori nauka a ponašaju se ko razmažena deca, kad nije po njihovom. Treba danas mnogo rasuđivanja baš zbog takvih nazovi stručnjaka, koji ni osnovnu ljubav prema svom pozivu nemaju, pa kako onda da postupaju po ljubavi! I sad reci mi brate, ali iskreno, da li ti msilsi da ces uticati pozitivno na tok dogadjaja nesto bolje od tih strucnjaka poto nemas znanja ali imas ljubavi ili dobre volje? Pa vecina naroda ima ljubavi i dobre volje da sve u ovoj zemlji uredi kako valja ali dzaba ljubav kad nemas znanja za tu doticnu oblast. Napravices jos vise stete ako samo ljubavlju pristupas problemima. Da ima puno preveranata i zlonamernih ljudi koji zloupotrebljavaju svoje znanje ali nemojmo tako paranoisati da sebe postavljamo iznad strucnjaka zbog pojedinih zlonamernih. Napravicemo jos vecu stetu. Ako ljubavlju pristupamo problemima ne može da bude nikakve štete.Možemo mi lično da imamo neprijatnosti,ali ako postupamo sa ljubavlju ostajemo radosni i u nevoljama. I nisam bret nego sestra. I znam da u istoriji crkve odluka većine ne mora da bude ispravna, da je ponekad jedan čovek spasavao crkvu od jeresi i sl. Ne kažem da je to ovde slučaj, ali ne želim nikoga da osudim zato što se svrstavam unapred na jednu stranu, iz neke svoje stvarne ili imaginarne koristi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Да, али неко може вечно да се позива на љубав а чини дела нељубави па и штете 319.gif Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Izvini sestro. Upravo time pokazujemo veliku ljubav, strpljenje i smirenje ako se ne mesamo u to o cemu nemamo znanja. Ne treba siriti paniku i paranoju pa da ljudi izgube poverenje u odluke Sabora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Брат Срећко је лепо издвојио цитате монаха Артемија...пази сад: "Одлуке Сабора су, као и раније одлуке СА Синода из фебруара или СА Сабора из маја месеца, потпуно неканонске и неуставне, и за мене немају никаквог значаја..." (0:50) "Показао сам и говорио, и делима и речима и практично, да сам за јединство у СПЦ..." (1:18) "Ја сам доживотни епископ рашкопризренски..." (3:40) Ко је овде блесав ?! 319.gif "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Адмирале, где ти предлажеш да народ оде? Можда у неку протестанстку организацију, можда код Симе Ралевића кога ти подржаваш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука