Zeebedee Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Vladika Teodosije je sa narodom in svestenstvom stigao i u Duboki Potok ( kako simbolicno ime za artemitske sektase jer su bas u dubokom potoku). Ocekuje se da ce se grupa koju predvodi odmetnuti Vladika Artemije isterati iz manastira. S obzirom da im je lokalno stanovnistvo onemogucilo da zauzmu Banjsku a da im je stavljeno do znanja da i ne pokusavaju ici u crnu reku; pretpostavljam da ce se vec sutra vratiti Ludom Miloju ovaj put pojacani i sa svojim guruom. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Мене повуку емоције па тако понекад мало јаче ријечи користим... Али, у суштини ја сам послушан владици Василију а самим тим и Цркви. Мени не пада на памет да себи тражим други Цркву, иначе би био већ одавно код Акакија. Али имам симпатије према владици Артемију, само што жалим због овога што је данас урадио. Али рекао сам, незнате како је њему у души када је чак спреман све да стави на коцку...можеш замислити како се он осјећа остављен, преварен, издат итд. И ја осјећам његов бол у себи и немогу да дозволим да се пљује владика Артемије. Само се надам да ће СА сабор бити снисходљив, то ми је нада. Ако је љубав у Цркви присутна, онда га неће рашчинити (бар не без Црквеног суда). Амин, Боже дај. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Vesti-online пишу овако: Teodosije lično izbacivao monahinje! ______________ ПОзнато је да они одвано раде на упропаштавању Цркве. Но, слабо им иде- ако смо луди нисмо глупи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Не могу да верујем...читам читам и не могу и даље да верујем.Да ли ви схватате да је +Артемије узурпирао један манастир,да је служио Литургију иако му је забрањено,да је непослушан Цркви?И јесте понаша се КАОбандит.Да ли разумете какав немир је овакав поступак +Артемија унео у Цркву и какве су последице?Нема оправдања за овакав потез,јер ово никако не може бити Богу угодно.Цепања,расцеп,подела,свађа...Надам се,верујем и молим да ће+Артемије,монаси и они који ово подржавају да схвете да су у покушају да иступеиз Цркве.А ван Цркве,нема спасења. За свађу је потребно најмање двоје!!! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Vladika Teodosije je sa narodom in svestenstvom stigao i u Duboki Potok ( kako simbolicno ime za artemitske sektase jer su bas u dubokom potoku). Ocekuje se da ce se grupa koju predvodi odmetnuti Vladika Artemije isterati iz manastira. S obzirom da im je lokalno stanovnistvo onemogucilo da zauzmu Banjsku a da im je stavljeno do znanja da i ne pokusavaju ici u crnu reku; pretpostavljam da ce se vec sutra vratiti Ludom Miloju ovaj put pojacani i sa svojim guruom. Etno-selo kao novo sedište? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Vladika Teodosije je sa narodom in svestenstvom stigao i u Duboki Potok ( kako simbolicno ime za artemitske sektase jer su bas u dubokom potoku). Ocekuje se da ce se grupa koju predvodi odmetnuti Vladika Artemije isterati iz manastira. S obzirom da im je lokalno stanovnistvo onemogucilo da zauzmu Banjsku a da im je stavljeno do znanja da i ne pokusavaju ici u crnu reku; pretpostavljam da ce se vec sutra vratiti Ludom Miloju ovaj put pojacani i sa svojim guruom. Ма најбоље да узму аутоматску и да побију "расколнике, секташе"...шта ће нам суд када можемо да пресудимо по кратком поступку? 89898989898989 Е мој народе. Уместо да тако враћаш своју земљу од Шиптара ти се хвалиш како ослобађаш манастире од ненауружаних монаха и монахиња. Кирие Елеисон. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Vesti-online пишу овако: Teodosije lično izbacivao monahinje! ______________ ПОзнато је да они одвано раде на упропаштавању Цркве. Но, слабо им иде- ако смо луди нисмо глупи. Пример љубљења непријатеља?а? Јесмоли то само пацифисти када треба од Шиптара вратити земљу? Боже сачувај шта се дешава данас... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 manastiri nisu oslobodjeni od monaha i monahinja vec nekih likova koji se setaju u mantijama a vec su rascinjeni. ne izvrci cinjenice.I niko NJIMA nista ne otima; vec vraca Svetoj Crkvi ono sto su banditi uzurpirali. I bas tu nema razlike izmedju ovih nesretnika i albanskih teorista. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Знате ли ви што нам се ово догађа?Зато што смо злобан народ, драго нам је када нам браћа пате. (Погледајте тему и видећете појединих циника..небих да их именујем, сами су се открили). "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Od bandita je preuzet manastir Devine Vode nazad. Naravno artemitski sektasi kukaju kako narod i svestenstvo koje je isteralo tzv monahinje napolje "nije im dalo ni vremena pokupiti nlicne stvari". Pretpostavljam da su se u ova dva sata lepo raspakovale a da u licne stvari spadaju i mobilni telefon i auto koje su ukrale od igumana manastira. 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/algabacaju.gif 4chsmu1 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 A zašto bi ti (ili bilo ko od nas) morao da vidiš odmah sada odmah šta Sabor radi? Njihovo je da nam saopšte kad bude vreme za to. А што не бих морао?! Треба и народ да се мало умири, да стекне утисак да Сабор држи конце у својим рукама, а не да се све сведе на причицу и препуцавање. Надам се да је тако и да се нешто ради. И није уопште проблем у томе, преживећу, као и остали и да не знам... Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 To i jeste problem savremenog društva i mass media - narod bi da mu se odmah sve servira i pre nego što se skuva. Crkva to voli da saopštava kad se sve lepo zna i dogovori, ne na prečac. I ne voli da iznosi prljav veš u javnost ako ne mora - to rade oni koji se sabraći obraćaju putem medija, umesto protokolom koji dolikuje, a onda se kasnije žale na povredu nekih svojih prava i tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Измеђуосталог, и овај Зеебеедеее припада тој групи људи којима је драго да могу сав бјес на владику Артемија да истресу...јесили се икада упитао шта ће бити када се будеш сусрео са праведним судијом на небесима?Дал нећеш одговорати за свој садизам? Уразуми се док ти није касно. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E moj brate kako si ti ogranicen. da li ti stvarno mislis da se ovde neko raduje sto se ovo dogadja? da jew on penzioner sedeo gde mu je odredjeno i da se pokajao za one kriminalne aktivnosti na Kosovu mi ne bi sada ovde strahovali da kombi budala moze da pocepa crkvu. Ali ovo ce izgleda da bude najkraci puc u istoriji. A kakav je to covek i koliko mu je stalo do srpstva najbolje govori sto smisljeno napada crkve na kosovu gde nema srpske policije. Samo izgleda nije racunao na otpor naroda ka otimacini. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 I to sve samo zato što ne može više da ima vlast. Ja mislim da neko ko nije spreman u svakom trenutku da se odrekne neke funkcije - ma kakve - ne zaslužuje ni da bude na njoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука