Милан Меденица :) Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 јел знаш да ћу и на слави у недељу да држим ову тему отворену, да не би пропустио вест 0212_rolleyes да Бог да ти се дете родило на моју славу, да двапут славим! 0442_feel 0442_feel 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 јел знаш да ћу и на слави у недељу да држим ову тему отворену, не би ли пропустио вест 0110_hahaha да Бог да ти се дете родило на моју славу, да двапут славим! 0110_hahaha 0110_hahaha 0442_feel Daj Boze! Pa da popijes jednu i za nas. To je i slava mojih roditelja, a moja sadasnja je Djurdjic. Nju omasismo, idemo na Arandjelovdan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 јел знаш да ћу и на слави у недељу да држим ову тему отворену, не би ли пропустио вест 0442_feel да Бог да ти се дете родило на моју славу, да двапут славим! smej.gif sokiran Daj Boze! Pa da popijes jednu i za nas. To je i slava mojih roditelja, a moja sadasnja je Djurdjic. Nju omasismo, idemo na Arandjelovdan. сва срећа ниси приметила који сам ретард - ладно сам написао тако да је испало да чекам да пропустим мајкл мајкл мајкл 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИДЕМООООООООООООООООО мајкл мајкл мајкл клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Данас кренули малко болови, а чика доктор рекао сутра у пола 8 ујутру да се "нацртам" у породилишту. тако даааа....чућемо се, а ако Бог да, довешћу и једног новог малог члана. Поздрав свима, мислите на мене 0110_hahaha ајде сестро само опуштено па да се радујемо 0110_hahaha Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 јел знаш да ћу и на слави у недељу да држим ову тему отворену, не би ли пропустио вест smej.gif да Бог да ти се дете родило на моју славу, да двапут славим! smej.gif smej.gif smej.gif Daj Boze! Pa da popijes jednu i za nas. To je i slava mojih roditelja, a moja sadasnja je Djurdjic. Nju omasismo, idemo na Arandjelovdan. сва срећа ниси приметила који сам ретард - ладно сам написао тако да је испало да чекам да пропустим joooj 0205_whistling 0205_whistling ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИДЕМООООООООООООООООО smej.gif smej.gif 0442_feel Hahahaha! uopste nisam provalila. ove infuzije me smutile. nista Medo,ti cekaj da propustis a ja cu ipak da ti javim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 СРЕЋНООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!! 0205_whistling 0205_whistling smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 И? И? :group111: eheeeej eheeeej клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Medo,nisi propustio, ali nije ni za slavu ;-) U 13h data indukcija, u 13:40 dat epidural, u 14:40 mali tabanic od 2.7 kg izleteo napolje. Hvala Bogu i Presvetoj Bogorodici, sve je proteklo lako. U najtezim trenucima sam malo brkala reci molitvi, ali valjda ce biti oprosteno. Decak je fin, ime cemo sutra da utanacimo. HVALA VAM MILI MOJI! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 0102_laugh :bla: 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Нека је жив и здрав дечак на многаја љета! 0102_laugh Дуго нисам писала на форуму, па те и не познајем, али се као мама и трудница радујем! :bla: com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 0102_laugh :bla: 4chsmu1 Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Свака част! 0102_laugh :bla: 4chsmu1 Нега вам свима Господ подари радост и љубав!!! Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 МАЛАЦ ДОБРО НАМ ДОШАООООООООООООООООООООООООООООООООООООО smej.gif 0212_rolleyes smej.gif smej.gif Бубо, подвижнику један који се моли кад је најлуђе, јес ти добро? 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Бообо нека ти је малац жив и здрав на многаја лета 0205_whistling 0110_hahaha :229229229: И нека му драги Бог подари пуно здравља и среће eheeeej. !!!!!!!!!!!!!!!!!! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 oleeeee oleeeee oleeeee :group111: :291291291: smej.gif smej.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif Јеееее! Добро дошао, мали Бубићу!!!! smej.gif smej.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука