Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• 3 weeks later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Желим да са свима вама поделим радосну вест да ћемо ускоро организовати велики сабор омладине и чланова форума ЖРУ. За сад вам можемо рећи да ће сабор бити 21. и 22. августа (субота и недеља) у манастиру Денковцу. Домаћин сабора ће бити главом и брадом наш вољени Епископ Јован! Коначан план и програм сабора ћемо накнадно објавити, али вам обећавамо изванредно искуство.

За сада толико. Припремајте се.

Ваше

maher

Подели на овим сајтовима

хм,могао је у међувремену један пре и мањег карактера,где би била опуштенија атмосфера... maher

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

хм,могао је у међувремену један пре и мањег карактера,где би била опуштенија атмосфера... maher

А не, не драги мој... ми идемо на све или ништа.  ;) Шалим се. Не брини, овде ће бити опуштена атмосфера. Увече ћемо бити на бденију, па после вечере ће бити једно предавање, а потом дружење.

Сутра ујутру ће бити Литургија на којој ће началствовати Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Г. Г. Јован, те после ручка ће бити предавање и разговор са Епископом. Потом ће опет да наставимо опуштено дружење. Биће времена за све. Не брини.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Значи ова тема је само да вас обавестимо да ће бити сабора. Имамо довољно времена да спремимо нешто изузетно лепо, нешто што ће заиста показати ширину и лепоту нашег Православља, наше Свете Цркве. Сабор ће бити у предивном манастиру, на мирном месту, поред реке са огромном портом. Јесте ли чули за манастир Денковац?

Објавићемо и карте где је манастир као и читав план и програм. Тражимо вољне дизајнере да нам помогну да одрадимо лепе плакате и неки промо филмић-. Може?

Подели на овим сајтовима

Нисам креативан, али знам од прилике где је манастир! Близу Крагујевца, максимално 20ак километра.

http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=92

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Тако је Бошко.

Читам нешто и проналазим слике са прошлог литургијског сабора у Дубокој, и морам да признам да ми је пуно срце читајући оне ваше поруке.

http://picasaweb.google.com/mldnlksc/SaborDubokaSvIlija#5365730777581700562

Ево слике са прошлог сабора. Ове године ће бити, ако Бог да много више и свештеника и монаха. Наравно и наш Владика ће да буде са нама.

Е, оно што бих желео да вам кажем јесте да сабор организујемо МИ ( не ја  "МИ" него стварно МИ сви који смо вољни и жељни оваквих догађаја и дружења и гледања очи у очи). Да ли сте спремни на одговорност? Слобода обавезно подразумева одговорност је л тако? Зато свака идеја, помоћ, све што је можемо заједнички одрадити, пошаљите ми на приватну поруку на форуму.

Рекох треба нам дизајнер за филм и плакате. Има ли их?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Ммммм...далеко!

Него, имам родбину у Крагујевцу, па можда и дођем! slavabogu

Ништа није далеко када се хоће. Ми смо прошле године имали људе из иностранства.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ммммм...далеко!

Него, имам родбину у Крагујевцу, па можда и дођем! slavabogu

Ништа није далеко када се хоће. Ми смо прошле године имали људе из иностранства.

да, из Аустралије и Немачке ...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...