Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Људи полако потврђују долазак...  0205_whistling 1321_womens 1312_womens

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Чим гране сунце, биће, ако Бог да, много заједничких окупљања. Већ имамо неколико позива да будемо гости у манастирима шумадијске Епархије, код наших драгих отаца. Ако Бог да, а и наш Владика буде био у могућности, замолићемо га да буде са нама и окупи нас. Чим гране сунце...  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

ево и нас код Станислава, мајце су потпуно спонтане, иако смо их купили на истом месту  :drugarstvo:

с лева одозго: Злата, Тавита, Меда и Покајник.

Постављена слика

наравно, било је још људи, ал смо се смењивали ко је како долазио и остао, а није нам пало на памет да се сликамо или носимо фотоапарат, пошто је било потпуно спонтано тај дан да смо се окупили.

видели смо се и са Милицом, било је и неко покајниково друштванце са стране, било нас је око 10 све у свему.

па смо и на крају одлучили да је погодно и опуштено место да се окупљамо кад год пожелимо, а можда ћемо моћи и да направимо аранжман да затворимо кафаницу само за нас ако буде било редовно заинтересованих  319.gif

Подели на овим сајтовима

ja cu pokusati  da dodjem.

mislim da cu vas prepoznati (smrznuti vrapcici oko grejalice)  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

???? ???? ?? ???? ???? ?????????? ?? ?????  319.gif

naravno, ovakog golemog mrguda ne mozes a da ne primetis.

kako stvari, stoje za sada mozda stignem do 20h. samo jos neko da mi kaze taj prokleti broj ulice da znam gde da se parkiram.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

??? ? ??? ??? ??????????, ????? ?? ??????? ????????, ???? ??? ?? ?????? ?? ????? ?????  :drugarstvo:

? ???? ??????: ?????, ??????, ???? ? ????????.

Постављена слика

???????, ???? ?? ??? ????, ?? ??? ?? ????????? ?? ?? ???? ??????? ? ?????, ? ???? ??? ???? ?? ????? ?? ?? ??????? ??? ?????? ??????????, ????? ?? ???? ??????? ???????? ??? ??? ?? ??? ?? ???????.

?????? ??? ?? ? ?? ???????, ???? ?? ? ???? ??????????? ?????????? ?? ??????, ???? ??? ?? ??? 10 ??? ? ?????.

?? ??? ? ?? ????? ???????? ?? ?? ??????? ? ???????? ????? ?? ?? ???????? ??? ??? ????????, ? ????? ???? ???? ? ?? ????????? ???????? ?? ????????? ???????? ???? ?? ??? ??? ???? ???? ??????? ???????????????  0202_238

Bas ste lepi tako radosni SVI  319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif :) :)  (i ovaj neko ko se malo vidi lepo se smeje)

Подели на овим сајтовима

??? ? ??? ??? ??????????, ????? ?? ??????? ????????, ???? ??? ?? ?????? ?? ????? ?????  :drugarstvo:

? ???? ??????: ?????, ??????, ???? ? ????????.

Постављена слика

???????, ???? ?? ??? ????, ?? ??? ?? ????????? ?? ?? ???? ??????? ? ?????, ? ???? ??? ???? ?? ????? ?? ?? ??????? ??? ?????? ??????????, ????? ?? ???? ??????? ???????? ??? ??? ?? ??? ?? ???????.

?????? ??? ?? ? ?? ???????, ???? ?? ? ???? ??????????? ?????????? ?? ??????, ???? ??? ?? ??? 10 ??? ? ?????.

?? ??? ? ?? ????? ???????? ?? ?? ??????? ? ???????? ????? ?? ?? ???????? ??? ??? ????????, ? ????? ???? ???? ? ?? ????????? ???????? ?? ????????? ???????? ???? ?? ??? ??? ???? ???? ??????? ???????????????  :)

Slika je prelijepa , živi bili!  319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif

Подели на овим сајтовима

е да, значи врата нису отворена само форумашима, слободно поведите и неког са стране, примамо и људе који нису у Цркви, а ни не причамо само о црквеним темама, а ни кафић није баш црквен.

више је онако ничија земља, једна врло отворена атмосфера klapklap

и молим вас, иако смо неистомишљеници по неким темама, ми смо и даље браћа и сестра, тако да су сви заиста добро дошли, зато смо и направили тему да скратимо време до лепих дана пролећа и новог Литургијског Сабора заједнички се дружећи уживо.

као што видите, нисмо ни сви из Београда, а нама ''домаћима'', иако је Станиславова кафана а ми смо тамо били тек једном, би било драго да угостимо сваког ко дође.

Подели на овим сајтовима

zelim vam joooj proooovod i da potamanite sto vise alkohola dok ovi ne povecaju akcize !!!

Cim budem u Bg svracam kod vas u kafanu

?? ????? ???????? ????????, ????? ???? ???????, ? ????? ???? ??????? ??????, ????? ?? ?????? ????????? ?? ?????????? ?? ??????  0102_laugh...

E ja sad definitivno ne?u do?i  0110_hahaha confused dada
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...