Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Dolazim,pod uslovom da me Dimitrije i Zeljko vode u park u Arandjelovcu.To je najlepsi park,koji ikad videh!Ako budu dobri vodici,ja cu njih posle u "Aleksandar".To je najlepsi restoran u Sumadiji.Mito,slazes li se sa mojim impresijama?

A ti,brale,ne zbori tako.Djomlica ima da se zeni kako dolikuje,curicom,koja je njega dostojna.Znaci Ercovkom.Opasne su te tvoje Sumadinke,ne da njega njima njegova seka. 0202_238

slazem se https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

A mogao bi i Srecko da se isprsi za jednu turu u "Aleksandru".Kao domacin. 0202_238

Nema nikakvih problema, ali mozda bolje na nekom drugom mestu. Nema Srecko para za 'Aleksandar', niti je ikada isao tamo na 'turu'.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ma,nisi,sestro.Ja uopste ne znam kako cu da dodjem.Ja sam student,moji starci penzioneri.A ja sam ih bas istrosila u zadnje dve nedelje.Uz to treba da vadim licnu kartu sledece sedmice,treba da polazem voznju...Za sve mi treba kinta.Ako ne dodjem u Arandjelovac,to ce biti samo zbog love.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...