Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

дођите дођите, а Меда иначе носи ципелке треки  iron maiden bleh

само да знаш да сам стар ворс фан  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif iron maiden

Постављена слика

шалим се мало другарко  319.gif

ал ћу за тебе д'обучем моје head патичке, ако ћете то натерати да дођеш  joooj

Подели на овим сајтовима

Желим вам свима који будете на окупљању благодет од Бога и да вам буде екстра , ја немогу да дођем морам до унучића , нешто је мали Јован болестан  :drugarstvo:,биће надам се још скупова и скупова па ћемо се упознати :smiley:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Много ми је жао што вечерас нећу бити са вама...  :drugarstvo:

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Јаша има унучиће!!!

Дивно!!!

Било је занимљиво упознати све људе изашле из компијутера :-)

А остале које сам већ знала,

било ми је драго поново видети :-)))

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Еее, па моје искуство је сад богатије... Познајем о. Ивана, Меду, Нандора, Соломона, Макса, Тавиту, Милицу и Данијелу. Да и оца Николаја. Па сви су ми били занимљиви... Милица и Тавита сјајно певају, Нандор ми је деловао мирољубив... Али Данијела... Саветујем опрезност... 0205_whistling Оштра, продорна, храбра, и мноооого добра. Наравно и остали су сјајни.

Биртија је егзотична, Станислав услужан... Дођите кад вам се укаже прилика...

Када је одлазио, отац Николај нам је поручио: Чувајте заједницу! И што би овај фенси попа са овог форума додао - мислите о томе.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Има ли окупљања и у петак ? :cmizdrenje:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ја бих волео да има!!!

Је л' неко за!? Ево ја јесам...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Ма што небих волео ? Јуче нисам могао доћи ,унуку није било добро па сам био код њега :cmizdrenje:,а волео бих да се упознамо напокон ,уз наду да ме ништа неће спречити !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

ја ћу само кратко, пошто имам драгог госта:

било је супер, било је пуно људи, све нови овог пута, што је мени још већа радост, овог пута немамо сличке - мени је црко фотоапарат ових дана, а нисам успео у кратком року да га организујем.

заиста лепо искуство да најзад отелотворимо нечија слова и да се избришу те ситне разлике које нас одвајају преко ових екрана и да схватимо да није нико од нас безличан или да паметује безвезе, већ сви имамо нека искуства и добронамерност и помоћ према другима коју желимо и можемо да пружимо.

а о оцу николају нећу да вам причам, мислим да је сасвим довољно што је ударио печат да ИМАМО заједницу, и да је све што треба да урадимо да је очувамо у љубави.

волео бих да се видимо у петак, неколико нас ће бити тамо са ипођаконом Димитријем ако дође у посету, али ћемо већ бацити овде дефинитивно шта, кад и где ће бити.

Подели на овим сајтовима

Сад морам да будем фина,

долази покајник.

Не смем да носим ништа од најкија  ;)

Мало зеким,

радујем се што се поново окупљамо.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Данас, 05. јануара од 21. час па на даље на старој адреси окупљање форумаша.

Наш гост ће вечерас бити и Димитрије Плећевић тако да је у најави добра атмосфера.

Адреса је Гундулићев Венац бр. 39. Кафе ''Реквијум''.

Сви сте позвани!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

ДАНАС, 05.02.2010. године субђакон Димитрије Плећевић ће одржати у клубу Боготражитељ, предавање са почетком у 19 часова.

клуб Боготражитељ се налази у Београду, Иван Бегова 7 у центру града

после смо код Станислава.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...