Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346883691' post='704920] ако ме позову, ал тешко

ja cu uvek da te pozovem ,ako me pozovu :D :D :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346883847' post='704924] задњи дани долазе!

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Sledeće nedelje organizuje se Sabor PSING-a (Prve Slobodne i Nezavisne Grupe ŽRU). Mesto isto, konobar drugi, više žemskih (aha).

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346883847' post='704924]

видиш да гоне медин клан - чувaј се сестро, задњи дани долазе! :D

taj medin klan zatvoreni klub... zato ga i gone ;-)

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ево мог предлога за сабор ЖРУ

АКо ће Литургија бити на ПБФ-у онда бисмо могли на дружење у оближњу звездарску шуму, тачније ресторан "Врх Београда" који се налази у Волгиној улици

Ми "моторизовани" Београђани бисмо могли да повеземо све оне који немају кола, и лепо да се дружимо

Шта мислите?

Сад су лепи дани, и требало би искористити, можда прва недеља октобра или тако нешто, не знам да ли је рано сад ова недеља

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ево мог предлога за сабор ЖРУ

АКо ће Литургија бити на ПБФ-у онда бисмо могли на дружење у оближњу звездарску шуму, тачније ресторан "Врх Београда" који се налази у Волгиној улици

Ми "моторизовани" Београђани бисмо могли да повеземо све оне који немају кола, и лепо да се дружимо

Шта мислите?

Сад су лепи дани, и требало би искористити, можда прва недеља октобра или тако нешто, не знам да ли је рано сад ова недеља

Важи 138999

Можемо на Литургији бити у "Лазарици", на Звездари bighugbighug

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ово је свакако најбоља идеја и могао бих да организујем дружење на ПБФ, да ту будемо заједно у Литургији, а потом да нам неки професор одржи једно предавањце, а онда у неки ресторан.

Торта иде на мој рачун.

Може?

Подели на овим сајтовима

Ово је свакако најбоља идеја и могао бих да организујем дружење на ПБФ, да ту будемо заједно у Литургији, а потом да нам неки професор одржи једно предавањце, а онда у неки ресторан.

Торта иде на мој рачун.

Може?

Па часни оче, Ти си шеф наше скупине на форуму (надам се још увек), тако да се Твоја важи .

301 :bla:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

може може

нека се свако изјасни ко чита па да се организирамо, ја имам кола и ко год има па да се довеземо до ПБФ-а и потом даље по плану

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

МОраћу да разговарам са Управником дома, мојим пријатељем, да видимо како је најбоље да се организује.

facenew22222222

Али мораш код надлежних да нам оправдаш и неактивност на форуму тог дана.Можеш ли то да нам издејствујеш, јер ја не идем ако добијем "неоправдани"! gringrin

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

Ја сам за ! Само да се дефинитивно прецизира датум, јер ми је тешко да "избоксујем" слободан дан током викенда. Па кад већ "боксујем", да не буду ране јуначке за бадава. crutches

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...