Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340550470' post='666184]

откуд сам ја женска популација? :D

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha izvini, pogrešan citat 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh umirem od smeha 0110_hahaha btw Anastasija je bila divna pa se javila :D

Подели на овим сајтовима

Ma nemaš da brineš. Obično je sve uštogljeno prvih 5 minuta, a onda ja eksiram pivo i počnem da se svlačim i ostalo je žurka...

Padre Ivan pokuša da smiri sa nekom teološkom bajkom stvari, ali narod više voli da sluša moje seksi viceve i tako ...

U principu obojica misionarimo ljubav.

On onu teološko-udžbeničko-liturgijsku, a ja narodnjačko-svadbarsko-seljačku... ali bitno da je ljubav.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340550452' post='666182]

поруке не могу да шаљем нити примам, имам их преко 8500 и не може ни админ да ме контактира тим путем :D

offoptic:

А што не бришеш неке старе поруке?

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340550452' post='666182]

поруке не могу да шаљем нити примам, имам их преко 8500 и не може ни админ да ме контактира тим путем :D

ti bi te poruke za promenu mogao da redukujes umesto sto se stalno hvalis koliko ih imas...:)

Подели на овим сајтовима

Ma nemaš da brineš. Obično je sve uštogljeno prvih 5 minuta, a onda ja eksiram pivo i počnem da se svlačim i ostalo je žurka...

Padre Ivan pokuša da smiri sa nekom teološkom bajkom stvari, ali narod više voli da sluša moje seksi viceve i tako ...

U principu obojica misionarimo ljubav.

On onu teološko-udžbeničko-liturgijsku, a ja narodnjačko-svadbarsko-seljačku... ali bitno da je ljubav.

LOL :laugh: :laugh: :laugh:

Подели на овим сајтовима

Teme za večeras na koje treba napraviti referate:

- Eshatološka dijaprojekcija metafizičke konvulzivnosti (predavač: Beauty Kathy)

- Minić u Crkvi. Da ili ne? - podnaslov: "Šta je sa tim muškim svetom??!!!" (predavač: padre Ivan)

- Ječmeni napici na Balkanu i balans u trgovinskoj razmeni sa Srbijom. (predavač: Lepi S.)

- "Oče radio sam neke nevaljale stvari i ne kajem se. Pomozite" (radionica za početnike u veri. predavač: Milan M.)

Sile vidim da si ti zadužen za protokol ,pa da pitam

jel ima neki Dress code za večeras ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Sad je ljeto i ŽRU bi trebao da se spusti do Crne Gore.Ali zbog brutalnih gužvi na primorju a i radi asketskog etosa mogli bi na nekom brdovito-planinskom vrhu,kojih u Crnu Goru ne fali da organizujemo susret pod nazivom : "Ko na brdu ak` i malo stoji,vidi više no onaj pod brdom" (citat copyright P.P.Njegoš)

Подели на овим сајтовима

Sad je ljeto i ŽRU bi trebao da se spusti do Crne Gore.Ali zbog brutalnih gužvi na primorju a i radi asketskog etosa mogli bi na nekom brdovito-planinskom vrhu,kojih u Crnu Goru ne fali da organizujemo susret pod nazivom : "Ko na brdu ak` i malo stoji,vidi više no onaj pod brdom" (citat copyright P.P.Njegoš)

sit gladnom ne vjeruje moj Sophro

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

ne, ne, ipak je otici na primorje podvig ,a mi smo pozvani da se podvizavamo ,tako da moj glas definitivno ide tamo...Ali je sva prilika da dalje od jagodine nece otici :)

moz da bude ,a ne mora da znaci :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...