Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

наравно београдска екипа форумаша се редовно састаје и удара чежњу нама провинцијалцима и осталима који што због пелена што због осталих обавеза не можемо да нађемо времена за кувано вино и гитаре (староградске)... ал доброоо сад

dosao je na red ladan spricer ili ladno pivo :D ,ali dobro sad :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

десетак нас се нашло у међувремену, док се остали смилују да се накане и организују ...

ко оће следећи пут да присуствује у београду, замолио бих да оставе неком број, не мени, па да се окупљамо у већем броју.

чисто да напоменем, имам преко 8500 порука у сандучету и нема теорије ни админ да ми пошаље поруку :D

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339609282' post='659359]

десетак нас се нашло у међувремену, док се остали смилују да се накане и организују ...

ко оће следећи пут да присуствује у београду, замолио бих да оставе неком број, не мени, па да се окупљамо у већем броју.

чисто да напоменем, имам преко 8500 порука у сандучету и нема теорије ни админ да ми пошаље поруку :D

Ма то је без везе. Хајде да правимо кланове. Коме се свиђа Марина, скупља се код песка а коме се свиђа Јована, скупља се код голића.

П.С. Учитељица више воли Марину....

П.С.С. Број сам оставио код чувара марине. Рекао је да ће га везати за први слободан вез.

Подели на овим сајтовима

Ма то је без везе. Хајде да правимо кланове.

ма боли ме уво да правим кланове, ја сам звао и оне људе који ме баш и не воле ал кад се не одазивају шта да им радим ...

што се мене тиче, сви су позвани а само је један зарадио да га не зовем пошто је баш испао прекомпликован, док ми друге није на памет пало да условљавам собом ... и ту ћу бити благ у опису и нећу залазити у детаље, сви остали упућени знају због чега.

а зовите и повезујте са са ким год оћете, зато сам и рекао да се код мене не остављају бројеви за звање :) лако ћу ја, ко је мени занимљив ја га позовем и контактирам лагано ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339609282' post='659359]

ко оће следећи пут да присуствује у београду, замолио бих да оставе неком број, не мени ...

...имам преко 8500 порука у сандучету ...

.smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Što da se ne prave klanovi, kada ne može svako sa svakim. Retki su oni koji mogu sa svima.

Recimo na gej žurkama ŽRU je uvek veselo, bez obzira da li ste ili niste to.

Revniteljska okupljanja ŽRU su malo smor, jer niko ne priča o seksu.

Medina ekipa je isto OK, tračevi, tehno, popovi...

Feministički klan je super. Tu se tek priča o seksu i muškarcima.

Jedino nisam bio nikad sa bosanskom ekipom, valjda zato što nisu u ovom gradu, ali siguran sam da bi i sa njima mogao.

Znači ko god pravi klan i okuplja se.. tu sam.

Možda ne bi bilo loše da napravim i ja jedan klan, siguran sam da ima istomišljenika.

Znači ako neko voli biciklizam, zdrav život, pivo, priču o Bogu i ljubavi, kad nije post roštiljanje i ne libi se da pokaže miška ili mišku (mišiće) tu sam. Stalno sam na potezu Niš-Beograd-Novi Sad-Zagreb-Ljubljana-Milan-Cirih, a većinom ipak na Novom Beogradu jašući svoju moćnu biciklu, pa eto... PP i dogovor. Bilo koji dan kada nisam u apsolutnoj molitvi i samokažnjavanju spreman sam da ponudim svoju ljubav.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...