Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

свака част за оволико људи на једном месту !

Све честитке за  nasznak

Подели на овим сајтовима

Hvala za slike. Meni je baš žao što nisam mogla da dođem.  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

s leva na desno.... šon pen,cat woman,majka tereza,filip žm aher  i direktor udbe

šalaaaa

Е, Mozart, ти си стварно откачен! 0110_hahaha 0110_hahaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

О Иван,пред свим присутним дарује игуману поклоне ,а мислим да је ово везено,од Мирођије,ил грешим... 0110_hahaha

Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Милан,Мара,Дејан,Секастарча,Милица у друштву светитеља...иначе свима је привукла пажњу,Секастрачина торбица од кокосовог ораха (на столу)

Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

moram da budem iskren.... ja se ovde zezam ali samo da znate da me srce boli što nisam bio tamo... bez lažne patetike od koje mi se  0110_hahaha ...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...