Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

И немој да ми опструираш фино конструисану психологију релаксације избегавачког размишљања асоцираног с окупљањем! Шчула? :D

UUUU I'm scared :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Да, бре, кад се ја нисам наљутио на сабору, неће ни Аника :) Додуше, мало ме изнервирао конобар, али ништа страшно :)

Što?El vas ošino sa računom?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ja ljudi vas ne znam, tek sam stigao na forum ... neka budala mi bila zauzela profil sve vreme, tek ga sad povratih!

Ne izmotavaj se i dodjite. Rekla sam ti gospodji onomad, kad smo grickale kolace i srktale caj, da te obavezno dovuce da se malo izdivanimo.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

И кога шаљемо да га стартује? Добрo вече господине, ми смо из једног веселог удЖружења, можда бисте хтели да дођете на наше редовно окупљање и откријете тајне духовног живота и ослободите своје право ја :D

Ja zvala da rezervisem sto i pita on koliko vas ima ja kazem bar 10 a on nako veselo jao vi se oni ZRUUUU :D

Подели на овим сајтовима

Видим, ухватила вас је еуфорија. :D Слатки сте. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ne izmotavaj se i dodjite. Rekla sam ti gospodji onomad, kad smo grickale kolace i srktale caj, da te obavezno dovuce da se malo izdivanimo.

Ajde, možda i dođemo ... da vidim izbliza sve ove divne, izvanredne ljude forumaše.

Подели на овим сајтовима

Нема потребе, али ако те баш мучи, алкохол је одличан анксиолитик :)

Anti sta? :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...