Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Otpozdravlja gosn Mile i kaze smes na forumu da objavis :) samo nije reprezentativan za jutjub i ostale zavrzlame :)

I pusti nesecen tj nemoj onako ispreskakano :)

Шта није репрезентативно? Човек је мајстор!!! :) 

Подели на овим сајтовима

Eeee, nasi kriterijumi i njegovi nisu isti heheheh :)

Pusti Mile i onaj, ma ja sam mislila da si ti seckao nesto, jer su nekako spojene pesme i isecene pa zato :)

Vi mislite to lako :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Сунцокрета сам потпуно другачије замишљао :) Сада када видим да ме подсјећа на неке драге ми ликове ми је још дражи. За Логоса сам мислио да се ради о момку од неких 20ак, не знам зашто. Данијела ми је апсолутна краљица са своим широкозубним осмјехом, имам утисак да је 100% позитивна особа. Скуни, иако атеиста (ако се не варам) лијепо се уклопио у ово вјерујуће друштво. Нема шта, братијо, најјачи сте, волио бих вам се једаред придружити. Велики поздрав из РС.

Потписујем и додајем да сам Ивана са нотицама баш овако и замишљала  (све најбоље, немој да ме случајно погрешно схвати :) )

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Eeee, nasi kriterijumi i njegovi nisu isti heheheh :)

Pusti Mile i onaj, ma ja sam mislila da si ti seckao nesto, jer su nekako spojene pesme i isecene pa zato :)

Vi mislite to lako :)

Evo :)

Подели на овим сајтовима

Neka de sad...ne čudi se. 

Svi ste lepi ...

A sada .... moram da krenem ... Sat samo sto nije otkucao 5 do 12 ...

Srescemo se nekad . Prepoznacu vas i bice mi drago .        

:351780:

Подели на овим сајтовима

Дивни сте сви, лепо је овако видети вас на окупу, надам се да ћу вам се придружити следећег окупљања...трећа срећа! :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Веома ми је драго да сте се упознали и лепо провели . Да ће драги Бог и да се ја упознам са вама.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Jao ljudi divni ste ...........................ovaj narodni dzez vam je uauuuuu............ :dobro:

:aplauz: Dace Bog  sledeceg puta da vam se pridruzim........... :mahmah:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

... да, време је да еволуираш у боемску рапсодију, са акцентом на манире... љубазност у опхођењу... врло сте љубазни, хвала лепо... пробај, не боли... добро дошла... :ok:

:) У еволуцију не верујем................манири ми фале :ani_biggrin:  / мада ми је мама учитељица /  :smeh1: једна  имплусивна, неприлагођена  нарав .........вееееееликог срца ..... :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...