Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Опет звизнула киша.  :bicycle_2:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=368206&idg=1&idz=1&idf=8502

Има шансе да у суботу и недељу буде и суво и топло....ако Бог Да! :bicycle_2:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Па и ја бих баш вољела да дођем са породицом  0703_read

ако Бог да

"И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26)

Подели на овим сајтовима

za vikend najavljena isus-sinai.

У суботу...  а Недеља, после Литургије и Агапеа....око 15:00_

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

Могли би...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

јел зна неко, неко место са великом покривеном баштом или делимично унутра нека варијанта ...

мис'им, ако буде кише а и да није задмиљено, због евентуалне деце?

ако буде ведро, у шта чисто сумњам, може Ада или Кошутњак?

Подели на овим сајтовима

Окупљање..... slavabogu slavabogu mocart

Само мислите на  0442_feel isus-sinai pivo isus-sinai isus-sinai

а ово

№ Назив презентације Рејтинг

1 Православље. Форум Православних Хришћана

Теолошке теме, Свето Писмо, Црква и богослужење, духовна заоставштина, Православље и савремени проблеми, Србија и дешавања код нас, Православље у другим земљама, Православље за децу, опште теме, нотни зборници за појање, форум, православни чат. 330

2 Православни портал Поуке.орг и форум Живе Речи Утехе

Православни богословско-пастирски интернет портал и форум. Разговори уживо са свештеницима, теолозима, лекарима, историчарима преко програма Skype. Најновије вести, линкови, радио, телевизија. Нови доживљај православног мисионарења. 302

3 Видовдан. Портал православља и српског родољубља

Покушај да се направи збирка православних и националних текстова и материјала. Друштво, духовност, историја, култура, масовна култура, мисао, црква, штампа, традиција. 255

4 Радио Светигора. Глобални хришћански радио

Радио Митрополије Црногорско-приморске. Радио уживо. Програмска шема, емисије, историјат, продукција, православни адресар, контакт, архива. Дневник, катедра, бесједе, актуелни разговори, предавања, питајте свештеника, катихизис, Црквени календар, из црк... 242

5 Манастир Лепавина. Епархија Загребачко-Љубљанска, Српска Православна Црква

Духовне поуке. Историја манастира. Библиотека. Часопис “Пут, Истина и Живот”. Вести из хришћанског света. Манастирска издања. Чуда Пресвете Богородице Лепавинске. Савремени подвижници. Књиге. Интервјуи. Чуда Божја. Писма. Репортаже. Питања и одговори. Р... 233

Мислим ствааарноооо

ајд сад сви

slavabogu slavabogu slavabogu

а и сутра

slavabogu 0202_238 4chsmu1

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

јел зна неко, неко место са великом покривеном баштом или делимично унутра нека варијанта ...

мис'им, ако буде кише а и да није задмиљено, због евентуалне деце?

ако буде ведро, у шта чисто сумњам, може Ада или Кошутњак?

Kosutnjak!

Подели на овим сајтовима

Kosutnjak!

Лепојко виђе ли ти

Окупљање..... slavabogu slavabogu mocart

Само мислите на  0442_feel isus-sinai pivo isus-sinai isus-sinai

а ово

№ Назив презентације Рејтинг

1 Православље. Форум Православних Хришћана

Теолошке теме, Свето Писмо, Црква и богослужење, духовна заоставштина, Православље и савремени проблеми, Србија и дешавања код нас, Православље у другим земљама, Православље за децу, опште теме, нотни зборници за појање, форум, православни чат. 330

2 Православни портал Поуке.орг и форум Живе Речи Утехе

Православни богословско-пастирски интернет портал и форум. Разговори уживо са свештеницима, теолозима, лекарима, историчарима преко програма Skype. Најновије вести, линкови, радио, телевизија. Нови доживљај православног мисионарења. 302

3 Видовдан. Портал православља и српског родољубља

Покушај да се направи збирка православних и националних текстова и материјала. Друштво, духовност, историја, култура, масовна култура, мисао, црква, штампа, традиција. 255

4 Радио Светигора. Глобални хришћански радио

Радио Митрополије Црногорско-приморске. Радио уживо. Програмска шема, емисије, историјат, продукција, православни адресар, контакт, архива. Дневник, катедра, бесједе, актуелни разговори, предавања, питајте свештеника, катихизис, Црквени календар, из црк... 242

5 Манастир Лепавина. Епархија Загребачко-Љубљанска, Српска Православна Црква

Духовне поуке. Историја манастира. Библиотека. Часопис “Пут, Истина и Живот”. Вести из хришћанског света. Манастирска издања. Чуда Пресвете Богородице Лепавинске. Савремени подвижници. Књиге. Интервјуи. Чуда Божја. Писма. Репортаже. Питања и одговори. Р... 233

Мислим ствааарноооо

ајд сад сви

slavabogu slavabogu slavabogu

а и сутра

slavabogu 0202_238 4chsmu1

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...