Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 I sad brate moj Enize sta je poenta ovioh tvojih videa? da svi vidimo da ima konverta u Islam? A kada dobijes druge, onda pricas o moralu tih ljudi How ex-muslim Nabeel found Jesus is Lord,Trinity is True - (Part 1/2) Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Dakle,naslov teme su problemi Hrišćana a ne prelazak iz vere u veru! Držite se teme!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Da ima smisla.Povući ću nisam ih sve pregledao .Sve što nije vezano za temi brišem.% min daj mi vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ovako evo izbrisao sam sve što nema veze sa temom i idemo redom! Prvo prevod: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Otac Zakaria Botros. Nesto sto bi ti toplo preprocio Enize. whackado 1000000001010 0442_feel Da, da sam podao bih, jer je tip tamo kurve imao po australiji i bilo bi ti bolje da nekoga drugog navedeš osim toga pokvarenjaka.NBedaj bože da je vaša vjera spala na takve poput njega.Stoga skini ga da i ja ovo skinem jer ću navesti pisane matrerijale opačećene službenim vašim pečatom protiv njega.... I mogao bi da imas malo obzira orema svesteniku. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 dftgt gygyg: selam brate nabrzinu mi napiši o broju svečenika u Egiptu koji su prešli na islam dftgt gygyg: Pod dva krščani Egipta kažu kako im muslimani tamo kradu žene i siluju ih.Odgovori na to jer ti znaš bolje od mene na tu temu dftgt gygyg: Eniz hasan gatas: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته نسأل الله ان يكرمك ويزيدك من الخير كله في الدنيا والآخرة ونسأل الله أن يتقبل منكم صالح الأعمال من صيام وقيام وحج وأن يجعل هذا اليوم في موازين حسناتكم وأن يعينكم علي الخير في الدنيا والآخرة وكل عام وانتم بكل خير لاتنسي تسلم لنا علي أهلك الكرام ولاتنسونا من دعائكم والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته Prevod:Neka je na tebe Božiji mir i spas, molim Uzvišenog da ti poveča stepene kod Njega i da ti da dobro ovog i onog svijeta, i da od nas primi naša dobra djela,molitve post, hadž, i svako drugo dobro djelo.Molim Ga da ovaj dan bude na vagi naših doberih djela, čestitam ti bajram, prenesi svojoj porodicioove naše čestitke i nemojte nas zaboraviti u molitvama i neka je na vas Božiji mir i spas.dftgt gygyg: amin dftgt gygyg: Ova sestra Kamelija koja je žena svećenika i koju su predali crkvi šta je sa njom dftgt gygyg: napisio da mogu odgovoriti drugima odgovoriti hasan gatas: هذا ليس حقيقيولكن دخلوا زوجاتهم في الاسلام وهربوا منهم الي عند المسلمين ولم يتزوجوا ولكن النصاري قالوا عندنا ذلك إعلاميا حتي لايسلم أحد Istina je:Njihove neke žene su prešle na islami prebjegle kod muslimana i boravile su kod njih ali hriščani su to izmjenili i govore što govore da ne bi neko prešao na islam.dftgt gygyg: odgovori mi na ovo dftgt gygyg: Kakav položaj kršćani imaju u Egiptu. dftgt gygyg: Da li se poštuju njihova prava dftgt gygyg: Ovi kopti svašta pričaju hasan gatas: مشكلة كبيرة جدا عند النصاري اذا اسلم أحد فما بالك زوجات القساوسة hasan gatas: ولعلمك يسلم كثير من النصاري في مصر Prevod:Veliki je problem kada neko od hriščana u Egiptu pređe na islamšta tek možeš misliti koliki problem nastaje kada neko od njihovih predstavnika pređe na islamdftgt gygyg: da li oni ubijaju one koji prime islam dftgt gygyg: znam hasan gatas: نعم ويدخلوهم الكاتدرائيات ويعذبونهم dftgt gygyg: One koji prihvate islam odvode ih u njihove bogomolje i u njima ih stavljaju na muke.aha hasan gatas: وعند عل ياليوتيوب الكصير من ذلك dftgt gygyg: aha dftgt gygyg: Da li veliki broj njih prelaze na islam hasan gatas: http://aseeratelkaneesah.blogspot.com/ hasan gatas: نعم hasan gatas: أدخل علي هذا الرابط وسوف تري dftgt gygyg: Daj još adresa da ih mogu malo preskakati hasan gatas: نحن عندنا ديمقراطية وكن هم يدعون في الغرب اننا ضدهم ولكن منهم عندنا الوزراء والكبراء وتجار الذهب ويعيشون في أفضل حرية لايشعر بها أحدا من الأقليات في العالم وخاصة الاقليات المسلمة kod nas je demokratija.Oni šire vijesti na zapadu da smo mi protiv zapada.Ali istina je da kod nas u vlasti i ma ministara hriščana velikih biznismena i žive u velikim slobodama koje ne uživa ni jedna manjina u svijetudftgt gygyg: Allah te nagradio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Enize, dao sam ti dokaz da ta zena nije presla na islam. Egipatska policjua nje to potvrdila. zasto i dalje siris te lazi? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Enize, dao sam ti dokaz da ta zena nije presla na islam. Egipatska policjua nje to potvrdila. zasto i dalje siris te lazi? Samo malo stani bre!Ko širi laži? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Otac Zakaria Botros. Nesto sto bi ti toplo preprocio Enize. 1414_feel greengrin 0110_hahaha Da, da sam podao bih, jer je tip tamo kurve imao po australiji i bilo bi ti bolje da nekoga drugog navedeš osim toga pokvarenjaka.NBedaj bože da je vaša vjera spala na takve poput njega.Stoga skini ga da i ja ovo skinem jer ću navesti pisane matrerijale opačećene službenim vašim pečatom protiv njega.... Енизе, падаш у ватру, а то није добро. Уколико ниси спреман да одолиш неким, можда за тебе провокативним питањима, онда је боље да их заобиђеш. Ангажуј се на темама где си у стању да останеш миран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Otac Zakaria Botros. Nesto sto bi ti toplo preprocio Enize. 1414_feel greengrin 0110_hahaha Da, da sam podao bih, jer je tip tamo kurve imao po australiji i bilo bi ti bolje da nekoga drugog navedeš osim toga pokvarenjaka.NBedaj bože da je vaša vjera spala na takve poput njega.Stoga skini ga da i ja ovo skinem jer ću navesti pisane matrerijale opačećene službenim vašim pečatom protiv njega.... Енизе, падаш у ватру, а то није добро. Уколико ниси спреман да одолиш неким, можда за тебе провокативним питањима, онда је боље да их заобиђеш. Ангажуј се на темама где си у стању да останеш миран. Brate Aleksandre nisam 0203_cool! Nimalo, naprotiv. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 60 miliona dolara islamski fanatici daju za glavu ovog coveka. Molite se za njega braco i za njegov misionarski posao 0212_rolleyesBojim se da on vama štetu čini a ne nama .Pogledajte ovu web stranicu na arapskom je ali vidjet ćete jedan dokument sa ikonom koja predstavlja Isusa:http://www.ebnmaryam.com/vb/t32921.htmlako0 neko može da je nalijepi neka je nalijepi prevest ću vam je: Vidjet ćete da je to lopov koji se ispod mantije krije.Imate vi čestitih ljudi.Nedaj bože da vgam je vjera spala na njega Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ja koliko znam otac Zakaria nije nikoga nagovorio da uzme avion i zakuca se u zgradu punu nevinih ljudi. Nije nikada nikoga nagovorio da upadne u skolu i pobije decu staru 8 godina. kada bude takve stvari radio onda cemo govoriti o steti. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ja koliko znam otac Zakaria nije nikoga nagovorio da uzme avion i zakuca se u zgradu punu nevinih ljudi. Nije nikada nikoga nagovorio da upadne u skolu i pobije decu staru 8 godina. kada bude takve stvari radio onda cemo govoriti o steti.To ti odgovor!E moj brate.Ti što to uradiše ne predstavljaju islam.A ovaj kojim se busaš.Brate kreten s dna kace. Toliko vaša crkva ima divnih ljudi a ti mi njega kao uzor navodiš! Smiješno do besvijesti a tužno do bola!!!Da bog sačuva! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Enize, opet te pitam, zasto je on takav? Daj neke brate dokaze a ne tvoju mrznju. I daj mi dokaz da ubice is septembra 11 ne predstavljaju Islam. daj mi jednog visokodostojnika islamskog koji9 je glasno i jasno osudio septembar 11 bez da je pominjao muslimanske patnje. Nego da se vratimo temi.Muslimani cak i u Becu prete smrcu ako se raspravlja o Islamu od strane hriscanskih arapa. Dear Friends! Last week, with the greatest joy and in expectation of a courageous confrontation of the problems surrounding Islam, the promises of multiculturalism and diversity as well as the erosion of our value system, we invited you to a lecture/presentation with the Coptic scholar. Islam researcher and charismatic Christian missionary, Father Zakaria Botros. After meticulous preparation and with Father Zakaria anticipating his first public appearance in Europe, it is with a heavy heart that we must cancel the event, which was scheduled for Thursday, May 6, 2010 at 7:00 PM. For reasons of numerous Islamic threats of violence and intolerable pressure upon our oriental Christian friends, insistence upon holding the event would be not only risky, but absolutely irresponsible. We are saddened to discover that — in an allegedly free country such as Austria, and despite precautions taken by the authorities in a serious and professional manner — it is no longer possible to pursue critical clarity and tell the truth. - – - – - – - – - Father Zakaria is surely the highest-ranking and most profound critic of Islam. He does not merely reveal the theological and philosophical errors of Islam. For years, he has generously and successfully spread the spiritual offer of the joyous message of Jesus Christ among his beloved Muslim brethren. We were aware that rejection of the false path of the “interreligious equality mania” is presently not considered “politically correct.” However, we hoped that an honest debate about truth in all possible forms of expression would be possible without violence, even in a time of relativistic destruction in the Republic of Austria. Despite the disappointment, Father Zakaria’s heart is in Austria. His and our efforts toward a lasting order which rest upon the bases of peace, brotherly love, rule of law and prosperity must not die. We regret any inconvenience this cancellation may cause you, and apologize for it. Sincerely, Vienna Akademikerbund Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Slike zrtava arapskih islamista http://www.war-memorial.net/Photos-of-the-victims-of-the-Beslan-massacre-4.261 Inace ubice su se mentalno "pripremale za sveti cin' u Londonskoj dzamiji na Finsbury Park. Nazalost nakon takvih saznanja od strane Ruske policije, britanska policija nije ucinila nista da dzamiju zatvori ili makar pohapsi imame iz iste. U istoj dzamiji se za svpoj zlocin pripremao Zaharija Musuai jedan od organizator zlocina Septembra 11 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука