Jump to content

Пронађен дечак Ђорђе Андрејић?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Постављена слика

U attar sela Majilovac, opština Veliko Gradište, lovci pronašli ljudsku lobanju. Pretpostavlja se da je reč o glavi dečaka Đorđa Andrejića koji je nestao u julu ove godine, rekao Milorad Veljović.
U attar sela Majilovac, opština Veliko Gradište, lovci su danas popodne pronašli
ljudsku lobanju, rekao je direktor policije Srbije Milorad Veljović.

Наставак на линку:

http://www.smedia.rs/vesti/detalji.php?id=48881&vest=Pronadjen-djordje-Andrejic?
Подели на овим сајтовима

Да Господ усели несрећно дете у Рајска насеља и породици пружи утеху!

Вјечнаја памјат!  stadaradim

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Вјечнаја памјат!  :cmizdrenje:

:cmizdrenje:amin-nas

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Вјечнаја памјат!  :cmizdrenje:

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Вјечнаја памјат!  0110_hahaha

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Вјечнаја памјат!  dada

:group111:

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Јежим се од овог случаја. Ову жену треба утамничити до краја живота...још пре пар недеља, један социолог ми је рекао да сматра да је над овим дететом извршен канибализам, и ту тврдњу сам децидно одбио. И сад ово...

:bla:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Јежим се од овог случаја. Ову жену треба утамничити до краја живота...још пре пар недеља, један социолог ми је рекао да сматра да је над овим дететом извршен канибализам, и ту тврдњу сам децидно одбио. И сад ово...

leteti

На основу чега је то тврдио? Пази, све је могуће, али...
Подели на овим сајтовима

На основу чега је то тврдио? Пази, све је могуће, али...

1000000001010 Искрено, толико сам се фрапирао када сам чуо ту теорију да ме није било брига да улазим даље. Али, чим је мајка психопата, све је могуће. Да подсетим да је најјезивија психичка аномалија код психопата то што безочно лажу, тј. што немају оно "пресецање" у стомаку које се обично јавља код нормалних људи када слажу, и тиме што за њих не постоји граница између истине и лажи, они толико лажу да и сами верују да говоре истину.

Она је пет пута мењала изјаву везану за дете, да би на крају рекла да се не сећа?!

Када сам размислио, да је начињен канибализам, нашли би кости! И ево сада пронашли главу... prstgore

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...