Aristotel Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Pomoć: Odgovor ima veze sa današnjim datumom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Pomoć: Odgovor ima veze sa današnjim datumom. Септимије Север ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Pomoć: Odgovor ima veze sa današnjim datumom. Vladimir Iljic Lenjin. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Новембарлијан Седамлијан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Снежана и седам патуљака Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Pomoć: Odgovor ima veze sa današnjim datumom. Септимије Север ? Ne. Od rimskih careva najveći progon kršćana je organizirao Dioklecijan. Najokrutniji, najopsežniji i najsustavniji (najviše sistematski). Ali u 20. stoljeću je bilo više kršćanskih mučenika nego li u svih devetnaest prije njega zajedno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Новембарлијан Седамлијан? Снежана и седам патуљака Ova tema nije šaljiva! facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Pomoć: Odgovor ima veze sa današnjim datumom. Септимије Север ? Ne. Od rimskih careva najveći progon kršćana je organizirao Dioklecijan. Najokrutniji, najopsežniji i najsustavniji (najviše sistematski). Тачно, зато и мислим да је Лењин facenew22222222 Тачно! Зато и мислим да је Лењин :cheesy2: Ali u 20. stoljeću je bilo više kršćanskih mučenika nego li u svih devetnaest prije njega zajedno! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Sami hriscani su svoji najveci progonitelji bili. Desetine puta vise hriscana su pobili drugi hriscani (cesto iz verskih razloga), nego paganski imperatori: Neron, Domicijan, Dekije, Septimije Sever... i Dioklecijan, zajedno! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Pomoć: Odgovor ima veze sa današnjim datumom. Септимије Север ? Ne. Od rimskih careva najveći progon kršćana je organizirao Dioklecijan. Najokrutniji, najopsežniji i najsustavniji (najviše sistematski). Ali u 20. stoljeću je bilo više kršćanskih mučenika nego li u svih devetnaest prije njega zajedno! Да, да....ја знам да је Диоклецијан био најгори и најокрутнији али ето кажеш да има везе са датумом па рекох да није Септимије .... Да, онда нам остаје Стаљин .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Лењин је био окрутнији од Стаљина... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Иначе, ако сам у праву на данашњи дан је ѕапочела октобарска револуција и смена владе Керенског... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Pomoć: Odgovor ima veze sa današnjim datumom. Vladimir Iljic Lenjin. Nisam mislio na osobu nego na pokret, organizaciju. Lenjin jest sve zamislio, organizirao i ostavio upute koje su drugi detaljno slijedili... ... ali je prekratko živio da sve provede. Imao je strahovitu mržnju prema "popovštini", kako je on to zvao, to je po njemu bio neprijatelj broj jedan protiv kojega su mu baš svi ostali mogli biti (barem privremeni) saveznici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Наравно, али сложићете се Иване, да су прогони двадесетих били нешто најстрашније и по обиму и по интензитету... Иако је умро 1924. пуно је зла нанео... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Лењин је био окрутнији од Стаљина... Не, мислим да није толико, а и године живота , односно године владавине, не би му дозволиле толико жртава....живео је до 1924... а Стаљин владао после све до 1953.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука