sanja84 Написано Јул 12, 2021 Пријави Подели Написано Јул 12, 2021 Ja mislim da treba da se kaže koja reč protiv korupcije i bahatosti i lekara i sveštenika. Da javnost osudi takva dela. Da ponavljamo ko papagaji dok nam se ne smuči. Sad vidim da se momak šalio, inače sam baš htela da povraćam. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 12, 2021 Пријави Подели Написано Јул 12, 2021 пре 3 часа, sanja84 рече Ja mislim da treba da se kaže koja reč protiv korupcije i bahatosti i lekara i sveštenika. Da javnost osudi takva dela. Da ponavljamo ko papagaji dok nam se ne smuči. Sad vidim da se momak šalio, inače sam baš htela da povraćam. Урааа другови и другарице урааааа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 13, 2021 Пријави Подели Написано Јул 13, 2021 пре 7 часа, Вилер Текс рече Урааа другови и другарице урааааа! Живео коруптивни капитализам?! @Вилер Тексзашто се ми стално свађамо? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 13, 2021 Пријави Подели Написано Јул 13, 2021 Управо сада, sanja84 рече Живео коруптивни капитализам?! Живели другови "праведници". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 13, 2021 Пријави Подели Написано Јул 13, 2021 пре 1 минут, Вилер Текс рече Живели другови "праведници". Урааааа!!! "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 13, 2021 Пријави Подели Написано Јул 13, 2021 @sanja84 Не свађамо се. Алергичан сам на причу попови лопови која је једна смрдљива лаж. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 13, 2021 Пријави Подели Написано Јул 13, 2021 @Вилер Текс Па има их. Помири се са тиме. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 13, 2021 Пријави Подели Написано Јул 13, 2021 пре 4 минута, sanja84 рече @Вилер Текс Па има их. Помири се са тиме. Има разних људи са разним грешкама. Али твоје партизанско инсистирање на томе је тек посебна врста проблема. Узмеш прочиташ трач у новинама и удри по пастирима. Наравно са висине, ти грешке немаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 13, 2021 Пријави Подели Написано Јул 13, 2021 пре 2 минута, Вилер Текс рече Има разних људи са разним грешкама. Али твоје партизанско инсистирање на томе је тек посебна врста проблема. Узмеш прочиташ трач у новинама и удри по пастирима. Наравно са висине, ти грешке немаш. Samo ne podnosim autoritete više. Ide to sa godinama. Videćeš. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука