Zayron Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 To znam da smo ga sikterisali tamo zajedno iz Sarajeva, sa tog sastanka. Miraš u Sarajevo, Miraš iz Sarajeva, okrenuo se na peti i zurück nazad. To prema onom Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba, neobavljena posla, hahaha! smej.gif Šta sam vam već rekao i napisao, tako oni svake godine obilaze sve moguće episkope i arhiepiskope po Evropi, pravoslavne, katoličke i protestantske i tamo plaču i kukaju na vas šta im sve radite i provodite, crna sudbino, OMG! smej.gif A šta mi? Pa šta bi mi s njima, damo im najest, napit, saslušamo ih, oni se isplaču, olakšaju si na duši i na srcu, ne možemo bit tako bezdušni da ih s vrata otjeramo. Takvi stari ljudi, kud sad s njima, još hrišćani i gosti, nismo ni mi sad nekakvi mučitelji i trapitelji jadnih episkopa pa makar i tih nekanonskih i samozvanih! OMG! smej.gif smej.gif smej.gif Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 studiram smej.gif smej.gif Mani se ćorava posla. Nisi ti za to. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука