Гости Guest Evgenik Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Јеси ти Стефане оно бијеше студирао теологију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 studiram smej.gif 4chsmu1 cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 И уче вас да су историја СПЦ и такозване "цпц" односно св.Сава и Мираш Дедејић исто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 nisam znao da je pbf mozgoispiracka institucija pa da nesmem da razmisljam i chitam sam za sebe i da smem da pricam samo ono sto me tamo uce i nista drugo i drugacije od toga 89898989898989 cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 rogi, ja se iskreno nadam da se ti šališ. čitaj, razmišljaj, pričaj, ali molim te nemoj više nikada da kažeš da je takozvana "cpc" crkva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 nisam znao da je pbf mozgoispiracka institucija pa da nesmem da razmisljam i chitam sam za sebe i da smem da pricam samo ono sto me tamo uce i nista drugo i drugacije od toga 89898989898989...ћу те утепам! Ваљда сам те и ја нечему учио и научио!? smej.gifУф...сада си ме изнервирао...мораћу сходно новонасталој ситуацији да променим и ставим адекватан аватар! 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 rogi, ja se iskreno nadam da se ti šališ.pa cesto se ja salim, al neznam na sta sad mislis dal se salim 0110_hahaha...ћу те утепам! ваљда сам те и ја нечему учио!?pa dobro to, nego pita covek za faks.. smej.gifedit: ih, sad, nije glava pocela da mi se vrti valjda 4chsmu1 cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Па што онда не уписа ки човек философију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 nisam znao da je pbf mozgoispiracka institucija pa da nesmem da razmisljam i chitam sam za sebe i da smem da pricam samo ono sto me tamo uce i nista drugo i drugacije od toga 89898989898989...ћу те утепам! Ваљда сам те и ја нечему учио и научио!? smej.gifУф...сада си ме изнервирао...мораћу сходно новонасталој ситуацији да променим и ставим адекватан аватар! 4chsmu1 одет истеривач ђавола са аватара 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Па што онда не уписа ки човек философију?i srednju i fakultet upis'o po zelji roditelja.. x) cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 rogi, ja se iskreno nadam da se ti šališ.pa cesto se ja salim, al neznam na sta sad mislis dal se salim :cheesy:...ћу те утепам! ваљда сам те и ја нечему учио!?pa dobro to, nego pita covek za faks.. dadaпа ваљда сам и ја дошао са тог истог факса? Е,мој прикане...морам ти рећи следеће 0212_rolleyes: :cheesy: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Па што онда не уписа ки човек философију?i srednju i fakultet upis'o po zelji roditelja.. x) dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 па ваљда сам и ја дошао са тог истог факса? Е,мој прикане...морам ти рећи следећеpa de se secam iz srednje o svim detaljima autokefalije spc koji mogu da se primene u ovoj prici.. dada bolje da nepricam ja vise, samo se jos vise ukopavam :cheesy: :cheesy: @martirije ima nesto lose u slusanju roditelja? 0212_rolleyes cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 па ваљда сам и ја дошао са тог истог факса? Е,мој прикане...морам ти рећи следећеpa de se secam iz srednje o svim detaljima autokefalije spc koji mogu da se primene u ovoj prici.. 1305_womens bolje da nepricam ja vise, samo se jos vise ukopavam greengrin ...само ти причај,слободно...нема проблема.Волим ја твоја "мисаона дриблања"...а они који много дриблају добију следеће https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0212_rolleyes.gif: Шалим се,буразеру...само ти слободно опали по свему што мислиш да треба опалити! :cheesy: prstgore Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 rogi Шалио сам се , такве примере попут твог знам и те како пуно , тако да се и нисам зачудио! Ниси једини! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука