Jump to content

Европска Унија и Срби или ЕУ-за и против

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Не гледам на ЕУ као на некакав обећани рај где би и ми морали наћи своје место по сваку цену, нити мислим да тиме можемо преко ноћи решити све своје економске и др. проблеме, али ипак јесам за придруживање Србије ЕУ. Мислим да у таквој заједници Србија може боље остваривати своје економске, политичке и друге интересе, и да би под притиском са стране знатно брже мењали све оно што је лоше у нашем друштву и добили колико-толико уређену државу. Тачно је да у Европи има држава које нису у ЕУ а сасвим солидно функционишу, чак много боље него неке чланице ЕУ, али када је реч о Србији мислим да је потпуно нереално очекивати тако нешто с обзиром на менталитет који овде преовладава и узевши у обзир то каква нам је политичка "елита".

Подели на овим сајтовима

??. ?????? ?????????? ?? ???????? ??????? ?? ????????? ???? ?????? ?????? ????, ?????? ????? ????. ????? ?? ???????? ???? ? ????? ??? ??????? ?? ??? ?????? ?? ?????? ?? ????? ?????? ???? ??? ???? ?????? ???? ?????, ????? ????, ????? ?????- ??????????. ? ??????? ?? ?? ??????, ???????, ????...

????????? ?????? ?? ???, ??? ????? ??? ?????? ?? ????????? ???? ?????, ? ?? ??. ??????:

http://www.rastko.rs/knjizevnost/umetnicka/mmedic/mmedic-zavestanja.html

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne znam o cemu bi na tim raspravama moglo da se raspravlja?

Osim poslusnosti i zelje da nam standard bude bolji, ne vidim sta bismo mogli da ponudimo i cime bismo mogli da budemo konkurentni trzistu EU.

http://www.dverisrpske.com/tekst/673  ( ?? ????? ???????: ??- ??????) - lepo izneto misljenje koje ispunjava sve uslove koje je pokretac teme postavio i kome se ovom prilikom izvinjavam  na obracanju, jer sam tek kasnije iz postova shvatila da je svestenik, a ja sam se ponela kao da smo drugari. 1319_womens

?? ??? ?? ? ????, ? ???????? ???????????? ????????? ? ???? ???? ??? ??????? ??????? ????? ?? ???????????? ???????? ?????????? ? ??????????.

Подели на овим сајтовима

To ste u pravu,ali ja polazim od sledeceg:

recimo da sam ja vodja neke sekte i da imam sledbenike na cijem povecanju broja intenzivno radim. Meni u tom slucaju nikako ne bi odgovarala debata sa Vama ili nekim drugim svestenim licem jer biste vrlo brzo raskrinkali moje ucenje.

Upravo mislim da u tome i lezi razlog nemanja kvalitetnih debata na temu pristupa EU.

Подели на овим сајтовима

??? ???? ?? ?? ??????? ????????

?????? ??...????? ???? ????? ?? ??? ?????? ???????? ???? ??? ?? ?? ???? ????? ????, ? ?? ?? ??

?? ??? ??? ???? ????, ??? ? ???????? ??? ??? ??? ? ???????? ???? ?? ??????? ?????? ??? ????, ????? ???

?? ?????? ?????????? ?? ??? ? ??? ?? ??? ????????? ???? ????, ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ????????? ????? ??????

??? ?? ????????? ???? ??????? ?? ????? ????. ?????? ??? ??? ?????? ??????? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ? ?????? ?? ???? ?? ?????? ????? ?????? ???? ?? ???????? ?? ??????? ????? ? ??? ?? ??? ? ????? ??? ??????

???? ??? ?? ???????? ?? ?????????? ??? ??????? ?????, ?? ?????? ???? ?? ??? (??) ????? ????? ????? ? ?????? ??????? ...

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Свети Григорије Богослов

Из Сабраних Беседа

Реч I - На Пасху, и о своме колебању.

"Познавајући добро Пастира који и вас добро познаје, идите за тим који вас позива пастирски и слободно, кроз врата, а не жудите за туђином који прескаче преко ограде, разбојнички и подмукло. Не слушајте туђински глас који краде од истине и расипа по горама, по пустињама, по хумовима, по местима која Господ не посећује - глас који одваја од здраве вере у Оца, и Сина, и Духа Светога, у једно божанство и силу; држите веру чије сте заповести свагда слушали и нека је слушају и сада моје овце; не слушајте глас који нечистим и исквареним речима откида и одвлачи од истинитог и првог Пастира. Будите далеко од свега тога као од опојних и смртоносних трава, а Он нека дарује свима нама - и пастирима и стаду, онима који хране и који се хране, и свима сада и онима у вечном покоју, да будемо једно у Христу Исусу. Њему нека је слава и моћ у векове. Амин."

• Волим 1

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

???????? ????? ? ? ?????,???? ?? ???? ?????!

?? ? ??? ?? ??????? ?????. ??????? ?? ???????? ???? ? ????????, ??? ?? ?? ?? ???? ????? - ??????? ????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

dada 0202_238 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...