Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11. 6. 2012. at 20:48, Александар Радовановић рече

Јел то онда значи да ја немам девојку зато што... Хмммм.... Кад мало боље размислим, боље да не настављам, можда и добијем одговор :)

umesto odgovora.... dobićeš devojku uskoro :)

držim fige

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Pa i ne vrti se svet oko toga. Ja uvek pocnem pricu o tome- A kada budete imali 70 godina, onda cete da se drndate time? Ili ce vam biti drago da pogledate neciji sjaj u ocima? Da primaknete casu vode? Izmasirate zeni stopala?

I ne, ne, ne, ne, ne ljubav ne prestaje ako su dvoje razdvojeni! Vise zna da ubije vidjanje to dvoje i onda musko navaljuje samo na igarije u krevetu a nije samo puko ljubakisanje i gledanje filmova. Samo da on to dobije, odradi i posalje na bus. A nikad ne pomisli da bane i da provedu dan u setnjama, slusanju gitare na obali reke, pokloniti maslacak?

A i taj koji kaze da ne moze bez toga ni nedelju dana- LAZE. To sam cak dobila odgovor na moja pitanja od bracnog para. Nisu obe strane uvek za to, i bolje da se ne cini kada nisu obe strane za to taj dan. Vec kada su obe strane, i moze proci i po 3 meseca da toga ne bude. E, sad. ako se uzme tih tri meseca to vam je skoro isto kao da ste se suzdrzavali za vreme posta. No, neko se ne drzi suzdrzavanja toga tokom posta, ali onda se suzdrzava toga kada se ne drzi post. I sta sad? Opet isto. S tim da ovamo moraju svesno da se suzdrzavaju toga, a ovamo jednostavno nemaju volje za tim. A mozda je i naplata sto nisu se suzdrzavali tokom posta, pa bi ih nakon posta cekalo nesto bozanstveno, preeedivno? Hm.. Mozes to reci tom koji ne moze ni nedelju dana. (sad se setih jednog lika koji je isto tako izjavio, doduse mojoj sestri, a ova mi govori da drzim jezik za zube, ona ce da srediti. Da sam zucnula, sazvakala bih ga i sve na njega, sav bes i ogorcenost istovarila pa nek me prozove lujkom i dinosaurusom i on..)

Ako cemo oko toga za libido, svi imaju podjednako, tj. nekome je on umanjen, nekome je uvecan, ali ja na sve to stavljam psihicki uticaj- problemi ovg ili onog tipa. Iako psiholog rece da seks oslobadja stres. Ja onda pucam po svim savovima! Ja hocu vodjenje ljubavi. The end. To je ono cega je malo... I to je cega bi trebalo imati vise.. Ali dzaba. Zivim ja u bajkama.

Rece meni jedna da su muski vaspitani tako da uz pomoc seksa pokazu osobi ljubav. Ok. Ajde, dobro. Razumecu to, potrudicu se.

E, pa ne znam za ostale zenske, ali ja hocu i zelim da pokazem ljubav uz jedan dodir, zagrljaj, poljubac u obraz, sedenje u krilu, poklanjaju cestitke sa crtezom, sa pesmom, tekstom nekim, posvetom, sa spremanje nekog slatkisa za mog slatkisa (ma koliko ljudi kazu da su bas ruzni.. pa ne mozemo bas svi da imamo igraca Kaka, ili Miljkovica. Come on!), sedenju pored njega i slusanju muzike, ispovedanju jedno drugome sta smo radili o cemu razmisljamo, da li se plasimo necega, sta nam proleti kroz glavu, sta smo culi sto nam odzvanja u glavu i budi strah i pitanja i sumnje i...

Ne kazu za dzabe, blago onom ko se zaljubi u svog najboljeg druga. Ili blago onom ko za muza ima najboljeg druga. I tako dalje.

Ne izvise sto kuvaju caj, masiraju stopala. Izvise jer im je samo taj seks bitan. Cim se vide nakon duzeg vremena, samo to, ajde s vrata to da se odradi i idi kuci. Nema vise- hajmo na klupicu, na ljuljasku, u setnju, evo cvetic, evo kesten, ... Samo posle daj, daj, daj. Sto volim kada na ljude ne uticu problemi u kuci, na faksu, na poslu i mogu samo to da rade svaki dan i to koriste zapravo da bi se oslobodili stresa. Pa ja kad sam pod stresom nije mi ni do cega. A kamoli do toga. Jedino mozda moze da popravi zagrljaj. TO zapravo moze. To mi najvise nedostaje.

Imala sam razgovor i ja uporedim ljubav moje prababe i ljubav prema onome liku. I razlozih ja- i baka me cinila sretnom i on me cinio sretnom- zagrljajem. Nit sam htela sa njom niti sa njim u krevet, niti mi to padalo na pamet, ali sam hitala da ih zagrlim, sednem u krilo i poljubim u obraz, da me zagrle. I da, da, to je ona decja ljubav, iskrena, glupava koja postoji samo jednom i nikad vise, kada ti 'gospodin' razbije bajku, snove, zelje, vere, neku zvezdu vodilju da zivis i boris se i verujes da ces to dobiti, ljubav iz bajke, ne pitas kako, ne pitas nista, vec znas da ce se to desiti i da ce sve biti super!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2012. at 11:59, CasaVode рече

Gde je moja zelja da imam i ja isto sto je on imao u mojim 20-im? Fakultet ucio i devojku imao, svirao gitaru, pevao devojci, sedeli na obali, poklonio joj skoljku...

On 11. 6. 2012. at 12:25, CasaVode рече

Sljaga je meni preko glave.

Znaci samo da gledam da li meni odgovara i to je to. Ako ne odgovara- pa- pa.. I onda da mi onako opet neko prebacuje preko nosa kako odbijam dobrog momka i trcim za necim sto ne postoji. Great. I'm happy now.. (not)

Skapirao sam da si zensko i naravno da se zezam na tvoj racun kad zelis tudje zelje. Kakve veze ima sta je on imao u tvojim godinama, kakve veze ima sta bilo ko ima u tvojim godinama. A gde je bio Aleksandar Makedonski u njegovim 20-im, na primer?!? Da neces da pozelis da pokoris pola sveta mozda, jer i to su neki ljudi radili u svojim dvadesetim?

Sljage su sve ono sto nas snadje mimo nase zelje, sto rece dr. House:"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it.". Maskiranih hulja ima i previse, ne dozvoli da te zaplase ili obeshrabre.

Ako ugadjas onima koji ti prebacuju i onima koji bolje od tebe znaju ko je dobar za tebe, to moze da bude dodatni problem...

Zaustavljam se ovde pre nego sto ti presolim pamet, unesem previse zargona ili jos vise skrenem na razgovor na pogresnu stranu. Ocigledno je da moj pristup ne pomaze, a ne zelim da dodatno odmazem! Naci ce se vec neko bolji!

May the Force be with you!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2012. at 21:59, CasaVode рече

Мислим да дајеш превелики значај сексу. Шалу на страну, битан је, али не толико колико га ти потенцираш у својим одговорима. И може бити један од разлога за неслагање, али је увек искључиво споредан разлог, главни разлог је увек негде на другој страни. Ове ствари долазе само као последица тих битнијих ствари.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Bas ga potenciram.. Potenciram na iskrenoscu, na ljubavlju, na razumevanju, da taj neko malo saceka kada se to meni radi, a ne da ja udovoljavam njemu uvek kad se njemu prohte, a meni ne moze udovoljiti za jedan dan u prirodi..

-- Izvinjavam se svima koji vole da se sale i probali da me nasmeju (pa zargon, rekoh, jer to miroljubivi sajt, verovatno da ima neko znacenje, ja ne razumem), ali meni nije do smeha. Ne mogu da se nasmejem kada mi je sve unisteno, izmaknuto, kad se bedno osecam i potpuno prazno, fuj, grozno, nije mi do smeha, osim da se smejem od zalosti, od muke, kao posandrcala (a nisam daleko od toga, vidim ja). (Dr. Hausa razumem i uvazavam ga. Jednog dana cu izgleda postati on. Namcor koji ispalju puno toga a retko ko razume sta on to mumla)

Naravno da mi ne pada na pamet da pokoravam svet, ali kada govorim o dvoje ljudi, ja treba da shvatim koliko godina ima, koji su mu prioriteti, ok, super. On treba da shvati koliko mi je godina i koji su mi prioriteti, jer je i on bas takve prioritete imao u mojim godinama i ispunio ih je- zavrsio fakultet, radi, stvorio nesto svoje i lepo mu ide. Hocu i ja to. Od ljubavi se nazalost ne zivi. Ja da zivim na tudjoj grbaci, ne bih bas to, a da planiram da pecam nekog bogatasa pa da sa njim zatrudnim i onda u crkvu da se vencam pa da trubim okolo svima kako ne znam ni jaje da isprzim, ali sa nekim drugima znam da baratam, i ful sminkanje znam, i kako se ona cuvala za brak i pozavrsavala skole (visu poslovnu) i kako je ona vau sada, i brine se o muzu i detetu tako sto ga ostavi nekome dok putuje svetom sa muzem, ili povede dete u kaficu da se naguta cigareta. Verujem da bi ovo obradovalo jednog clana moje porodice, pogotovu detalj o novcu i putovanju svuda po svetu.

I.. sto ne moze da bude veza? Ja odavno ne verujem u bele svetlosti i slicno. Moja mama je to kao imala i vidim kakav joj je zivot. U stradanju i fizickom i psihickom. Pored svih njih tamo ja sam poprilicno senula. Ponekada pomislim da od toliko natovarivanja sebe da imam diplomu i posao, da ne zavisim od nikoga i da pitam muza za pare, za dozvolu za kolac, za izlazak sa prijateljicama, da odem negde bajsom, ... da gresim i izgoreh u tim zeljama i gubim i ljubav i diplomu/posao.

Sto nije mogla veza? Da, tesko je na daljinu, tesko je kad on radi, ja na faksu skoro ceo dan. A moram i kuci da provedem par dana, a moji strogi. Decko i sve sto nosi sa njim ni pod razno! Ima da budes kuci, pa makar nista i ne radila! A u principu uvek ima posla, cak i onog uzaludnog- cistis i metlas a ono opet lom, prasina, verovatno od Sahare dolazi :D

Ako vec u svemu je polazio od sebe, sto i u tome nije polazio od sebe? Sto me nije saslusao kad sam rekla da idemo polako?

Nego je znao da ce biti tesko odrzavati tu vezu na daljinu, a njemu treba uvece, svako vece to ili pak zagrljaj, topla vecera, toli caj, topao krevet i zagrljaj da mirno utone u san, pa da se poljupcem i zagrljajem budi. A, cek, ja to kao nisam htela? ja to kao ne zelim? Meni je super da ustajem u 6 i da spremim sebi uzinu i da se u pola 8 nacrtam na faks? Gde sve radim po defoltu, gubim polako zelju za zivotom, ne vidim sunce kao treba od zgradurina, niti jednu gugutku, niti cvrcka da cujem (inace sam seosko dete), prosto me sivilo gusi, potpuno drugaciji stil zivota (toliko da sam se privikla ovde, i da sam puz sporac! Kad sam tek dosla ovde, ludela sam koliko su svi spori, koliko me semafori usporavaju, a isto mi se hvata cekala tamo gde je semafor ili samo pesacki prelaz, isto vremena prodje da bih prosla) a nedostaje mi da zagrlim nekoga.

Isto kao sto mi je nedostajalo da ujutru ugledam prababu. Da sedim sa njom ujutru dok ispija kafu i pricam sa njom sta treba da se radi, gledamo sunce kako izlazi, slusamo birice kako se bude...

Vise to utice da covek poludi kada mu neko nedostaje, kada zeli tu osobu da zagrli, da ta osoba bude tu uvek pored njega, da moze ujutru da je pozdravi poljupcem u obraz. Nego taj seks...

Ode ljubav, ode zaljubljenost, ode lepa osecanja, ode nesto uzviseno.. Ode sve.. sad samo debele lazi kako bi se doslo do malo hopa cupa.. Seks moze svako imati na svakom cosku.. Vodjenje ljubavi i sama ljubav (razni oblici/stupnjevi ljubavi) je nesto drugo.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2012. at 11:59, CasaVode рече

Potenciram bas na strahu da bi me neko razumeo zasto bojazljivo idem ka necemu. Jer svaki put kada sam isla otvorenog srca, dobijala sam po nosu samo tako. I onda poceh da duvam i u ledeni jogurt. ....

Извини што од толико твојих порука које су детаљне, обимне и лепо написане, издвајам само ову, али...

Да ли ти волиш зато што очекујеш да ти буде узвраћено истом мером? Или се заљубиш зато што мислиш да ствараш некога по свом очекивању?

За особу је важно да поседује моћ заљубљивања. Да уме да воли а не да прави уговорни однос са неким. Ако веза настане из уговорне обавезе или чак и из такмичарског духа ("ја сам ове недеље три пута стављала веш и простирала а ти само два пута!") онда неко увек победи. Само углавном је у питању пирова победа.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Uh, dragi moji, bas ste mi nedostajali :group111: !!! Svašta nešto napisaste, nešto i pametno a nešto i za smej.gif ! Ako ovde neki ljudi sad ne pronadju srodnu dušu, onda ... mislim... stvarno... girl_smiley 0202_238 Inače imam knjigu, a mislim da sam negde i spomenula ovo 'krasota devstvenosti'. Lični utisak- teška, posle nje sam razmišljala dosta o monašenju, pa... :D ali eto ne zamonaših se :rolleyes: ipak bih ono petoro dece hehhehe ;) . O narode moj, da je lako, nije, pati se čovek, no imajmo vere...

Подели на овим сајтовима

On 12. 6. 2012. at 11:55, JelenaLela рече

Uh, dragi moji, bas ste mi nedostajali :group111: !!! Svašta nešto napisaste, nešto i pametno a nešto i za smej.gif ! Ako ovde neki ljudi sad ne pronadju srodnu dušu, onda ... mislim... stvarno... :D ali eto ne zamonaših se :rolleyes: ipak bih ono petoro dece hehhehe ;) . O narode moj, da je lako, nije, pati se čovek, no imajmo vere...

Ти си мој нови идол. Ђоковић је само ружна прошлост....

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 12. 6. 2012. at 12:55, R.Žiskar рече

Ти си мој нови идол. Ђоковић је само ружна прошлост....

hehehhe Samo zezaj, al' ono- 4chsmu1 hhehee pa .hvala. sHa_sarcasticlol lupam ja tako malko bliss jeeee rekli mi- ''Aj prvo rodi jedno za pocetak, pa onda nešto reci! Just_Cuz_19'' Ali ne odustajem gringrin ! Bar ne još uvek heaven ! Možda se stvarno i promenim kad budem rodila to prvo... 4chsmu1a možda budem imala i više od petoro 0304_smile4 heheheh Bolje da ćutim! jooojdobar decko

Подели на овим сајтовима

Ја сам мртав озбиљан. Добро, не толико мртав колико озбиљан.

Имаш од мене пет пакета памперса кад почнеш. Сматрај то за обећање.

Подели на овим сајтовима

Naravno da se ne zaljubljujem da bih se takmicila sa nekim ko je koliko sta uradio i slicno. Kad se zaljubim ja cutim vise nego inace a pisem mnoooooogo vise nego inace. A i crtam. I cutim i gledam i sve mi je potaman. E, sad. Fljus. Samar. Wake up. Dobro jutro. ... Hm.. Da li ta osoba mene voli? Zaista voli? Sa svim manama i vrlinama? Sa svim zabranama koje moram da ispostujem prema roditeljima, sa svim poslovima koje moram da pozavrsavam koji mi nadenuse moji? Ima li strpljenja da ceka da se vidimo? Da se veza ne zasniva na hopa cupa, cak i kada to dobije da ne pokupi prnje i ode i pocne da upire prstom kako me je smotao, kako sam sada prljava, kako je on ipak uspeo za razliku od drugih, kako sam ja sada necista, .......... A on cist ka' suza.. Musko je.

Dzaba mi to zaljubljivanje, dzaba mi i sama ljubav ako taj neko mene ne voli i koristi to moje zablentavilo kako bi me zednu preneo preko vode, tj. malo se zabavio, ugadjao, dobio sta je hteo, pricao ono sto zna da zelim da cujem, i sve bajno i sjajno, i onda puf... Dobio sta je hteo i tutanjac.. Ja ako pocnem da sumnjam u njegove reci, ako kazem da ne verujem bas nesto u te reci da me voli i zasto bas mene? Od toliko lepih i u licu i telu i sa velikom inteligencijom i uvek lepo obucene, sredjene, po kozmetickim salonima vise, i sa poslom u rukama i diplomom. Bas ja?! Hm.. I sve tako bajno i sjajno. Najvise cinjenica da nisam imala nikoga ih onako uff.. moram ovu u svojoj knjizici uspeha- jos jednoj primero. Svaka pada na iste fore, i ova ce i posle zbogom- ne ide nam ova veza i ostale lazetine!

Naravno da bih volela da mi se uzvrati istom merom, da me ta osoba voli iskreno, onako divno kao sto ljubav zna biti. Ja razumem ovo moderno vreme. Nije da ne razumem. Ali onda ocekujem da i neko mene razume, pored svih zabrana od mojih roditelja i roditelja moje mame (doduse oni imaju neke duple arsine pa posle svakog razgovora sa njima, uzvikujem kako cu da se ubijem jer je vise nepodnosljivo sta mi rade, bez prababe mi i ne vredi zivot, oterace me u grob ili u ludnicu ili pak mnogo daleko od njih, cak na neko ostrvo!), no najvise vremena sa prababom i divnim knjigama o onoj divnoj ljubavi koja se pokazuje krisom, na tananan nacin, da se tek onako malo nazire, ali se ne oglasava da izjavi nesto, da postane javna, vec skrivena od svih, a samo ta dva srca to da znaju i da razgovoraju pogledima i tako poklanjaju paznju i izjavljuju ljubav jedno drugome.

Da, takva ljubav danas ne postoji, i ja stvarno mnogo zivim u bajkama i pesmama. I da je ipak taj sek. odnos bitan, ali po mom misljenju nije najbitniji, nije na prvom mestu. Od nekih 5 stavki, neka je, recimo, na 4. mestu (mada bih ja to stavila na 5. ali da ne budem bas toliko zadrta ili kako bese rece covek.. zaboravih) .

Naravno, kad se zaljubim, zelim da imam tu osobu pored sebe zaaaaaaaaaaaauvek.

Ja to poistovecujem sa ljubavlju prema mojoj prababi. Zelela sam da ona zauuuuuuuuveeeeeeeek bude pored mene. Zauvek! Da mogu da je nasmejem, da je nerviram kako bi se okrenula i videla da je zekim i onda se nasmeje, da joj 'kradem' donje kore vruceg hleba i da to jedemo sa sirom, da radim sve sto radi i ona da joj pomognem cim nesto trazi od mene, kada vidim da ne moze nesto pa uradim ja jer mi nije tesko i ne merim to na kantar. I nikad me nije ljutila, uvek je milim recima pricala sa mnom i jedina i znala kako sa mnom.

A kako da reagujem na ono kada mi neko kaze 'A ja sam dolazio kod tebe, da li je on?! Ja te volim, necu da te povredim, a ti bezis od mene. Kajaces se, ja sam dobar, volim te, nikad te necu povrediti, ja sam ti prijatelj, ......... Priredio sam ti ovo, doneo ovo, kupio ovo, ono, nisam ti pravio scene sto ne mozes da dolazis cesto...........' Naravno da mi tu pukne film i onda.. aham.. stavljamo na kantar sve? Ajmo.. Sve na kantar. I sad na kantar svaku suzu i svaki bol, i svaku povredu a ti mislis samo na hopa cupa.. I ja sam sada mnogo losa sto o tome ne mislim i ne pricam stalno. Kad pitam, jer NEMAM POJMA, on se ljuti, sve ga nervira, zasto ja to njega pitam, zasto se plasim ovoga i onoga, zasto ovo, zasto ono.. Pa koga da pitam? Prolaznike? Mamu? (jes' odgovorice mi..) . U drugarice.. pa vise ih nemam jer sam imala lose iskustvo jer su sve to one lepo odradile cim su 18 napunile, neke i mnogo ranije i jedino ja sugava ostala i to je moralo da se svima razglasi da bi se neko ismejavao.. pffff I onda naravno cutis i gledas svoja posla, ne mislis, ne pricas, imas po koji tekstic o edukaciji koji dobijes od lekara na sistematskom, ali to je vise ono oko cuvanja zdravlja.. I to je to. A malo ko se pridrzava i razmislja o tome, vec je bitno da se to samo radi, da svi to znaju, da svi to zele uvek u svkaom doba kao neke masine cim se muski aktiviraju.. A aktivirani su 24/7/365(6)...

Ljubav.. razumevanje... podrska...postovanje... ..... aha.. Please, I want to live in fairytale! Kao ona Tangled. E, ta sam! Jos malo pa cu po treci put imati kosu od metar duzine, s tim da mi vise nije plava i kovrdzava, vec se ispravlja i tamni, ali nema veze, tu sam. Taj neki fazon. Ako je neko gledao taj crtani, zna princezinu reakciju na sve sto je novo za nju. E, pa... Pitanja, povlacenja, bojazljivost, uzivanje (ono sa travom i drvecem je ahaha :D )

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...