Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 јао животе, што сте ме лепо насмејали хомосексуалним препискама шовинизма и феминизма 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha па неким мушкима не требају маме, него дојиље а неким женскињама фале старци-ударци greengrin greengrin greengrin ал не бринем ја за вас, наћи ћете закрпу па ће сваки дан да имате ватромет, док год се не опаметите 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ovo sam danas rekla jednoj starijoj gospodi, odgovor je bio: "Ostaces sama". Dalji razgovor: "Imamo mi jednog za tebe, dobar je u dusi, ti si veca vestica od njega, moci ces da ga vrtis kako ti odgovara." A JA U KOMU, SLUSAM I NE VERUJEM STA MI ZENA PRICA њој је баш неко гадно угасио светло иза очију ... мада, није пуно омашила greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338491063' post='649801] њој је баш неко гадно угасио светло иза очију ... мада, није пуно омашила greengrin Ali pazi kad me ne interesuje greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 To da joj je neko ugasio svetlo, jeste. Moram da prestanem da slusm takve zene, pocinju da me mnogo mrace tuzansmajli8904 . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 To da joj je neko ugasio svetlo, jeste. Moram da prestanem da slusаm takve zene, pocinju da me mnogo mrace добро јутро колумбо Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338491526' post='649815] добро јутро колумбо Jedino sto sam ih okupila oko sebe dizzy999 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Све је могуће...и као што рекох ,спреман сам да променим став уз довољно јасан аргумент, ал ја тебе шинко ништа не разумем https://www.pouke.org/forum/topic/8134-%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%86%D0%B8-%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%E2%80%9C%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%B5%E2%80%9D/page__st__360#entry649023 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Jedino sto sam ih okupila oko sebe dizzy999 онда ти једино преостаје да мењаш себе, пошто си ти узрок свог проблема клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338491816' post='649830] онда ти једино преостаје да мењаш себе, пошто си ти узрок свог проблема dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ovo sam danas rekla jednoj starijoj gospodi, odgovor je bio: "Ostaces sama". Dalji razgovor: "Imamo mi jednog za tebe, dobar je u dusi, ti si veca vestica od njega, moci ces da ga vrtis kako ti odgovara." A JA U KOMU, SLUSAM I NE VERUJEM STA MI ZENA PRICA Mudra zena, daje prakticne savete, bas je briga za "dobre momke koji izvise", iskustvo progovara iz nje, kakva, bre, kompletna licnost, pa to nije ni najmladji carev sin iz bajke. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ovo sam danas rekla jednoj starijoj gospodi, odgovor je bio: "Ostaces sama". Dalji razgovor: "Imamo mi jednog za tebe, dobar je u dusi, ti si veca vestica od njega, moci ces da ga vrtis kako ti odgovara." A JA U KOMU, SLUSAM I NE VERUJEM STA MI ZENA PRICA Овде не знам чему пре да се смејем: како је њега препоручила или како је тебе препоручила 0110_hahaha безобразлук Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 каквих прича има..да човјек не повјерује...цццц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ma uzas bre, bas sam se smorila, 'ladno cu ostati sama zato sto 'ocu kompletnu licnost kome ne moram da "predstavljam svoje zelje kao da su njegove", ne zelim, ali zaista ne zelim, nikog da vrtim oko malog prsta, niti da manipulisem :'( :'( :'( . Pogotovo sto je "situiran", osecala sam se kao meso za prodaju :'( :'( :'( . Jao kako sam se smorila sa tim mudrostima kako strojiti muza, ne zelim nikoga da strojim :'( Ма нађи сродну душу и то је сва мудрост Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ма нађи сродну душу и то је сва мудрост Mudar savet, optimistican, pa jos od muskarca :D :D :D :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ма нађи сродну душу и то је сва мудрост А онда га уштроји... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука