Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

јао животе, што сте ме лепо насмејали хомосексуалним препискама шовинизма и феминизма 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

па неким мушкима не требају маме, него дојиље а неким женскињама фале старци-ударци greengrin greengrin greengrin

ал не бринем ја за вас, наћи ћете закрпу па ће сваки дан да имате ватромет, док год се не опаметите 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ovo sam danas rekla jednoj starijoj gospodi, odgovor je bio: "Ostaces sama".

Dalji razgovor: "Imamo mi jednog za tebe, dobar je u dusi, ti si veca vestica od njega, moci ces da ga vrtis kako ti odgovara."

A JA U KOMU, SLUSAM I NE VERUJEM STA MI ZENA PRICA

њој је баш неко гадно угасио светло иза очију ... мада, није пуно омашила greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338491063' post='649801]

њој је баш неко гадно угасио светло иза очију ... мада, није пуно омашила greengrin

Ali pazi kad me ne interesuje greengrin

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338491816' post='649830]

онда ти једино преостаје да мењаш себе, пошто си ти узрок свог проблема :)

dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999

Подели на овим сајтовима

Dalji razgovor: "Imamo mi jednog za tebe, dobar je u dusi, ti si veca vestica od njega, moci ces da ga vrtis kako ti odgovara."

Mudra zena, daje prakticne savete, bas je briga za "dobre momke koji izvise", iskustvo progovara iz nje, kakva, bre, kompletna licnost, pa to nije ni najmladji carev sin iz bajke.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Овде не знам чему пре да се смејем: како је њега препоручила или како је тебе препоручила

joooj 0110_hahaha

безобразлук

Подели на овим сајтовима

Ma uzas bre, bas sam se smorila, 'ladno cu ostati sama zato sto 'ocu kompletnu licnost kome ne moram da "predstavljam svoje zelje kao da su njegove", ne zelim, ali zaista ne zelim, nikog da vrtim oko malog prsta, niti da manipulisem :'( :'( :'( .

Pogotovo sto je "situiran", osecala sam se kao meso za prodaju :'( :'( :'( .

Jao kako sam se smorila sa tim mudrostima kako strojiti muza, ne zelim nikoga da strojim :'(

Ма нађи сродну душу и то је сва мудрост

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...