Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 ето, ја кад се растужим, укљкучим овај клип и одма се развеселим Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338578267' post='650536] да има трећу ногу до колена, двоје кола, кућу далеко од маме, да свира серенадице ... ма није принц у питању, није greengrin greengrin greengrin пс. ви сте још супер, ја имам критеријум који је најгори - да је нормална greengrin greengrin greengrin Good enough for me greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338578267' post='650536] пс. ви сте још супер, ја имам критеријум који је најгори - да је нормална greengrin greengrin greengrin ništa od tog kriterijuma- veruj mi prosto mi se plače 0102_laugh jooooooooj, 'poljubim' ti život fmqmtx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 то је требала да буде шала, ал видим ја колико је сати 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 dobri momci izvise zato sto nisu dobri kirios1, ZarkoZ, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 On 1. 6. 2012. at 21:37, Tanja ex Petrija рече dobri momci izvise zato sto nisu dobri facenew22222222 POTPIS! dobri su ali ne valjaju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 On 1. 6. 2012. at 19:44, JelenaLela рече ništa od tog kriterijuma- veruj mi prosto mi se plače 0102_laugh jooooooooj, 'poljubim' ti život fmqmtx Љуби, љуби, ал' памет не губи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338578267' post='650536] ... пс. ви сте још супер, ја имам критеријум који је најгори - да је нормална greengrin greengrin greengrin Па кажем вам, свако тражи сродну душу... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 On 2. 6. 2012. at 8:30, ajvanho8 рече Па кажем вам, свако тражи сродну душу... ја нисам, зато и тражим клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 On 2. 6. 2012. at 8:30, ajvanho8 рече Па кажем вам, свако тражи сродну душу... A šta je to srodna duša? .mislise. mislila sam da znam, ali sad počinjem da preispitujem svoje 'znanje' :10500: 0304_smile4 btw jako volim crtać dada Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 на питање пријатеља "какву ти девојку уопште тражиш" одговорио сам му сликовито:штедимо новац за летовање,на дан путовања позове ме пријатељ и тражи позајмицу јер му је баба болесна,ако се девојка сложи да откажемо летовање и дамо пријатељу сав уштеђени новац - то је та...сви су насмејали и рекли "ти си луд,да се одрекне летовања које је целу годину чекала,нема шансе,такву никад нећеш наћи"..."оћу,оћу,кад вам кажем" Гост је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Наћи ћеш је, има доста таквих, али то опет није гаранција да је права за тебе. Ја сам мислио као клинац да је довољно да слуша исту музику као ја, па да имам шта да причам са њом, онда сам мислио да је најбоље да буде у истој професији као ја, па би било лепо још и да је хришћанка, а сад кажем неам појма шта тражим, и мислим да сам коначно на добром путу да нађем ВИЛМА and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 i ja imam frku da nadjem nekog normalnog... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Има за тебе још времена, ти си дете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Ah možda bi neki filozofski odgovor na traženje ljubavi bio: Kada prihvatimo ono što jesmo, dobićemo i ono što tražimo. Brljiiiii..... RYLAH and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука