Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338578267' post='650536]

да има трећу ногу до колена, двоје кола, кућу далеко од маме, да свира серенадице ...

ма није принц у питању, није greengrin greengrin greengrin

пс. ви сте још супер, ја имам критеријум који је најгори - да је нормална greengrin greengrin greengrin

Good enough for me greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

пс. ви сте још супер, ја имам критеријум који је најгори - да је нормална greengrin greengrin greengrin

ništa od tog kriterijuma- veruj mi :blush: prosto mi se plače 0102_laugh jooooooooj, 'poljubim' ti život fmqmtx

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

...

Па кажем вам, свако тражи сродну душу... sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 2. 6. 2012. at 8:30, ajvanho8 рече

Па кажем вам, свако тражи сродну душу...

A šta je to srodna duša? .mislise. mislila sam da znam, ali sad počinjem da preispitujem svoje 'znanje' :10500: :cheesy3: 0304_smile4 btw jako volim crtać dada

Подели на овим сајтовима

на питање пријатеља "какву ти девојку уопште тражиш" одговорио сам му сликовито:штедимо новац за летовање,на дан путовања позове ме пријатељ и тражи позајмицу јер му је баба болесна,ако се девојка сложи да откажемо летовање и дамо пријатељу сав уштеђени новац - то је та...сви су насмејали и рекли "ти си луд,да се одрекне летовања које је целу годину чекала,нема шансе,такву никад нећеш наћи"..."оћу,оћу,кад вам кажем"

Подели на овим сајтовима

Наћи ћеш је, има доста таквих, али то опет није гаранција да је права за тебе.

Ја сам мислио као клинац да је довољно да слуша исту музику као ја, па да имам шта да причам са њом, онда сам мислио да је најбоље да буде у истој професији као ја, па би било лепо још и да је хришћанка, а сад кажем неам појма шта тражим, и мислим да сам коначно на добром путу да нађем :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ah možda bi neki filozofski odgovor na traženje ljubavi bio: Kada prihvatimo ono što jesmo, dobićemo i ono što tražimo. Brljiiiii..... :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...