Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:21, Срђан Шијакињић рече Хехе, али мора да се кали! Да себи даје највеће циљеве, бира најтеже противнике! Не осваја се ЛШ вежбајући против партизана него против Јунајтеда, Барсе и сл. ! Ако је све то одрадио, са осмехом, и благом упитаношћу шта је тим људима у глави, на крајичку усана, а после рекао нама и другарима уз пиво, како га је болело (и сањао по ноћи како случајно ломи цеваницу том лику на фудбалу, рецимо), али да не чује неотесани дует, онда је већ, само по себи, све испало легендарно, једна беспрекорна епизода за џентлменски си ви. Meni se ipak cini da se zagrcnuo i to poprilicno . Mogao je ljubazno, sa osmehom i da odbije , cisto da riba nasluti koliko je nenormalna, koristice joj u zivotu, neko nece da bude tako fin . ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ok si ti Japet, prihvatio si poraz stojički, i izašao si iz te igre ko gubi ne mora da se ponižava, život teče dalje Срђан Шијакињић and ZarkoZ је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:09, lidija рече Да ли вам је пало на памет колико је тешко кад си она друга страна, кад си вољен, а при том не можеш ( све и да желиш ) да узвратиш осећаје ? Онда си суров, бездушан.... Да ли вам је пало на памет да је неко јавно или тајно, патио због ВАС ? неког искулираш, неког оладиш а некад се и уклониш да не угазиш нечију баштицу ... гледам да не дођем у ситуацију да терам ал ако крену да се каче или да трују около онда их поравнам ко пањ, дал јавно дал у четри ока - како проценим да ће да делује. нисам ту да испуњавам жеље и фантазије, а ни своја залуђивања не гајим и милујем. немам манир да искоришћавам друге, не бих то ни другима препоручио јер им неће бити лако кад им то други уради ... није чак ни питање ако, већ кад, пошто не верујем да нико никад није прогутао или се упецао на лаж. додуше, неки и не провале да им се то десило ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:28, Katarina N рече Meni se ipak cini da se zagrcnuo i to poprilicno . Mogao je ljubazno, sa osmehom i da odbije , cisto da riba nasluti koliko je nenormalna, koristice joj u zivotu, neko nece da bude tako fin . Алииии бре па како се загрцнуо кадаје све урадио без грешке и нико, а поготово не она нису видели слабост, није је показао ! Могао је, то би било лепо, фино, нормално, васпитано... АЛИ не би било за "то краљу, частим пиво, баш си легенда, 1-0 за менс јунајтед итд. Прво је уобичајена реакција васпитаног човека, а друго материјал за причу кад оматори неком клинцу који болју од љубави типа "синак, тако ти ја једног дана видим поруку од бивше и..." ! А што се тиче даме, ваљда има икога нормалног у свом окружењу или тај садашњи у свом, да им каже "ало бре људи чиме су вас хранили као бебе, слонови".... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:09, Katarina N рече Nemoj da ga tetosis, treba da malo ocvrsne, zgazice ga neka . Nećemo tako .smesko. . Znate za Sinajsku ikonu Hrista Pantokratora- Blagi i Strogi sudija?... E pa ja kontam, ako ste vi strogi, a čovek je već DUŠA, da neko mora i da bude blag. :0104cheesy: Da ne očvrsne previše :bla: ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:33, Срђан Шијакињић рече Алииии бре па како се загрцнуо кадаје све урадио без грешке и нико, а поготово не она нису видели слабост, није је показао ! Могао је, то би било лепо, фино, нормално, васпитано... АЛИ не би било за "то краљу, частим пиво, баш си легенда, 1-0 за менс јунајтед итд. Прво је уобичајена реакција васпитаног човека, а друго материјал за причу кад оматори неком клинцу који болју од љубави типа "синак, тако ти ја једног дана видим поруку од бивше и..." ! А што се тиче даме, ваљда има икога нормалног у свом окружењу или тај садашњи у свом, да им каже "ало бре људи чиме су вас хранили као бебе, слонови".... Sine, da se nije zagrcnuo, ne bi mi svaki kriticki post aminovao . Fino je to sto sto nije pokazao slabost pred dva kretena, ali i on mora sam sa sobom da zivi . ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:36, JelenaLela рече Nećemo tako .smesko. . Znate za Sinajsku ikonu Hrista Pantokratora- Blagi i Strogi sudija?... E pa ja kontam, ako ste vi strogi, a čovek je već DUŠA, da neko mora i da bude blag. :0104cheesy: Da ne očvrsne previše :bla: Good cop, bad cop fazon . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:36, Katarina N рече Sine, da se nije zagrcnuo, ne bi mi svaki kriticki post aminovao . Fino je to sto sto nije pokazao slabost pred dva kretena, ali i on mora sam sa sobom da zivi . Ако се загрцнуо, вредело је! Мора да живи, а олакша ће му то што зна да је одрадио све пар екселанс. Ево, извини Каћа што у одговору теби дајем један пример који ће бити ближи мушкарцима али морам : дакле, Олд фирм пре једно 3 године и 2 - 2 је, пенал за Селтик. Непосредно пре тога (чини ми се Адам) МекГрегор голман Ренџерса (иначе не могу да их смислим) повреди леви чланак, али не може да изађе јер су ваљда истрошили све три измене. И овај из Селтика, некаваљерски, шутира у његову леву страну, а МекГрегор се ослања на повређену ногу, скаче са ње и брани пенал. Да, болело га је после много, али шта рећи. Ако ништа, један клинац из Србије ће памтити то цео живот. ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ne znam da li je to Ciceron rekoa ,,Muskarac hoce da je prva zelja jedne zene, a zena hoce da je poslednja zelja jednog muskarca"!? Mora muskarac da neka da iskali neka devojke , to 100%! To jeste bio moj poraz, ali nije bila njena pobeda! Ja bih isto uradio ma koliko to udaralo u moj ego, i to ono iz inata <<necu ti reci da te jos volim, pokazacu ti sta sam sve spreman i da i dalje ostanem CEO (broj) za razliku od tebe (nje) koja je razlomak>>, Necu ti reci da si vnago, nateracu te da sama shvatis da si to a da ja budem cist to je moj neki rezon Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Čim je ovoliki otpor znači da je u pitanju prava stvar Japet Velika je stvar postignuti da ne povrijediš nikoga, iako svi govore o nenasilju ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:41, Срђан Шијакињић рече Ако се загрцнуо, вредело је! Мора да живи, а олакша ће му то што зна да је одрадио све пар екселанс. Ево, извини Каћа што у одговору теби дајем један пример који ће бити ближи мушкарцима али морам : дакле, Олд фирм пре једно 3 године и 2 - 2 је, пенал за Селтик. Непосредно пре тога (чини ми се Адам) МекГрегор голман Ренџерса (иначе не могу да их смислим) повреди леви чланак, али не може да изађе јер су ваљда истрошили све три измене. И овај из Селтика, некаваљерски, шутира у његову леву страну, а МекГрегор се ослања на повређену ногу, скаче са ње и брани пенал. Да, болело га је после много, али шта рећи. Ако ништа, један клинац из Србије ће памтити то цео живот. Smekerski potez, nema sta , zrtva za visi cilj . Samo, koji je ovde bio visi cilj? Verovatno jeste dobar covek, ali mora da razvija i kriticki odnos, zgazice ga neka, ogrubece do te mere da nece valjati posle nekoj koja vredi. Nije govorio bezveze pokojni patrijarh Pavle - Budite mudri kao zmije, a bezazleni kao golubovi . Ok, odradio je ovo kako je odradio, ali negde granica mora da postoji. ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ajoj, e prestajem da pratim priču- svi ste pametni, svaka vam je k'o u Njegoša- smorih sa aminovanjem :0104_cheesy: i da SELTIK navijanje Natasa. and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:47, Katarina N рече Smekerski potez, nema sta , zrtva za visi cilj . Samo, koji je ovde bio visi cilj? Verovatno jeste dobar covek, ali mora da razvija i kriticki odnos, zgazice ga neka, ogrubece do te mere da nece valjati posle nekoj koja vredi. Nije govorio bezveze pokojni patrijarh Pavle - Budite mudri kao zmije, a bezazleni kao golubovi . Ok, odradio je ovo kako je odradio, ali negde granica mora da postoji. Виши циљ да победи себе и направи добар потез. Наравно да мора да развија критчки однос, али у будућности, овде је штета већ учињена и ништа није изгубио овим само је добио. А верујем (наивно) да она која вреди брише све наслаге разочарања, спушта гард осмехом и то је то. пс.оф. Познато је да голмани добри морају да имају неки баг у глави да буду луди, психопате. Није случајно онакав голман, Монк, у Мин машину ко је гледао. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:51, JelenaLela рече i da SELTIK Heil! Heil! The Celts are here! (ОВО нисам очекивао хах ) Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:56, Срђан Шијакињић рече Виши циљ да победи себе и направи добар потез. Наравно да мора да развија критчки однос, али у будућности, овде је штета већ учињена и ништа није изгубио овим само је добио. А верујем (наивно) да она која вреди брише све наслаге разочарања, спушта гард осмехом и то је то. пс.оф. Познато је да голмани добри морају да имају неки баг у глави да буду луди, психопате. Није случајно онакав голман, Монк, у Мин машину ко је гледао. Oh you sweet sweet boy, you have to learn so much . Nije netacno to sto si rekao, ali nemoj to tako olako shvatati, biser se pred svinju ne baca , a ljudi ogrube s godinama, da to i ne primete, i ne bez razloga . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука