Zayron Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Zato što nisu lijepi tako kao mi! Okrećite, okrećite, tamo su i slike! Hahahaha! http://www.forum.hr/showthread.php?t=403545 Šta da radim kad sam lep! 0110_hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Zato što nisu lijepi tako kao mi! Okrećite, okrećite, tamo su i slike! Hahahaha! http://www.forum.hr/showthread.php?t=403545 Šta da radim kad sam lep! stadaradim 0442_feel 0442_feel ekstra 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha95 страна скоро без слика 0110_hahaha 0102_laugh :cheesy: па ове направиле скоро па комплетан попис ружних мушкараца на планети greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Mozda zato sto su dobri zbog nedostatka hrabrosti ili iz interesa, dakle, iz nemoci a ne iz opredeljenja! Cisto razmisljam naglas.... dada E svašta,ne može se biti dobar,ukoliko to nije iz interesa,nemoći ili nedostatku hrabrosti !? -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Valjda može neko biti dobar,samo zato što je istinski dobar, bez uslovljavanja i kojekavih taktiziranja i filozofiranja ! E da,i ja samo naglas razmisljam facenew22222222 Ma naravno da moze, ali to se odmah nekako oseti i takvi momci obicno pridobiju vrlo brzo tvoje divljenje i simpatije sto je dijametralno suprotno od osecanja sazaljenja ili pak besa koje ume da izazove neki slabic ili licemer/poltron...sorry, ali ja ti iskreno pricam sa zanske tacke gledista womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' />... ne treba zanemarivati ni znacaj sexualne privlacnosti, a to je vrlo tesko ako prema nekome imas emocije tipa "sta ce jadan, pa dobar je"... Odavno nisam vecu gluposti citao...cini mi se da upravo ovdje neki ljece komplekse sa opravdanjem "svoje" strane. Vazno je da svi udarimo po dobrom momku, jer mi smo face, mi smo dobri. Ako cure tako osjecaju pravu dobrotu momka a ne onu "licmjersku" i budu zadivljene, kako to da se cesto desava da bas ti pravi "dobri" momci koji brzo dobiju simpatije djevojaka, onda bas ti dobri momci iskoriste te djevojke do kraja i baci je kao krpu ? A ona jadnice sve ne mogu da shvate, jos uvijek ne mogu da razumeju kako se to moglo desiti kod "dobrog" momka. Ti hoces reci da su svi dobri momci koji iskreno misle a nisu jos toliko u potpunosti hrabri, jer upravo je vec neko rekao da se tu vecinom o pocetnicima radi, znaci ima tu i razvojna faza, da su to onda licemjeri i slabici ako ne zadobiju djevojku, znaci tako je onda uvijek opravdana zenska strana Ej koja gluposti, vazno je da se ti sad tako osjecas vjestacki dobro Koje gluposti. I prestanite vec jednom generalizovati. Tema svakako nije od znacaja za prave pravoslavne hriscane, jer mozes 100 "izvisiti"( koja glupa rijec ), to je totalno nebitno, jer dok si nasao jednu zenu za zivot, uspjeo si , ili hocete li mi mozda vi pravoslavni hriscani reci, da trebamo da se pre toga "iztrenjiramo" i sto vise da promijenjimo i da kao tako ispadnemo "face" ? Svakako mi ovaj forum vise lici na protestantski ako vec hriscanski nego na pravoslavni forum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 леле мајки 1000000001010 greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 даклем...досадила ова тема.... 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ма дај, тек ће сад постати занимљиво, имамо једног доброг момка 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ма дај, тек ће сад постати занимљиво, имамо једног доброг момка 0110_hahaha Samo te citam, providan si kao kesa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=9402.msg442904#msg442904 date=1305731798] ма дај, тек ће сад постати занимљиво, имамо једног доброг момка Samo te citam, providan si kao kesa. само напред, има 21000 порука 0110_hahaha :291291291: :291291291: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ма дај, тек ће сад постати занимљиво, имамо једног доброг момка... Па???Какаве везе има са темом....неки пацијент Samo te citam, providan si kao kesa. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ма дај, тек ће сад постати занимљиво, имамо једног доброг момка... Па???Какаве везе има са темом....неки пацијент Samo te citam, providan si kao kesa. 0110_hahaha Ti si pacijent. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ма дај, тек ће сад постати занимљиво, имамо једног доброг момка... Па???Какаве везе има са темом....неки пацијент Samo te citam, providan si kao kesa. 0110_hahaha Ti si pacijent. И шта с тим?Јел забрањено да будеш пацијент,ево ја баш био у болници??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 ма дај, тек ће сад постати занимљиво, имамо једног доброг момка... Па???Какаве везе има са темом....неки пацијент Samo te citam, providan si kao kesa. 0110_hahaha Ti si pacijent. опа, има се шта прочитати и код тебе ...јел може модерација/администрација да реагује и спали спам? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 изгубих се у овоме..ниш не контам....crvenilo Босанка..нећете замјерити.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Odavno nisam vecu gluposti citao...cini mi se da upravo ovdje neki ljece komplekse sa opravdanjem "svoje" strane. Vazno je da svi udarimo po dobrom momku, jer mi smo face, mi smo dobri. Ako cure tako osjecaju pravu dobrotu momka a ne onu "licmjersku" i budu zadivljene, kako to da se cesto desava da bas ti pravi "dobri" momci koji brzo dobiju simpatije djevojaka, onda bas ti dobri momci iskoriste te djevojke do kraja i baci je kao krpu ? A ona jadnice sve ne mogu da shvate, jos uvijek ne mogu da razumeju kako se to moglo desiti kod "dobrog" momka. Ti hoces reci da su svi dobri momci koji iskreno misle a nisu jos toliko u potpunosti hrabri, jer upravo je vec neko rekao da se tu vecinom o pocetnicima radi, znaci ima tu i razvojna faza, da su to onda licemjeri i slabici ako ne zadobiju djevojku, znaci tako je onda uvijek opravdana zenska strana :cheesy: Ej koja gluposti, vazno je da se ti sad tako osjecas vjestacki dobro Koje gluposti. I prestanite vec jednom generalizovati. Tema svakako nije od znacaja za prave pravoslavne hriscane, jer mozes 100 "izvisiti"( koja glupa rijec ), to je totalno nebitno, jer dok si nasao jednu zenu za zivot, uspjeo si , ili hocete li mi mozda vi pravoslavni hriscani reci, da trebamo da se pre toga "iztrenjiramo" i sto vise da promijenjimo i da kao tako ispadnemo "face" ? Svakako mi ovaj forum vise lici na protestantski ako vec hriscanski nego na pravoslavni forum. U potpunosti ste promasili smisao i poentu mojih postova...Naravno, verujem i nadam se da to niste namerno ucinili! 0205_whistling https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 a https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука