Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 па не ... леп, него упоран 0110_hahaha с друге стране, мора човек да дође до изражаја и разне предрасуде да се разбију у вези 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 каква прича...имаш још коју да се слатко исмијем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Медина прича@ "Сад сам старији и мудрији,па тражим што млађе плавуше,са што већим с....." Потписујем ! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 bliss jeeee 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Mozda zato sto su dobri zbog nedostatka hrabrosti ili iz interesa, dakle, iz nemoci a ne iz opredeljenja! Cisto razmisljam naglas.... 0409_feel https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Mozda zato sto su dobri zbog nedostatka hrabrosti ili iz interesa, dakle, iz nemoci a ne iz opredeljenja! Cisto razmisljam naglas.... E svašta,ne može se biti dobar,ukoliko to nije iz interesa,nemoći ili nedostatku hrabrosti !? confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Valjda može neko biti dobar,samo zato što je istinski dobar, bez uslovljavanja i kojekavih taktiziranja i filozofiranja ! E da,i ja samo naglas razmisljam 0212_rolleyes "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Mozda zato sto su dobri zbog nedostatka hrabrosti ili iz interesa, dakle, iz nemoci a ne iz opredeljenja! Cisto razmisljam naglas.... E svašta,ne može se biti dobar,ukoliko to nije iz interesa,nemoći ili nedostatku hrabrosti !? .mislise.-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='.mislise.' /> Valjda može neko biti dobar,samo zato što je istinski dobar, bez uslovljavanja i kojekavih taktiziranja i filozofiranja ! E da,i ja samo naglas razmisljam crvenilo Ma naravno da moze, ali to se odmah nekako oseti i takvi momci obicno pridobiju vrlo brzo tvoje divljenje i simpatije sto je dijametralno suprotno od osecanja sazaljenja ili pak besa koje ume da izazove neki slabic ili licemer/poltron...sorry, ali ja ti iskreno pricam sa zanske tacke gledista .mislise..gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />... ne treba zanemarivati ni znacaj sexualne privlacnosti, a to je vrlo tesko ako prema nekome imas emocije tipa "sta ce jadan, pa dobar je"... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 па то није онда оцена ''доброте'' него паћеништва 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Ma naravno da moze, ali to se odmah nekako oseti i takvi momci obicno pridobiju vrlo brzo tvoje divljenje i simpatije sto je dijametralno suprotno od osecanja sazaljenja ili pak besa koje ume da izazove neki slabic ili licemer/poltron...sorry, ali ja ti iskreno pricam sa zanske tacke gledista :229229229:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />... ne treba zanemarivati ni znacaj sexualne privlacnosti, a to je vrlo tesko ako prema nekome imas emocije tipa "sta ce jadan, pa dobar je"... Ок,ово је већ искусно Фло,слажем се... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 па то није онда оцена ''доброте'' него паћеништва :229229229: Znam da zvuci cudno, ali veruj mi da oni nisu nimalo pacenici vec bas suprotno... Da znas samo kako umeju da budu bezobzirni kad njima pokusa da se nametne neko ko im se ne dopada ili kada im se npr. dopadne neko drugi ... Ni traga od one finoce i uvidjajnosti... To ti je bre najcesce sebicluk u sustini jer covek koji zaista voli, nece vrsiti pritisak na onog koga voli da bude s njim ako ovaj to ne zeli. Niko ne zeli ropstvo osobi koju voli, zar ne... A ni sebi iskreno! Ko bi jos normalan voleo da bude sa nekim ko ga nece? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 niko normalan! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 па то није онда оцена ''доброте'' него паћеништва girl_jumping Znam da zvuci cudno, ali veruj mi da oni nisu nimalo pacenici vec bas suprotno... Da znas samo kako umeju da budu bezobzirni kad njima pokusa da se nametne neko ko im se ne dopada ili kada im se npr. dopadne neko drugi ... Ni traga od one finoce i uvidjajnosti... To ti je bre najcesce sebicluk u sustini jer covek koji zaista voli, nece vrsiti pritisak na onog koga voli da bude s njim ako ovaj to ne zeli. Niko ne zeli ropstvo osobi koju voli, zar ne... A ni sebi iskreno! Ko bi jos normalan voleo da bude sa nekim ko ga nece? видиш да се слажемо girl_jumping mocart и ја кад кажем паћеници, ти ми кажеш да нису :cheesy: добро, ајде да преформулишем разумљивије: мени су паћеници ти што малтретирају људе под окриљем ''најбољег'' и ''доброг'', јер су за сажаљење. :bla: ај што су поједини примерци и за батине, кад већ не можеш да се одбраниш са ''довиђења''. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Mozda zato sto su dobri zbog nedostatka hrabrosti ili iz interesa, dakle, iz nemoci a ne iz opredeljenja! Cisto razmisljam naglas.... girl_jumping E svašta,ne može se biti dobar,ukoliko to nije iz interesa,nemoći ili nedostatku hrabrosti !? mocart-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' /> Valjda može neko biti dobar,samo zato što je istinski dobar, bez uslovljavanja i kojekavih taktiziranja i filozofiranja ! E da,i ja samo naglas razmisljam Ma naravno da moze, ali to se odmah nekako oseti i takvi momci obicno pridobiju vrlo brzo tvoje divljenje i simpatije sto je dijametralno suprotno od osecanja sazaljenja ili pak besa koje ume da izazove neki slabic ili licemer/poltron...sorry, ali ja ti iskreno pricam sa zanske tacke gledista :bla:.gif' class='bbc_emoticon' alt='girl_jumping' />... ne treba zanemarivati ni znacaj sexualne privlacnosti, a to je vrlo tesko ako prema nekome imas emocije tipa "sta ce jadan, pa dobar je"... Ех, али проблем је што данашње друштво у некој огавној мешавини традиционалности и постмодерног феминизма управо учи мушкарце да буду слабићи и да је то прави пут до женског срца и да малтене ако ниси слабић и не љубиш девојци знашвећшта (у метафоричком смислу наравно) ти си лош човек. Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=9402.msg441314#msg441314 date=1305581809] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=9402.msg441129#msg441129 date=1305577651] па то није онда оцена ''доброте'' него паћеништва Znam da zvuci cudno, ali veruj mi da oni nisu nimalo pacenici vec bas suprotno... Da znas samo kako umeju da budu bezobzirni kad njima pokusa da se nametne neko ko im se ne dopada ili kada im se npr. dopadne neko drugi ... Ni traga od one finoce i uvidjajnosti... To ti je bre najcesce sebicluk u sustini jer covek koji zaista voli, nece vrsiti pritisak na onog koga voli da bude s njim ako ovaj to ne zeli. Niko ne zeli ropstvo osobi koju voli, zar ne... A ni sebi iskreno! Ko bi jos normalan voleo da bude sa nekim ko ga nece? видиш да се слажемо 0102_laugh ekstra и ја кад кажем паћеници, ти ми кажеш да нису 4chsmu1 добро, ајде да преформулишем разумљивије: мени су паћеници ти што малтретирају људе под окриљем ''најбољег'' и ''доброг'', јер су за сажаљење. ај што су поједини примерци и за батине, кад већ не можеш да се одбраниш са ''довиђења''. 4chsmu1 0442_feel https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Ех, али проблем је што данашње друштво у некој огавној мешавини традиционалности и постмодерног феминизма управо учи мушкарце да буду слабићи и да је то прави пут до женског срца и да малтене ако ниси слабић и не љубиш девојци знашвећшта (у метафоричком смислу наравно) ти си лош човек. Slazem se dosta sa ovim prvim delom tvog misljenja, ali ne verujem da je to bas put do devojackog srca...bas naprotiv, bar koliko ja znam iz iskustva a i iz prica prijateljica... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука