Prolece Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ja kupila KicKersice bleh sutra stizu 319.gif jedva cekam da ih obujem 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ja kupila KicKersice bendoff sutra stizu 319.gif jedva cekam da ih obujem 319.gif Тоооооооо!!!! bleh 319.gif 319.gifја моје јуче обула, оно званично први пут ове јесени. И кажем мужу :" Е, сад су старе 10 месеци", хахаха! За добре кикерсице не треба жалити пара. Нећеш ми веровати, имам једне, антилоп, које сам купила јануара 1999., и још увек изврсно изгледају! Ма као да немају више од 2 године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ja sam zapravo kupila polovne,ali su malo nosene i izgledaju kao nove,preko Limunda,platila sam ih 3000 din. Za nove ne znam da li bih mogla da izdvoojim novac,pored klincadije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ja sam zapravo kupila polovne,ali su malo nosene i izgledaju kao nove,preko Limunda,platila sam ih 3000 din. Za nove ne znam da li bih mogla da izdvoojim novac,pored klincadije... Човече, супер си прошла! Ма носићеш их ти дуго. Нема шансе да су похабане. Кожа је то, итекако квалитетна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Gledala sam ja i nove da uzmem,ali mi je mnooogooo 10 000,ovde kod nas ih nema,jedino preko neta ili da idem u BG. Da ih kojim slucajem ima i ovde u Mitrovici,smuvala bi ja nesto na rate,ali na zalost... Svakako,mislim da sam dobro prosla bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ја мислим да су оне сад и можда преко 11.000. Претерали су са ценом. Као нова колекција. А само их има у оним "офис" продавницама по већим градовима и ми смо ти ту пукли за адин. забране ики рате...Ех, мала места... Јави сутра, обавезно, какве су и да ли си задовољна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Javljam obavezno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Upravo su stigle! Odlicne su! Skoro kao nove! :cheesy: 0304_smile4 I broj je pravi. Bas sam HAPPY!!! 319.gif 319.gif 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Upravo su stigle! Odlicne su! Skoro kao nove! isus-sinai 0304_smile4 0304_smile4 I broj je pravi. Bas sam HAPPY!!! 319.gif 319.gif 319.gif Jeeeeeeee!!!!!! Znas kako mi je milo, super! Ja se uvek nesto premisljam preko tog Limunda, da li salju stvarno to sto je na slici ili ne. Sad mi je lakse. Ej draga, da uzivas u njima i dobro da te sluze i da ti traaaaajuuuuuuuu!!! Cmok! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dziljana Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Upravo su stigle! Odlicne su! Skoro kao nove! srecan 0304_smile4 0304_smile4 I broj je pravi. Bas sam HAPPY!!! 319.gif 319.gif 319.gif klapklap klapklap klapklap Супер! Баш лепо. Ја сам већ више пута чула да су купци били задовољни преко лимунда. Мораћу и ја мало тамо да прочачкам да видим шта има 0409_feel чула сам да има свашта. А можда и продам нешто :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 ja sam kupila,a i prodala svasta,a ovo mi je do sada najbolja kupovina srecan upravo saqm se vratila iz setnje,cipele su odlicne,maksimalno udobne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Prolece,u zdravlju da ih nosis! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 i ti tvoje cizmice 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Hvala,sestro! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Mama me danas iznenadila.Bila u gradu i kupila mi klompe. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука