dziljana Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 0442_feel 0442_feel ne znam...meni sevise svidja ovako nesto 0442_feel то мачко! algabacaju Ја тренутно носим ове http://img.wolverineworldwide.com/is/image/bulk/cat7/2009/8/24/CAT-W303602-07.tif?op_usm=0.5,1&wid=500&hei=500&qlt=70&fmt=png-alpha ...а претходних пар година сам била још гора algabacaju имала сам ове доле, плиће али у жутој боји и носила сам их док им се ђон није излизао, попуцао и почео да пропушта воду, тако да више нису за снег и минус http://img.wolverineworldwide.com/is/image/bulk/cat7/2009/8/24/CAT-W302256-05-y.tif?op_usm=0.5,1&wid=325&hei=325&qlt=70&fmt=png-alpha А пре свега тога сам носила штиклице, ломила ноге и смрзавала се 0304_smile4 Овакве још увек имам код куће, већину сам поделила другарицама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Старке! 29dz8zk Anette је реаговао/ла на ово 1 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 I ja volim STARKEEEEEEEEEE 29dz8zk :bstar: :bstar: srcee srcee srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 29dz8zk :bstar: :bstar: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Ja nosim razne cipele,baletanke,mokasine,salonke s visokom stiklom...Nosim i patike.Letos mi je mama kupila za rodjendan mnogo lepe crne kozne sandale.Tako su medene. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Ух, после свих штиклица, папучица, а и старки из Турске, могу да носим сада само овакве... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Ух, после свих штиклица, папучица, а и старки из Турске, могу да носим сада само овакве... prstgoreOve su prave!Podsjeti me na onaj vic kad pitaju čovjeka:" Zašto nosiš tijesne cipele?A on odgovara :"Nemaš ti pojma kako je lijep osjećaj kad ih skineš". "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 stadaradim prstgore 0442_feel "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 prstgoreOve su prave!Podsjeti me na onaj vic kad pitaju čovjeka:" Zašto nosiš tijesne cipele?A on odgovara :"Nemaš ti pojma kako je lijep osjećaj kad ih skineš". 0442_feel stadaradim prstgore 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Човек је вероватно овако мислио... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 ma ne bih se bunila uopste! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 ma ne bih se bunila uopste! Петнаестица,класика,браво... 0110_hahaha Али за жуљиће,права десетка...Бубице... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Manolove Meri Dzejnke, kao Mona Liza u slikarstvu A nisu urbana legenda, stvarno postoje. Samo....kostaju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Manolove Meri Dzejnke, kao Mona Liza u slikarstvu A nisu urbana legenda, stvarno postoje. Samo....kostaju! Ма шта је то за нас...Сакупимо кинту за поручити,али некако растегљиве, као жвака напр. и кад којој затребају шаљемо поузећем... eheeeej 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Ljudi ja se u ovoj temi osjećam kao muškarac 0110_hahaha, totalno izgubljena. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука