Jump to content

Ципеле и ташне

Оцени ову тему

Препоручена порука

0442_feel  0442_feel  ne znam...meni sevise svidja ovako nesto

Постављена слика

Постављена слика

0442_feel  то мачко!  algabacaju

Ја тренутно носим ове http://img.wolverineworldwide.com/is/image/bulk/cat7/2009/8/24/CAT-W303602-07.tif?op_usm=0.5,1&wid=500&hei=500&qlt=70&fmt=png-alpha

...а претходних пар година сам била још гора  algabacaju имала сам ове доле, плиће али у жутој боји и носила сам их док им се ђон није излизао, попуцао и почео да пропушта воду, тако да више нису за снег и минус

http://img.wolverineworldwide.com/is/image/bulk/cat7/2009/8/24/CAT-W302256-05-y.tif?op_usm=0.5,1&wid=325&hei=325&qlt=70&fmt=png-alpha

А пре свега тога сам носила штиклице, ломила ноге и смрзавала се  0304_smile4

Овакве још увек имам код куће, већину сам поделила другарицама

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Одговори 59
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ja nosim razne cipele,baletanke,mokasine,salonke s visokom stiklom...Nosim i patike.Letos mi je mama kupila za rodjendan mnogo lepe crne kozne sandale.Tako su medene.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ух, после свих штиклица, папучица, а и старки из Турске, могу да носим сада само овакве...

Постављена слика

prstgoreOve su prave!

Podsjeti me na onaj vic kad pitaju čovjeka:" Zašto nosiš tijesne cipele?A on odgovara :"Nemaš ti pojma kako je lijep osjećaj kad ih skineš".

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Manolove Meri Dzejnke, kao Mona Liza u slikarstvu ;) A nisu urbana legenda, stvarno postoje. Samo....kostaju!

Ма  шта је то за нас...Сакупимо кинту за поручити,али некако растегљиве, као жвака напр. и кад

којој затребају шаљемо поузећем... eheeeej 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ljudi ja se u ovoj temi osjećam kao muškarac  0110_hahaha, totalno izgubljena.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...