мирођија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Ljudi ja se u ovoj temi osjećam kao muškarac eheeeej, totalno izgubljena. Јаој, немој да те чује Драги, одма ће ти понуди пиво... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Ајд могла бих једну чашу, мада бих радије чашу црног вина 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Милевице, не брини-дођи код мене на неко винце, ја и овако најчешће носим кикерсице, старке, спенсерице...и све што је равно. Удобност је бре мааајка. Ал` што волим лепе и добре салонке, штиклу....уууух. У некој супер прилици. Стварно лепо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Питам се 0110_hahaha , како би мушкарац изгледао са или на штиклицама 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dziljana Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Мартирије ако мислиш на најгору могућу комбинацију онда вероватно овако 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 0110_hahaha не дај Боже да овакве у мрак сретнем eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 0110_hahaha eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 0110_hahaha eheeeej "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Аууууу, какве ципеле и ташне... 4chsmu1 confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> 319.gif 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Аууууу, какве ципеле и ташне... 319.gif -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> 1413_love 89898989898989 smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Pogledajte ove cipelice www.flylondon.com .Imaju svoju prodavnicu u Uzicu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 nije lose 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ja sam danas kupila cipele. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dziljana Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Pogledajte ove cipelice www.flylondon.com .Imaju svoju prodavnicu u Uzicu. Јеси ли неке од ових горе поменутих купила? Колико колекција имају човече има лепих, ове бих издвојила http://www.flylondon.com/img.php?co=3094 Знаш ли можда какве су цене? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Nisam od tih.Cene su im previsoke za moje pojmove. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука