Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Marti jel ti hoćeš da nas baciš u nesvest?Nemoj odma...polako easy... bleh 0203_cool womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' /> pivo.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 0409_feel bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Сад ће те видети,шта значи парти- брејкер... 0409_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 bendoff Marti kad vidjeh ove sokove pomislih - čovječe pa ja sam još uvijek na poslu 0409_feel bendoff bendoff Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Сад ће те видети,шта значи парти- брејкер... bendoff 0409_feel bendoff bendoff http://www.youtube.com/watch?v=nnO_mw4hNEU “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Сад ће те видети,шта значи парти- брејкер... 0409_feel Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Јаој,Слађани је рођендан bendoff bendoff bendoff А bendoff.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> мене нико не зове на парти,ју,ју,ју Јој,хвала на послужењу, дивно је, њам њам,баш сам гладан,њам њам њам... bendoff.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Svi su pozvani i svi su dobro došli Zokice 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Da slatki slatkis , sladjan ima rodjendan.. Ali ne primamo... bez poklona .... 0409_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Svi su pozvani i svi su dobro došli Zokice bendoff Puna fešta Zokica 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Marti odgovara li boja ili da menjam? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Mileva je donela najskuplji poklon:Mileva 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Marti odgovara li boja ili da menjam? Mileva.... a to je najbitnije 4chsmu1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Bravo,Mileva! 4chsmu1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Јаој Милева,како је леп твој поклон,суперишка 0442_feel algabacaju algabacaju poklon bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee 4chsmu1 ;) womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука