Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Popularnost ovakvih tema ne jenjava skoro nikad.Samo govori koliko smo mi ljudi u stvari i seksualna bića. :D

I samo to što na njima ovako živo pišemo govori podosta . O nama :D

A vas dvoje možete i na pp o uzajamnoj ( ne) nevinosti,mislim nije vako u redu baš javno a i tema nije o tome ;)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

ne sto se ispalio no sto se napalio :laugh:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Popularnost ovakvih tema ne jenjava skoro nikad.Samo govori koliko smo mi ljudi u stvari i seksualna bića. :D

A vas dvoje možete i na pp o uzajamnoj ( ne) nevinosti,mislim nije vako u redu baš javno a i tema nije o tome ;)

Naravno da nije u redu, ne bih ni na pp da komentarisem njegova pitanja <_<.

Подели на овим сајтовима

Ma dešava se. Teme jednostavno evoluiraju same od sebe :P

gringrin

Подели на овим сајтовима

Ne budi ti seljanka da sve shvatas tako ozbiljno.Nadam se da si u stanju za tako nesto.

Koje to "sve" 'leba ti <_<?

Je l ti deluje kao da sve shvatam ozbiljno, al sto je mnogo, mnogo je <_<.

Подели на овим сајтовима

Kaća,Apise ,ajd loptu dole ,kakvo je to međusobno vređanje?

Smiravajte se brzo!

Meni je izgleda sudbina da na ovom forumu skrećem pažnju Apisu 7896634 Dakle mir.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Kaća,Apise ,ajd loptu dole ,kakvo je to međusobno vređanje?

Smiravajte se brzo!

Meni je izgleda sudbina da na ovom forumu skrećem pažnju Apisu .gif' class='bbc_emoticon' alt='.gif' class='bbc_emoticon' alt='7896634' />' /> Dakle mir.

Znas kako je,seks posle male svadje je najsladji ;) opusteno anastasija

Подели на овим сајтовима

Hvala . A sad svi na svoje radne zadatke i bez svađe.Ne valja ići na spavanje posvađan sa bilo kim. :D

Tema se razvodnila pa ako ima šta nastavite na temu bez vređanja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...